- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi Designer31
penyez83 Designer31500 aldım
Kalan 14.000
Aldığımı okudum kuzum Allah acil şifalar versin İnşallah
KALAN 14.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
penyez83 Designer31500 aldım
Kalan 14.000
Rabbim acil şifalar versin, geçmiş olsunArkadaşlar merhaba “bdv” bölümünde de konum mevcut, hatırlayan arkadaşlar olabilir. 4 Mart 2022 tarihinden itibaren lösemi tedavisi gören eşim, bugün hastaneye yattı. Nakil odasındayız şu an… Rica etsem dua eder misiniz bizim içinde? Nakilimiz kolaylıkla geçsin, babasının ilikleri şifa olsun
Amin amin amin saglıkla gelsin evimize. Sizde inşallah ameliyat güzel geçer ve hayırla sonuca ulaşırsınız.Kalbim çok yaralı, Allah yaralı kalplerin dualarını kabul eder derler. Bende şimdi bebeğiniz için dua edeceğim, rabbim bi an önce kollarınıza almayı nasip etsin inşallah
500 okudumKızlar çok teşekkür ederim, bende 5.000 aldım
Kalan 5.000
Allah şifa versin inşallahArkadaşlar merhaba “bdv” bölümünde de konum mevcut, hatırlayan arkadaşlar olabilir. 4 Mart 2022 tarihinden itibaren lösemi tedavisi gören eşim, bugün hastaneye yattı. Nakil odasındayız şu an… Rica etsem dua eder misiniz bizim içinde? Nakilimiz kolaylıkla geçsin, babasının ilikleri şifa olsun