Hayır ilki öyle olmuş sonrası normal rıza ilişkisiBir de bu adamla tek bir kez mi iliski yasadiniz? O da icki yoluyla ve zorla olan sanirim?
Tamam canım ben bilgin yoksa diye tane tane anlattım. Geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak kabul eden çok kişi var o yüzden söyledim. Kahrından ölmeden önce kendini ilk sıraya koyacaksın ve hamileliği sonlandırmalısın. Yoksa çok sıkıntı çekersin dediklerimizi yap. Asker adam kariyeriyle ilgili risk almaz. İş üzerinden yürü.Biliyorum normal de prezervatif kullanıyordi zaten o an öyle bir durum oldu ilk defa ertesi gün kullandım ben hatalı olduğumun farkındayım lütfen üzerime gelmeyin şu an tek derdim bu bebekle ne yapacağım kahrımdan olmek üzereyim
kiz tecavüze ugradim diyor senin dedigine bakCanım korunma denen şey dışarı boşalma yöntemi değil. Adama bu kadar güvenilir mi ya lütfen ama. Prezervatif kullanacaksınız. Adam kullanmıyorsa da sen doğum kontrol ilacı içeceksin düzenli olarak ertesi gün hapı değil. Ertesi gün hapı böyle sürekli içeri boşalıp içilecek bir ilaç değil. Kırk yılda bir kez prezervatif yırtılır herhangi bir aksilik olur falan o zaman ertesi gün ilacı içilir.
himmHayır ilki öyle olmuş sonrası normal rıza ilişkisi
Sadece cinsellik için mi görüşüyordu acaba. Çok sık görüşmüyorduk dedin ya. Her buluşmada birlikte mi oluyordunuz.Merhaba lütfen yadirgamayin çaresizligimden buraya yazıyorum kadın kadının halinden anlar belki yardımınız dokunur üç yıllık bir ilişkim vardı ilk sevgilimdi onun için yapabileceğim herşeyin fazlasını yaptım kendimi adadım resmen bekaretimi bozdu evlilik sözü vererek bir sürü yemin ederek benimlyeken üç ay önce başkası ile nişanlanmis kendisi asker çok şık gorusemiyorduk onu daha fazla görebilmek için çalıştığı şehre geldim okul okumaya ama o benleyken başkası ile nişanlanmis kızla da konuştum aralarından çekilmemi istiyor üç aylık bir kız bana bunları söylüyor aklımı kaçırmak üzereyim siz olsanız ne yapardınız dayanamıyorum nefes alamıyorum beni resmen peçete gibi kullanıp attı şimdi ben kimsenin yüzüne bakamıyorum ona çok güveniyordum ama beni yerle bir etti açıdan geberiyorum
Yorumunu değiştir istersen.kiz tecavüze ugradim diyor senin dedigine bak
Şimdi gördüm o halde şikayetçi ol askeeiyeyemgit bildir karakola git gerekli işlemleri yaptırYa bir sus ya senin gibi kadınlar yorum yapmasın kendi istegunle olmadı
Tamam yazdım hala cevap yok sallamıyor
Aaaaaaaa o zaman şikayet etsin rezil etsin adamınaa kiz sen demedinmi yemin etmis senle evlencem diye simdi kiza niye kizarsin tecavüzmü etmis sana aa niye demiyorsun basta ilk geceden hamile kaldin yani aa
kiz tecavüze ugradim diyor senin dedigine bak
Yorum degismiyor canim herseyi parca parca anlatti kimse anlamadi o yüzden bosver herseyi tek tek itiraf etti simdi ne yapacagini düsünsünYorumunu değiştir istersen.
