- 10 Ağustos 2017
- 24
- 4
- 28
:)iyice soğudum erkeklerden
Ona hesap sorduğum yok aksine ona belli etmemek için burda içimi döküyorum yoksa ona yazarsam ağzımı çok fena açıcam.Hayır sevgili değiliz demişsin. Daha adı yok diyorsun ama maşallah sevgilisi gibi hesap soruyorsun.
Aramazsa da kendi bilir.
Ne uğraşıyorsun ki! Değse zaten ayrılmamış olurdunuz.
Konu sahibinin arkadaşının gönlüne düşmemiş demek ki...Gönüle düstükten sonra uzak olsa nolur bizde esimle uzaktik
Konu sahibinin arkadaşının gönlüne düşmemiş demek ki...
Siz niye kiza umut verici yorumlarda bulunuyosunuz? Ortada daha bi iliski bile yok. Elbet iliskilerde aksaklik olur ama flort döneminde böyle seyler olmamali oluyosada bi yerde bi yanlış vardir.Nerden biliyon cinim iclerindenmisin sen
Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz ki?Nerden biliyon cinim iclerindenmisin sen
Hayal kiriklina ugrucani nerden biliyon ya birakta yasayip ogrensin bazi seyleri .yanlis yapmadan dogruyu ogrenemez kimseSiz niye bu kadar rahatsız oldunuz ki?
Hayatta her şeye hazırlıklı olması gerekiyor insanın.
Arkadaşa bunu söylemeye çalışıyoruz.
Durduk yere niye umutlansın da sonra hayal kırıklığına uğrasın.
Ayni suruncemi 1 sene çektiğim icin biliyorum. Hem niye ceksin ki ? Disarda milyonlarca dogru duzgun problemsiz erkek var, onlarla mutlu olacağına niye bunu ceksin. Daha once ki deneyimlerimizi paylaşıyoruz biz.Siz neden bukadar olumsuz yorum yapiyosunuz belliki seviyo adami belki gercekten adamin isleri vardir nerden bilebiliriz en ufak biside hemen ayrilin bosanin diosunuz sizin hicmi sorunlariniz olmadi esinizle yada sevgilinizle
Ayni suruncemi 1 sene çektiğim icin biliyorum. Hem niye ceksin ki ? Disarda milyonlarca dogru duzgun problemsiz erkek var, onlarla mutlu olacağına niye bunu ceksin. Daha once ki deneyimlerimizi paylaşıyoruz biz.
Bir-kac saat önce aradı beni o yüzden size de yazamadım biraz ben yokken de sıkıntı cıkmış sanırım gerilmeyin mantıklı bakınca ikinizi de anlıyorum ikisi de farklı acılardan mantıklı:) Ama beni düşündüğünüz için de çok teşekkür ederimOfff tamam yeminlen haklisin
Bilmiyorum valla ben de muallaktayım ne olur kestiremiyorum hiç bir yanım ona güvenmeyi istiyor bi yanım tedirginMesafeler aşka engel değil olayını yanlış anlamıssınız
Kıtalar arası nedir arkadaş günaydınla iyi geceler tutmazken aynı frekansı sağlamak zor maşallah yani
O kafadayım güvenemesemde umarım hayal kırıklığına uğratmaz diye de dua ediyorumTemkinli ol. Güvenme. Mesafe fazla her şey olabilir.
Gercekren bende böyle erkekleri mıknatısşa cekiyorum :) yalnız değilsiniz bu konuda.. bende mi sorun var acaba cok mu üstüne düşüyorum ki diye düşünüyordum ki birden bu konuya denk geldim. Ay nasıl davranman gerektiğini bende bilmiyorum ama yine de sayende içimi dökmüş oldum tişikkirlir. Allah belalarını versin aminler. Saygılar