İlişki flört

Buda önemsiz hissetirmez mi
Nerden bulacaz yahu durmadan soruyu onunki de saçmalık bilgi yarışması mı bu .. ergen misin ne dicen hobilerin fobilerin sevdiğin yemek sevdıgın renk tuttuğun takım böyle şeyler mi bekliyor anlamadım ki . Sorarak ınsan tanınır mı kim kendı hakkında ben kötüyüm der ki yaşayıp göreceksin elbette

Screenshot_20250402_131925.webp

Ahshd saka yapiyorum tabii ki :D

Ay unutmuşum ya flört işlerini...kendimi yaşlı hiss ettim. Gündemden bahs edin, tüm gün konuşur yine de takip edemezsiniz 🤣🤣 hobilerden konuşun, sevilen dizileri filmler, Kitaplar. 2nizin de merak ettiği dizi varsa mesela izlemeye başlayın fikirlerinizi paylaşın. Okuduğu çalışdığı sektör hakkında bilgi edinin.

Sen kaç yaşındasın ya birini integramdan begendın ekledın açtığın konulara baktım da profılınde 23 yazıyor doğru mu

Ben de telefonla konuşurken konuşacak konu bulamam genelde, şu sıralar okuduğun bir kitap, izlediğin bir film var mı, boş zamanlarında neler yapmayı seversin gibi sorular sorun bence

İnternette tanışmışsınız yüz yüze bile gelmemişsiniz seviyorum hoşlanıyorum diyorsunuz. Karşındaki insan seni çok tanımak istiyorsa yanına gelsin bir adım atsın yüzyüze konuşun. Sanal mı kaldı artık ?

Back
X