Ben diğer üye için söylemiştim ya sen hamile misin
Hangi birliğe bağlıysa direkt size tecavüz eden kişiden sorumlu kişiye gidin derhal lütfen. Bu sebepten ötürü başı çok ağrır asker olduğu için özellikle. İlk amacınıza ulaşırsınız böylelikle. Ayrıca adama ve nişanlısından ziyade ikisininde ailesine özellikle gitmeniz herşeyi anlatıp onu iki tarafada rezil edebilmeniz de iyi olur. Ki siz bunları özellikle ailelere anlattığınızda yine başı fena ağrır kendi ailesi neyse oğlumuz der ama kızın ailesinin aynı şeyi düşüneceğini sanmıyorum.Merhaba lütfen yadirgamayin çaresizligimden buraya yazıyorum kadın kadının halinden anlar belki yardımınız dokunur üç yıllık bir ilişkim vardı ilk sevgilimdi onun için yapabileceğim herşeyin fazlasını yaptım kendimi adadım resmen bekaretimi bozdu evlilik sözü vererek bir sürü yemin ederek benimlyeken üç ay önce başkası ile nişanlanmis kendisi asker çok şık gorusemiyorduk onu daha fazla görebilmek için çalıştığı şehre geldim okul okumaya ama o benleyken başkası ile nişanlanmis kızla da konuştum aralarından çekilmemi istiyor üç aylık bir kız bana bunları söylüyor aklımı kaçırmak üzereyim siz olsanız ne yapardınız dayanamıyorum nefes alamıyorum beni resmen peçete gibi kullanıp attı şimdi ben kimsenin yüzüne bakamıyorum ona çok güveniyordum ama beni yerle bir etti açıdan geberiyorum
kiz tecavüze ugradim diyor senin dedigine bak
ilk tecavüzmüş sonra kendi isteğiyle olmuş devamlı aman onun derdi benimi gerdi boşver ne yaptıysa bedelini ödeyecek bu hayat böyle artık çocuğuda şikayetmi eder ne yapıyorsa yapsınlar ama konu bana da başta fake geldıValla içkili değilse bir insan uykusunda bir şeyler olup nasıl fark etmez. Hem de ilk ilişkisi olacak
O kısım bence tamamen uydurma.
ilk tecavüzmüş sonra kendi isteğiyle olmuş devamlı aman onun derdi benimi gerdi boşver ne yaptıysa bedelini ödeyecek bu hayat böyle artık çocuğuda şikayetmi eder ne yapıyorsa yapsınlar ama konu bana da başta fake geldı
banlanmış biri yeni hesap açıp bizle kafa buluyor olabilirBana da fake gibi geliyor
Yani hamilelik şüphesi olan birinin derdi nişanlandı aldattı olmaz bence.
Kızın herşeyden haberi var kız kabulleniyorHangi birliğe bağlıysa direkt size tecavüz eden kişiden sorumlu kişiye gidin derhal lütfen. Bu sebepten ötürü başı çok ağrır asker olduğu için özellikle. İlk amacınıza ulaşırsınız böylelikle. Ayrıca adama ve nişanlısından ziyade ikisininde ailesine özellikle gitmeniz herşeyi anlatıp onu iki tarafada rezil edebilmeniz de iyi olur. Ki siz bunları özellikle ailelere anlattığınızda yine başı fena ağrır kendi ailesi neyse oğlumuz der ama kızın ailesinin aynı şeyi düşüneceğini sanmıyorum.
Ben kimseye yalan söylemiyorum dediğim gibi nasıl tepkiler alacağımı bilemedim o yüzden herşeyi hemen anlatmak istemedim destek görünce de anlattım lütfen siz de daha dikkatli olun yazarken karsi tarafın ne hissettiğini ne yaşadığını bilemezsinizbanlanmış biri yeni hesap açıp bizle kafa buluyor olabilir
mesela dedikBen kimseye yalan söylemiyorum dediğim gibi nasıl tepkiler alacağımı bilemedim o yüzden herşeyi hemen anlatmak istemedim destek görünce de anlattım lütfen siz de daha dikkatli olun yazarken karsi tarafın ne hissettiğini ne yaşadığını bilemezsiniz
Sen ne biçim bir kadınsin bütün gün kötü yorumlar yaptın kim bile isteye başına böyle şeyler getirir ben günlerdir Allah'a yalvarıyorm bana yardım etsin diye bir tane insandan yardim isteyemiyorum yorum yapma artık Allah aşkına yazık ya gerçekten yazıkValla içkili değilse bir insan uykusunda bir şeyler olup nasıl fark etmez. Hem de ilk ilişkisi olacak
O kısım bence tamamen uydurma.
Benim derdim bu değil zaten konuyu açtım devamını da anlattim ben orda kalkıp da onları nasıl ayırabilirim falan yazmadım sadece beni ortada bıraktığına dile getirdim sen beni anlayamazsin Allah anlamak zorunda da bırakmasın akıl verçek destek olacak herkese teşekkür ederim ama sen ve senin gibiler yorum yapmasınBana da fake gibi geliyor
Yani hamilelik şüphesi olan birinin derdi nişanlandı aldattı olmaz bence.