İlgiyi bir anda yok denecek kadar azaltan erkek?

Dunyanin en iyi ve ilgili insanı bile olsa niye farkli bir 'kita'dan biriyle görüşüyorsunuz ki? Ne planliyorsunuz gercekten merak ettigim icin soruyorum. Yan yana gelme ihtimaliniz mi var bir sure sonra?
Evet eğitim için yurtdışında aralıkta kesin dönüş yapicak 2 hafta sonra da tatile gelicek türkiye ye. Yanı yan yana gelicektik ama bende zerre heves inanç bırakmadı

Evet eğitim için yurtdışında aralıkta kesin dönüş yapicak 2 hafta sonra da tatile gelicek türkiye ye. Yanı yan yana gelicektik ama bende zerre heves inanç bırakmadı

Hii tamam hatirladim sizi. Eski sevgili dediginiz taa su lise exiydi dimi?
Ben de hic sevmem boyle adamları. Hele uyarmama ragmen hala dikkat etmiyorsa altinda da iyi niyet aramam. Bence buraya donene kadar ilişkinizi kesin. Cok istiyorsa buraya gelince arar zaten.

Uzak mesafe ilişkisi farklı kıtalarda daha zor..sizin ondan uzaklaşmanız için yapıyor olması muhtemel çünkü seven erkek mutlaka zaman ayırıyor flört döneminde özellikle..umarım geldiğinde herşey normale döner.

Aynen doğru hatırladınız:) Uyardım zaten odunu ama yok yani nato kafa nato mermer. Ben istiyorum ki açık açık konuşmak istemiyorsa bile söylesin ama o kadar bile özgüveni yok. Ben de dediginiz gibi yapıcam yani en azından o yazarsa ancak karşılık vericem

Bende ondan korkuyorum zaten yani topu bana atıyor olabilme ihtimalinden

Çok düzgün biri olsaydı eski olmazdı. Neden böyle bi tipe 2. şans veriyorsun ?
Seven erkek şartlar ne olursa olsun ilgisini belli eder.
Çok küçüktük ikimiz de değiştik diye tekrar denenebilir diye düşünmüştüm

Yok mu bi fikriniz arkadaslar aklindan ne geçiyor olabileceğine dair birşeyler neler var ki kafasında acaba

Sizi yedekte tutuyor olabilir mi? Benzerini yaşadım ve gördüm ki sosyal medyaya gece yarılarına kadar vakit ayırabiliyormuş, beş dk uzağında olan bana ayıramazken. Sildim attım, zor oldu hem de çok zor ama yapcak bişey yok.

Onemsemiyor, boşta kalinca cani sıkılınca seni ariyor. Boyle bi adama 1 senemi vermistim. Degmez yani.
Nasıl bir erkek 2 güne kadar önem verebiliyorken 2 gün sonrasında önem vermemeye başlayabiliyor aklım almıyor

Olabilir erkek ne de olsa alayının kimyası bozuk bunların salaklık bende niye hemen güvenmeye başlıyorum ki

aslında bence sürekli mesajlaşmak falan çok sıkıcı ama sorun önce böyleyken sonra değişmiş olması, belki dikkatini çeken başka biri vardır

aslında bence sürekli mesajlaşmak falan çok sıkıcı ama sorun önce böyleyken sonra değişmiş olması, belki dikkatini çeken başka biri vardır
Eğer öyleyse de Allah bildiği gibi yapsın ama en azından söylesin yani beni arada bırakıyor böyle kurmak zorunda kalıyorum bu şekilde saat orda öğlen 12 buçuk kalktı biliyorum ama hala aramadı ya şaka gibi

Ümidi kesin, pesine düstügünüzden kendini bir halt sanmıs. Kendi haline bırakın.

Mesafe uzak olunca sıkıntı...
Gözden ırak olan gönülden de oluyor demek ki.
Üstüne düşmeyin nasıl olsa olumsuz bir şey düşünüyorsa açılacaktır size.

Gönüle düstükten sonra uzak olsa nolur bizde esimle uzaktik

Hayır sevgili değiliz demişsin. Daha adı yok diyorsun ama maşallah sevgilisi gibi hesap soruyorsun.
Aramazsa da kendi bilir.
Ne uğraşıyorsun ki! Değse zaten ayrılmamış olurdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…