Bunları bende düşünüyorum ama olmuyor işte çıkamıyorum bu kafadan psikolojim berbat durumda gözümün önünde aşk yaşıyorlar üç yıldir fedakarlık yapa yapa ilişkimi ayakta tutmaya çalıştım ne yaşanırsa yaşansın beni sevdiğinden emindim çünkü o kadar güzel rol yapıyordu ki ...Çok üzgünüm yaşadığın şey için aslında yaşadığın şey tecavüz. Bir şekilde psikolojik destek alman iyi olabilir diye düşünüyorum.
Senin hiçbir suçun yok sen hala çok değerli gencecik bir kızsın önünde güzel bir gelecek var. Karşına insan olmayan bir yaratık çıkmış ben bu hikayede o yaratığın nişanlısı olacak salağa acıyorum en çok, çünkü sen kurtuldun ama onun bu mağara adamıyla imtihanı yeni başlıyor... Sen kurtuldum diye sevin ve önüne bak güzel kardeşim kendini de değersiz filan görme. Bir ablan olarak söylüyorum inan hiç ama hiç değmez. Kendini sev geleceğine odaklan canım benim.
Ben hamile olduğumu söyledim onlara aldırmami istiyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorumAy bu 2 aylık hamileymiş yaHangi kafayla çocuk yetiştirecek apaçık ortada. İnsan ailesini seçemiyor ne yazık ki
Parasını versin aldirsinlarBen hamile olduğumu söyledim onlara aldırmami istiyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum
sizin hamile olduğunuzu eski sevgilinizin nişanlısı biliyor mu ?Ben hamile olduğumu söyledim onlara aldırmami istiyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum
Ben diğer üye için söylemiştim ya sen hamile misinBen hamile olduğumu söyledim onlara aldırmami istiyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum
O bebeği bir an önce aldırman gerektiğinin farkında mısın? Yasal sınır süresi aşınca doğurmak zorunda kalacaksın?Ben hamile olduğumu söyledim onlara aldırmami istiyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum
Ya 3 senedir bunlar yaşanıyor ve sen sürekli korunmasız ilişkiye girmişsin bu adamla diğer konuna baktım. Yani neye güvenerek böyle yaptın?Bunları bende düşünüyorum ama olmuyor işte çıkamıyorum bu kafadan psikolojim berbat durumda gözümün önünde aşk yaşıyorlar üç yıldir fedakarlık yapa yapa ilişkimi ayakta tutmaya çalıştım ne yaşanırsa yaşansın beni sevdiğinden emindim çünkü o kadar güzel rol yapıyordu ki ...
Merhaba lütfen yadirgamayin çaresizligimden buraya yazıyorum kadın kadının halinden anlar belki yardımınız dokunur üç yıllık bir ilişkim vardı ilk sevgilimdi onun için yapabileceğim herşeyin fazlasını yaptım kendimi adadım resmen bekaretimi bozdu evlilik sözü vererek bir sürü yemin ederek benimlyeken üç ay önce başkası ile nişanlanmis kendisi asker çok şık gorusemiyorduk onu daha fazla görebilmek için çalıştığı şehre geldim okul okumaya ama o benleyken başkası ile nişanlanmis kızla da konuştum aralarından çekilmemi istiyor üç aylık bir kız bana bunları söylüyor aklımı kaçırmak üzereyim siz olsanız ne yapardınız dayanamıyorum nefes alamıyorum beni resmen peçete gibi kullanıp attı şimdi ben kimsenin yüzüne bakamıyorum ona çok güveniyordum ama beni yerle bir etti açıdan geberiyorum
Git bi kan testi yaptır yolla. Parasını göndersin aldır çocuğu. Çocuğu kullanıp nişanlısından ayırır ben evlenirim gibi planların varsa unut onu. Bak senin gibi bi komşum vardı benim. Kocası denen ayıyla böyle evlenmiş. Adamın sevgilisi varmış, adam bu kızla evlenmiş, çocuk doğmuş herif sevgilisi ile gezmeye devam ediyordu. Kız da elinde çocukla koca bekliyordu. Çocuğun bezini mamasını alıyorduk arada. Yan komşum memleketlisi diye çok üstüne düşmüştü. Sen bu kadar da şanslı olmayabilirsin. Senin babam ve ailesi gibi, benim gibi, benim diğer komşum gibi insanlar olmayabilir etrafında. O senin tadına bakmış diyen kadın gibi tonlasının olduğu bir yere düşebilirsin. Böyle kadınlar evine sokmaz seni, kocamı ayartır diye. Sağda solda dedikodunu ederler. Gençliğini yakma, okuyup meslek edindikten sonra tipine tükürmeyeceğin vasat altı vasıfsız bir rezil için kendini yakma.Ben hamile olduğumu söyledim onlara aldırmami istiyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum
Ben şu an ebelik okuyorum okulumu yakmak istemiyorum ailem de beni reddeder o zaten bunlara değmez kan testini gönderdim umurlarinda değil ben zaten onu istemiyorum bana bunca şey yasattiktan sonra bebek için onunla evlenemem öyle planlarım da yok ne halleri varsa görsünler bebeğin doğmamasi daha hayırlı olucak onun gibi iğrenç bir adam babalık yapamaz zatenGit bi kan testi yaptır yolla. Parasını göndersin aldır çocuğu. Çocuğu kullanıp nişanlısından ayırır ben evlenirim gibi planların varsa unut onu. Bak senin gibi bi komşum vardı benim. Kocası denen ayıyla böyle evlenmiş. Adamın sevgilisi varmış, adam bu kızla evlenmiş, çocuk doğmuş herif sevgilisi ile gezmeye devam ediyordu. Kız da elinde çocukla koca bekliyordu. Çocuğun bezini mamasını alıyorduk arada. Yan komşum memleketlisi diye çok üstüne düşmüştü. Sen bu kadar da şanslı olmayabilirsin. Senin babam ve ailesi gibi, benim gibi, benim diğer komşum gibi insanlar olmayabilir etrafında. O senin tadına bakmış diyen kadın gibi tonlasının olduğu bir yere düşebilirsin. Böyle kadınlar evine sokmaz seni, kocamı ayartır diye. Sağda solda dedikodunu ederler. Gençliğini yakma, okuyup meslek edindikten sonra tipine tükürmeyeceğin vasat altı vasıfsız bir rezil için kendini yakma.
