- Konu Sahibi Designer31
1.000 aldım kalan 24.500
Rabbim şifa versin
Rabbim şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah şifa olsun saglıgına kavuşsun inşallah amin amin aminArkadaşlar merhaba “bdv” bölümünde de konum mevcut, hatırlayan arkadaşlar olabilir. 4 Mart 2022 tarihinden itibaren lösemi tedavisi gören eşim, bugün hastaneye yattı. Nakil odasındayız şu an… Rica etsem dua eder misiniz bizim içinde? Nakilimiz kolaylıkla geçsin, babasının ilikleri şifa olsun
500 aldım 21.000500 okudum.Kalan 21.500
Allah yardımcınız olsun inşallahArkadaşlar merhaba “bdv” bölümünde de konum mevcut, hatırlayan arkadaşlar olabilir. 4 Mart 2022 tarihinden itibaren lösemi tedavisi gören eşim, bugün hastaneye yattı. Nakil odasındayız şu an… Rica etsem dua eder misiniz bizim içinde? Nakilimiz kolaylıkla geçsin, babasının ilikleri şifa olsun
Arkadaşlar merhaba “bdv” bölümünde de konum mevcut, hatırlayan arkadaşlar olabilir. 4 Mart 2022 tarihinden itibaren lösemi tedavisi gören eşim, bugün hastaneye yattı. Nakil odasındayız şu an… Rica etsem dua eder misiniz bizim içinde? Nakilimiz kolaylıkla geçsin, babasının ilikleri şifa olsun
Ya Şafi Cc
Kalan 14.500
500 aldımYa Şafi Cc
Kalan 14.500