İlgiyi bir anda yok denecek kadar azaltan erkek?

Hayır sevgili değiliz demişsin. Daha adı yok diyorsun ama maşallah sevgilisi gibi hesap soruyorsun.
Aramazsa da kendi bilir.
Ne uğraşıyorsun ki! Değse zaten ayrılmamış olurdunuz.
Ona hesap sorduğum yok aksine ona belli etmemek için burda içimi döküyorum yoksa ona yazarsam ağzımı çok fena açıcam.

Canim sana takiliyorum bak sakin yanlis seyler dusunme olabiliyo bazen oyle bizde esimle uzaktik aynu seyleri bizzat yasadim ama suan evliyiz mutluyumda cok sukur bebisimizde olucak daha nolsun :)

Siz neden bukadar olumsuz yorum yapiyosunuz belliki seviyo adami belki gercekten adamin isleri vardir nerden bilebiliriz en ufak biside hemen ayrilin bosanin diosunuz sizin hicmi sorunlariniz olmadi esinizle yada sevgilinizle

Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz ki?
Hayatta her şeye hazırlıklı olması gerekiyor insanın.
Arkadaşa bunu söylemeye çalışıyoruz.
Durduk yere niye umutlansın da sonra hayal kırıklığına uğrasın.
Hayal kiriklina ugrucani nerden biliyon ya birakta yasayip ogrensin bazi seyleri .yanlis yapmadan dogruyu ogrenemez kimse

Annesinin bi anlik gazina gelip sonrada efendim pismanim keske annemi dinlemeseydim diyeni gorduk biz burda senin benim dememle hareket ederse ohooo bize ne denileceni sen dusun artik

Siz neden bukadar olumsuz yorum yapiyosunuz belliki seviyo adami belki gercekten adamin isleri vardir nerden bilebiliriz en ufak biside hemen ayrilin bosanin diosunuz sizin hicmi sorunlariniz olmadi esinizle yada sevgilinizle
Ayni suruncemi 1 sene çektiğim icin biliyorum. Hem niye ceksin ki ? Disarda milyonlarca dogru duzgun problemsiz erkek var, onlarla mutlu olacağına niye bunu ceksin. Daha once ki deneyimlerimizi paylaşıyoruz biz.

Ayni suruncemi 1 sene çektiğim icin biliyorum. Hem niye ceksin ki ? Disarda milyonlarca dogru duzgun problemsiz erkek var, onlarla mutlu olacağına niye bunu ceksin. Daha once ki deneyimlerimizi paylaşıyoruz biz.

Offf tamam yeminlen haklisin :kızgın:
Bir-kac saat önce aradı beni o yüzden size de yazamadım biraz ben yokken de sıkıntı cıkmış sanırım gerilmeyin mantıklı bakınca ikinizi de anlıyorum ikisi de farklı acılardan mantıklı:) Ama beni düşündüğünüz için de çok teşekkür ederim :KK200:

Konuştuk ben ilk mesafeli durdum biseylere bozulduğumu da hissettirdim. Tabi haliyle konu açıldı. Ben rahatsız olduklarımı bir kez daha düzgün bi dille dile getirdim adım sonradan kezbana çıkmasın diye. Sen yazmazsan ben bir yerden sonra umursamamaya başlarsam inceldiği yerden kopar ve bunu istemiyorum falan dedim. O da bu kadar basit mi kolay mı yazamadım diye hemen böyle kopcak mı falan diye biraz kızdı. Bu olucak aramızda ben yoğun olucam yeri gelicek hiç yazamicam ama böyle inceldiği yerden kopsun falan dememelisin birbirimize her durumda güvenmeliyiz falan dedi. Ben de daha fazla uzatmak istemedim. Mesajlaşmak yerine seninle bu şekilde konuşmayı tercih ederim dedi ondan sonra da görüntülü aramak istedi zaten görüntülü devam ettik konuşmaya. Anlıcağınız uzatmak istemedim cılkı çıkmasın diye. Ama anladım ki mesajlaşma özürlü o mesaj atmalar hep köprüden geçene kadarmış. Inanayim mı napim arada bıraktı beni :110:

Mesafeler aşka engel değil olayını yanlış anlamıssınız
Kıtalar arası nedir arkadaş günaydınla iyi geceler tutmazken aynı frekansı sağlamak zor maşallah yani

Mesafeler aşka engel değil olayını yanlış anlamıssınız
Kıtalar arası nedir arkadaş günaydınla iyi geceler tutmazken aynı frekansı sağlamak zor maşallah yani
Bilmiyorum valla ben de muallaktayım ne olur kestiremiyorum hiç bir yanım ona güvenmeyi istiyor bi yanım tedirgin :silah:

Gercekren bende böyle erkekleri mıknatısşa cekiyorum :) yalnız değilsiniz bu konuda.. bende mi sorun var acaba cok mu üstüne düşüyorum ki diye düşünüyordum ki birden bu konuya denk geldim. Ay nasıl davranman gerektiğini bende bilmiyorum ama yine de sayende içimi dökmüş oldum tişikkirlir. Allah belalarını versin aminler. Saygılar

Gercekren bende böyle erkekleri mıknatısşa cekiyorum :) yalnız değilsiniz bu konuda.. bende mi sorun var acaba cok mu üstüne düşüyorum ki diye düşünüyordum ki birden bu konuya denk geldim. Ay nasıl davranman gerektiğini bende bilmiyorum ama yine de sayende içimi dökmüş oldum tişikkirlir. Allah belalarını versin aminler. Saygılar
:KK50: varsa daha da dökebilirsin :KK52:
Evet sanırım biraz da onla alakalı. Hemen beklentilere falan giriyorsun karşı tarafla ilgili. Beklediğin gibi karşılık alamayınca da sinirleniyorsun. En güzeli sallamamak ama o da zor olabiliyor :işsiz:

X