İlgisiz Sevgili.

Mantıgını dinle ondan zarar gelmez. Çünkü o çocuk ciddiyetle alakası yok aşklada insan sevdgini arar sorar merak eder nasıl o iş

Kalbini kırmak istemem ama seni sevmiyor da olabilir maalesef
Zaten sonuç bunu gösteriyor ilgisizmiş işte ..

Bende anlatmak istedim seni görünce. benim sevgilim yani hala sevgilimmi bilmiyorum ama bana çok kötü davranıyor. Bana karşı hiç sabrı kalmadı. En ufak bir durumda haklı olmamın bile bir önemi yok. Sonuçta suçlu ben oluyor bağırışmaları ve hakaretlerini yiyorum. Düşünebiliyor musunuz bana gerizekalı salak aptal bile dedi. Doktora gittim neyin varmış doktor ne dedi diye bile sormadı. Bunun için sitemde bulunmama ise insan olsaydın yanıtını verdi. Ailem yüzünden ondan yaklaşık 1 sene önce ayrılmıştım. Sonra onun seni deliler gibi seviyorum ayrılma demesine ragmen bir başka kızla sevgili olduklarını gördüm. Bende bir ilişkiye başladım ama yapamadım ve onu aradım. Tekrardan barışmıştık. Ama hala benim başka bir erkekle sevgili olmuş olmamdan bahsedip duruyor ama kendi başka bir kadınla sevgili olduğunu söylediğimde benle sen bir değilsin senin durum farklı diyor. Kıyafetlerime, arkadaşlarıma ve hatta yediğime içtiğime bile karışıyor. 2 gündür ne arıyor ne soruyor. Benden bekliyor mesaj atmamı aramamı ama aradığımda pislikmişim gibi konuşuyor benimle. Evlenecektik biz... Hayaller hayatlar diyorum siz anlayın. Ben ne yapayım. Dermanı olan var mı?

Not: Bu hale gelmeden mantıklı bir karar ver bence. Sonun benim ki gibi olmasın..

Canım bizim durumumuz sanırım gerçekten sevgilimin stajda bulunmasından kaynaklanan bir durummuş şu an sevgilim bana karşı gayet ilgili hatta ben 1 saat mesaj atmadığımda sitem ediyor çok şükür hallettik :) ama senin durumuna çok üzüldüm açıkçası böyle bir insanla neden birlikte olmaya devam ediyorsun anlayamadım eminim bunların hiç birini hak etmeyen bir insansın neden kendine zarar veriyorsun onunla devam ederek değer mi sende daha mı değerli bunu bir düşün derim

Canım benim bizimki geçici bir durummuş çok şükür düzeldi ben 1 saat mesaj atmasam bana sitem ediyor kaldı ki biz iki senedir birlikte olmamıza rağmen erkek arkadaşım bana saygısız tek bir kelime söylemedi. Ama senin için çok üzüldüm neden bunu kendine yapıyorsun anlamıyorum senden ruh sağlığından daha mı değerli böyle bi insanın hayatında bulunması sana resmen çok özür dileyerek söylüyorum hayvan muamelesi yapmış

Cevap atamayıp sanıp iki kere cevaplamışım kusura bakmayın :)

Onsuz olma düşüncesi kendi ruh sağlığımdan daha önemli geliyor. Engel olamıyorum. Onsuz yapamam.

Onsuz olma düşüncesi kendi ruh sağlığımdan daha önemli geliyor. Engel olamıyorum. Onsuz yapamam.
Kötü bir durum çok zor yani ama eninde sonunda üzülen sen olacaksın şu anki durum bu ilişkinin pek geleceği olduğunu göstermiyor sonunda biteceğini sen de tahmin ediyorsundur kısacası hangisi seni daha çok mutlu ediyor buna karar vermelisin. Onsuz kendini en azından daha saygıdeğer hissedip acı çekmek mi yoksa onunla birlikte her gün daha çok acı çekmek mi diye düşünmelisin

Çok haklısın ama çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…