Sadece vicdan azabı çekiyorum arafta kaldımGit bi kan testi yaptır yolla. Parasını göndersin aldır çocuğu. Çocuğu kullanıp nişanlısından ayırır ben evlenirim gibi planların varsa unut onu. Bak senin gibi bi komşum vardı benim. Kocası denen ayıyla böyle evlenmiş. Adamın sevgilisi varmış, adam bu kızla evlenmiş, çocuk doğmuş herif sevgilisi ile gezmeye devam ediyordu. Kız da elinde çocukla koca bekliyordu. Çocuğun bezini mamasını alıyorduk arada. Yan komşum memleketlisi diye çok üstüne düşmüştü. Sen bu kadar da şanslı olmayabilirsin. Senin babam ve ailesi gibi, benim gibi, benim diğer komşum gibi insanlar olmayabilir etrafında. O senin tadına bakmış diyen kadın gibi tonlasının olduğu bir yere düşebilirsin. Böyle kadınlar evine sokmaz seni, kocamı ayartır diye. Sağda solda dedikodunu ederler. Gençliğini yakma, okuyup meslek edindikten sonra tipine tükürmeyeceğin vasat altı vasıfsız bir rezil için kendini yakma.
Biliyorsizin hamile olduğunuzu eski sevgilinizin nişanlısı biliyor mu ?
Nasıl aldircam tek başıma beş kuruş param yok düşük ilaçları tehlikeli reçetesiz de satılmıyor mesajlarıma bakmıyor aramalarım açmıyor şu an kızın yanındaO bebeği bir an önce aldırman gerektiğinin farkında mısın? Yasal sınır süresi aşınca doğurmak zorunda kalacaksın?
EvetBen diğer üye için söylemiştim ya sen hamile misin
Evet öyle tecavüz ama bunu ortaya çıkarmaya çalışsam bile kimse inanmaz elimden gelen hiç bir şey yok hamileyim mesajlarıma bakmıyor cevap vermiyor ben artık yokum deyip gittiÇok üzgünüm yaşadığın şey için aslında yaşadığın şey tecavüz. Bir şekilde psikolojik destek alman iyi olabilir diye düşünüyorum.
Senin hiçbir suçun yok sen hala çok değerli gencecik bir kızsın önünde güzel bir gelecek var. Karşına insan olmayan bir yaratık çıkmış ben bu hikayede o yaratığın nişanlısı olacak salağa acıyorum en çok, çünkü sen kurtuldun ama onun bu mağara adamıyla imtihanı yeni başlıyor... Sen kurtuldum diye sevin ve önüne bak güzel kardeşim kendini de değersiz filan görme. Bir ablan olarak söylüyorum inan hiç ama hiç değmez. Kendini sev geleceğine odaklan canım benim.
Sen yaz " Eğer şu kadar para yollamazsan ben yola çıkıyorum, seni kendimle beraber rezil ederim, o nişanlınla güle oynaya evlenmek istiyorsan kürtaj parasını atacaksın. " diye. "Komutanına kadar çıkarım, beni evlilik vaadiyle kandırdı, şimdi ortada bırakıyor derim." yaz. Totosu yana yana atacak kürtaj parasını.Nasıl aldircam tek başıma beş kuruş param yok düşük ilaçları tehlikeli reçetesiz de satılmıyor mesajlarıma bakmıyor aramalarım açmıyor şu an kızın yanında
Peki bir şey sorcam onu şikayet etsem mesleğinden olur muSen yaz " Eğer şu kadar para yollamazsan ben yola çıkıyorum, seni kendimle beraber rezil ederim, o nişanlınla güle oynaya evlenmek istiyorsan kürtaj parasını atacaksın. " diye. "Komutanına kadar çıkarım, beni evlilik vaadiyle kandırdı, şimdi ortada bırakıyor derim." yaz. Totosu yana yana atacak kürtaj parasını.
Başta bebeği istiyordu sonra o kızın yanına gitti kız iikna etmiş kizida bozmuş nisandan önce kız da benim namusum diye ortalıkta geziyiPeki bir şey sorcam onu şikayet etsem mesleğinden olur mu
Mesleğinden olur mu bilmem. Ama iyi bi eskitir onu üstleri. Sürgün falan yer.Peki bir şey sorcam onu şikayet etsem mesleğinden olur mu
Peki bir şey sorcam onu şikayet etsem mesleğinden olur mu
Bu dediğin işe yarar mı beni görmezden geliyor çünküSen yaz " Eğer şu kadar para yollamazsan ben yola çıkıyorum, seni kendimle beraber rezil ederim, o nişanlınla güle oynaya evlenmek istiyorsan kürtaj parasını atacaksın. " diye. "Komutanına kadar çıkarım, beni evlilik vaadiyle kandırdı, şimdi ortada bırakıyor derim." yaz. Totosu yana yana atacak kürtaj parasını.