Aynen. Çalıştığı yerin kapısında beklesin dedim evet diğer türlü ikili görüşmeler tehlikeli olur artık. Türkiyede ayrıldıktan sonra erkekler çok tehlikeli olabiliyor.Yooo hayır. Direkt nerde çalıştığını biliyorsa oraya gidecek askermiş adam, hangi şehirde olduğunu biliyordur zaten. Varacak oradaki askeri birliğe, kapıdaki elemana durumu anlatacak, çıkacak komutanın yanına. Daha o herif ne ona ilişebilir ne de yaptığının cezasını görmeden yaşayabilir. Kapısına gitmesin tehlikeli.
Ee ilk basta niye belirtmemis ki bunu, onemsiz bi detay sanki.
6 NisanSon adet tarihiniz nedir?
6 nisanSon adet tarihiniz nedir?
Canım korunma denen şey dışarı boşalma yöntemi değil. Adama bu kadar güvenilir mi ya lütfen ama. Prezervatif kullanacaksınız. Adam kullanmıyorsa da sen doğum kontrol ilacı içeceksin düzenli olarak ertesi gün hapı değil. Ertesi gün hapı böyle sürekli içeri boşalıp içilecek bir ilaç değil. Kırk yılda bir kez prezervatif yırtılır herhangi bir aksilik olur falan o zaman ertesi gün ilacı içilir.Ben ertesi gün kullandım sonra bu adı ilaçtan sonra bir daha boşalmış içime bana söylemedi peceteye boşalır gibi yaptı daha sonra hamile olduğumu öğrenince anlattı
Ben bekarete değil zaten hamile olduğuma yanıyorum sen neyi kinadiginin farkında mısın Allah düşmanımı şu duruma düşürmesin benim bir suçum günahım yok aldatıldım kandirildim erkekler istedikleri zaman çok güzel rol yapabiliyorlar hamile halimle ortada kaldım bekareti siktir ettim bebegin babası telefonlara bile çıkmıyor ağzınıza hakim olun ben destek için yazdım burayaöyleymiss hamile olduguna yanmiyorda bekaretin bozulduguna yaniyor bir adama bu kadar güvenmek nedir hicmi yariyolda kalacagini düsünmedin
Yaklasik 8 haftalik gebesiniz, 2 hafta içinde kurtaj olmaniz gerekiyor.6 nisan
Biliyorum normal de prezervatif kullanıyordi zaten o an öyle bir durum oldu ilk defa ertesi gün kullandım ben hatalı olduğumun farkındayım lütfen üzerime gelmeyin şu an tek derdim bu bebekle ne yapacağım kahrımdan olmek üzereyimCanım korunma denen şey dışarı boşalma yöntemi değil. Adama bu kadar güvenilir mi ya lütfen ama. Prezervatif kullanacaksınız. Adam kullanmıyorsa da sen doğum kontrol ilacı içeceksin düzenli olarak ertesi gün hapı değil. Ertesi gün hapı böyle sürekli içeri boşalıp içilecek bir ilaç değil. Kırk yılda bir kez prezervatif yırtılır herhangi bir aksilik olur falan o zaman ertesi gün ilacı içilir.
Basta söylemedin parca parca bizi sok etmeye devam ediyorsunBen bekarete değil zaten hamile olduğuma yanıyorum sen neyi kinadiginin farkında mısın Allah düşmanımı şu duruma düşürmesin benim bir suçum günahım yok aldatıldım kandirildim erkekler istedikleri zaman çok güzel rol yapabiliyorlar hamile halimle ortada kaldım bekareti siktir ettim bebegin babası telefonlara bile çıkmıyor ağzınıza hakim olun ben destek için yazdım buraya
Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum beni kimse takmıyor ama ben biliyorum ne yapacağımıYaklasik 8 haftalik gebesiniz, 2 hafta içinde kurtaj olmaniz gerekiyor.
Adami ya da nisanlisini sıkıstirsaniz iyi olur. Gecmis olsun.
Basta söylemedin parca parca bizi sok etmeye devam ediyorsun
Basta söylemedin parca parca bizi sok etmeye devam ediyorsun
Hayır alkol almıştık benim bunyem çok zayıf direk kendimden geçmişim o zaman da ilk defa onun zoruyla almıştım ben yanındayim benimle iciceksin diye diye bende kabul etmiştimSizi nasil bayiltmis melatoninmi vermis
Bazen bazi yasadigimiz seylerin bedeli agir olur kürtajdan sonra belki hic cocugun olmayacak kürtajda o kadar basit birsey degil söyleyeyim Anliyorum kandirildim diye sikayetci olun diyecegim ama ailem bilmesin diyorsun Allah yardimcin olsun ne diyeyimBu öyle kolay bir durum değil nasıl tepkiler alırım bilemedim kendimi daha kötü hissetmek istemedim destek çıkınca da söyledim zaten
Ne demek hiç çocuğun olmayacakBazen bazi yasadigimiz seylerin bedeli agir olur kürtajdan sonra belki hic cocugun olmayacak kürtajda o kadar basit birsey degil söyleyeyim Anliyorum kandirildim diye sikayetci olun diyecegim ama ailem bilmesin diyorsun Allah yardimcin olsun ne diyeyim
Canim bu herkes icin gecerli degil belki olur olmayadabilir buna takilma sen bu isten nasil cikarim onu düsünNe demek hiç çocuğun olmayacak
Gerek yok ailesine. Adam askermiş zaten, üstlerinin kulağına gitsin yeter. Kimlerin kimlerin oluyor çocuğu, merdiven altı yerlere gitmezse iyi bir hastanede olursa başına bir iş de gelmez.Bazen bazi yasadigimiz seylerin bedeli agir olur kürtajdan sonra belki hic cocugun olmayacak kürtajda o kadar basit birsey degil söyleyeyim Anliyorum kandirildim diye sikayetci olun diyecegim ama ailem bilmesin diyorsun Allah yardimcin olsun ne diyeyim
Korkmayın ysptırdığınız yer merdiven altı olmazsa, bi zarar verilmez işini bilen biri yaparsa böyle bi durum olmaz. Sırf bebekten kurtulayım diye yanlış şeyler yapmayın sadece doktora güvenin.Ne demek hiç çocuğun olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?