İlgiyi bir anda yok denecek kadar azaltan erkek?

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
33
En sevdiğim erkek tipi.. Bayılıyorum bunlara genelde de bulurum bunları bi şekilde.. Diğer konularımda da paylaşmıştım eski sevgilimle 1 aydır konuşuyoruz herhangi bi problem de yoktu. Şu son 3 gündür falan mesaj atmayı azalttı ıste kalktığında bi günaydın falan o şekilde birkaç da anlamsız mesajlaşma sonra tık cevap yok. Bu arada dipnot o uyandığında da bizde yatma vaktine yaklaşıyor oluyor. Farklı kıtalardayız çok fazla saar farkı var. Her neyse evvelsi gün de dayanamadım aradım biraz tepki gösterdim o da özür dilerim ama bu aralar çok yoğunum o yüzden böyle oluyor görsen anlarsın halimi anca ama telafi edicem bunu yapma böyle falan dedi neyse uzamasın diye kapattım. Sonra diğer gün yine ne mesaj ne arama ben de yazmadım sonra dayanamayıp gece aradım açmadı. Sabahta kalktım belki mesaj atmıştır aradığımı gördüğünde diye yine yok mesaj falan. Ben de dayanamadım aradım sabah bu ne böyle bu yoğunlukla alakalı değil konuşmak istemiyorsan açıkça söyle falan dedim hayır saçmalama öyle birşey yok şimdi dışardayım eve geçince arıcam ben seni dedi. Bekledim bekledim yine mesaj yok aradım meşgule attı sonra da muhtemelen uyudu. Sinirlerim allak bullak amacı ne kestiremiyorum. Bir-kac günde böyle oldu sorduğumda da öyle birşey olur mu falan diyor. 25inde turkiye de olcak buluşacaktık ama o zamana kadar böyle giderse çok zor.. Kafasından ne geçiyor da böyle ilgiyi azalttı sizce. Benim beynim iyice durdu çünkü

Aramayın,peşindede koşmayın.İstiyorsa o arasın merak etsin.Üstüne düştükçe uzaklaşıyor bu tipler.Aramazsada kendi bilir.

Mesafe uzak olunca sıkıntı...
Gözden ırak olan gönülden de oluyor demek ki.
Üstüne düşmeyin nasıl olsa olumsuz bir şey düşünüyorsa açılacaktır size.

Aramayın,peşindede koşmayın.İstiyorsa o arasın merak etsin.Üstüne düştükçe uzaklaşıyor bu tipler.Aramazsada kendi bilir.
Böyle de değildi anlamıyorum ki bi anda ne olmuş olabilir sabahtan beri yemediği küfür kalmadı sanırım benden

Mesafe uzak olunca sıkıntı...
Gözden ırak olan gönülden de oluyor demek ki.
Üstüne düşmeyin nasıl olsa olumsuz bir şey düşünüyorsa açılacaktır size.
Evet gerçekten de öyle sanırım. Ben de onun gibi yaklaşıcam ona başka çarem yok. Umarım aklından geçenleri tez zamanda dile getirir

farklı kıtalarda olduğun biri ile niye sevgilisin ki? ne gerek var.
Eski sevgilim.. şuan da sevgili değiliz birşeylere isim koymak için yüz yüze gelmeyi o şekilde birşeylere başlamayı tercih ettik. Ama olmaz olsun kendisi de kıtası da

Eski sevgilim.. şuan da sevgili değiliz birşeylere isim koymak için yüz yüze gelmeyi o şekilde birşeylere başlamayı tercih ettik. Ama olmaz olsun kendisi de kıtası da

iyi de görüşüp bişeylerin adını koysanız ne olacak ki? o kadar mesafe ile sevgilin diye ad koysan ne koymasan ne?

Dünyada tek siz varsınız ya, taa öteki kıtalardan tek derdi siz olacaksınız... Bencil hep ben hep benlerle siz bu cocugu cok yakında kaybedersiniz.

O ilişkiden hayır gelmez.gelmemis de zaten.yasadim.3 gün sabrettum.sinra da postayı koydum.

kıtalar arası ilişki
yürütmesi çok zor olsa gerek.
yeni nesilin sürekli dibindeki sevgilisinin eşinin,
sosyal medyadan takipler,
eklemeler begeniler arkasından gelen ihanetler v.s v.s konular yüzünden ilişki yurutemedigi zamanda.
üstüne düşmeyin derim.
bırakın o arasın sorsun.
aynı sartlardasiniz o çaba göstersin.
biraz geri çekin kendinizi.

Bu saatten sonra arama sen sabah aradım akşam aradım diyince bile ben geriliyorum. Nasılsa burda değil o merak etsin biraz baktın etmiyo bi yol olmaz ondan yoluna bakarsın

Dünyada tek siz varsınız ya, taa öteki kıtalardan tek derdi siz olacaksınız... Bencil hep ben hep benlerle siz bu cocugu cok yakında kaybedersiniz.
Ne alakası var? Ne o bana dert ne ben ona dert olayım istiyorum zaten öyle de bir niyetim yok.. Bi anda arayıp sormayı azaltmasi normal mi ki bunu sorgulamıcam.. Bence siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız

Aslında üstüne düşen biri de değilim sadece bugün biraz fazla üstüne gittim birkaç kez mesaj attım aradım falan sonra da pişman oldum zaten

Dunyanin en iyi ve ilgili insanı bile olsa niye farkli bir 'kita'dan biriyle görüşüyorsunuz ki? Ne planliyorsunuz gercekten merak ettigim icin soruyorum. Yan yana gelme ihtimaliniz mi var bir sure sonra?

Bu saatten sonra arama sen sabah aradım akşam aradım diyince bile ben geriliyorum. Nasılsa burda değil o merak etsin biraz baktın etmiyo bi yol olmaz ondan yoluna bakarsın
Bide beni düşün bi patlasam şoka uğrucak farkında değil. Zaten hep sinirlenmemi kızgın halimi görmek istiyordu çok uğraşıyordu bunun için bu gidişle amacına ulaşacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…