- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
Tabiki öyle mesajda konuşuyoruz telefonla konuşmak istiyo ama bende tıkanıyorum bı zaman sonra ama soru sormamı istiyoAkışına bırak kaderindeki insanda olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki öyle mesajda konuşuyoruz telefonla konuşmak istiyo ama bende tıkanıyorum bı zaman sonra ama soru sormamı istiyoAkışına bırak kaderindeki insanda olur bence
Biliyorum sadece onun hakkında ne sorabilirim diye söyledimilişkiyi sevgililik, evlilik her aşamasında heyecanlı kılan flört etmektir. Bilmiyorsanız da öğrenin. Youtube da kanallar var izleyin hatta kendi kendinize pratikler yapın.
Sen bu çocuktan hosniyor olabilirmisinTabiki öyle mesajda konuşuyoruz telefonla konuşmak istiyo ama bende tıkanıyorum bı zaman sonra ama soru sormamı istiyo
Dürüst ol hicbirseyimi saklama ben eşimle ilk buluşmamızda hicbirsey saklamadim kabul etti evliyim simdiBana yardım edermisiniz ya lütfen ilk zamanlar nasıldı onun hakkında ne sorabilirim
Evet hoşlanıyorum ona karşı mahcup oluyorum böyle hiç bişe merak etmiyo konuşmak istemiyo gibi oluyorumSen bu çocuktan hosniyor olabilirmisin
Hiç bişe saklamadım tabikide bende öyle yapıyorum ama ben onun hakkında ne sorabilirimDürüst ol hicbirseyimi saklama ben eşimle ilk buluşmamızda hicbirsey saklamadim kabul etti evliyim simdi
Sevdiği. Ve sevmediği şeyleri sorun hiç bir cafede bulustunuzmuHiç bişe saklamadım tabikide bende öyle yapıyorum ama ben onun hakkında ne sorabilirim
Hayır daha hiç buluşmadık bı kaç tane onun hakkında ne sorabilirim biraz istekli görünmek istiyorumSevdiği. Ve sevmediği şeyleri sorun hiç bir cafede bulustunuzmu
Evet hoşlanıyorum ona karşı mahcup oluyorum böyle hiç bişe merak etmiyo konuşmak istemiyo gibi oluyorum
Ne desem bilemiyorum peki internetteki tanistinizHayır daha hiç buluşmadık bı kaç tane onun hakkında ne sorabilirim biraz istekli görünmek istiyorum
EvetNe desem bilemiyorum peki internetteki tanistiniz
Ya bana soru sormayı istiyo kendisi hakkında soru sormayı konuşmami istiyo bende mesajda konuştuğumuz için tıkanıyorum
Buda önemsiz hissetirmez miYaşayarak tanımak istiyorum diyip geç
Nerden bulacaz yahu durmadan soruyu onunki de saçmalık bilgi yarışması mı bu .. ergen misin ne dicen hobilerin fobilerin sevdiğin yemek sevdıgın renk tuttuğun takım böyle şeyler mi bekliyor anlamadım ki . Sorarak ınsan tanınır mı kim kendı hakkında ben kötüyüm der ki yaşayıp göreceksin elbetteBuda önemsiz hissetirmez mi