• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim beni gecmisimle yargiliyor

sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey orospuluk isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Niye bu kadar detay veriyorsunuz ki? Önceden yaşadığınız şey kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca size o…. diyen kişiye hala sevgili diyebiliyor olmanız, önceki yaşadıklarınızı anlatmanızdan daha ilginç.

Adam size hakaret etmiş, hala ne yapmam gerekiyor diyorsunuz? Arkana bakmadan kaçacaksın.
Birde siz neden anlattınız ki bunları sevgilinize. Hadi anlattınız şeffaf olmak istediniz, bu kadar detay verilir mi Allah aşkına.

sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey orospuluk isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Acilen nikah tarihi belirleyip eşi dostu çağırman gerek.:deli:

Ayrılmak ? Yani sana o… diyen adama da aşığım deme

Son düzenleyen: Moderatör:
O sevgiliden ayrılman gerekiyor. Sana küfür eden, fiziksel şiddete de başvurur. Bu konuya takık olmak ayrı seni aşağılamak ayrı. Bu konuda takıntısı olan adam daha önce hayatında birileri olmuş bana ters der, çekilir. Sorunları olan seni aşağılar. Öz saygını kimsenin eline oyuncak etme.

sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey o….. isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Ayrilman gerekiyor

sevgilim gecmisime cok takintili ve beni yargiliyor gecmisimde bir erkekle beraber oldum ve bir flortume nude falan attim detayli sorarak bunlari ogrendi benden ve surekli yaptigin sey o….. isi her boku yemissin falan diyor yargiliyor bir suru kez ne yapmam gerekiyor
Kendinizi nasıl bu durumunda dusuruyorsunuz? Bahsettigim şey yasadiginiz gecmis değil size yapilan muamele ve bunu sineye cekmek için destek mi bekliyo olmanız. Erkek mi bitti dunyada? Yoluna bak ondan sana artık ne köy ne kasaba, bu da sana ders olsun her şeyin anlatılmayacağını öğrenmis olursun.

Ayrılmak için neyi bekliyorsun ayrılık kıvamına gelmesi için ne yasamanız gerekli

Sana o…. Her boku da yemişsin diyor ve sen hala ühüğğğ beni yargılıyor diye buraya mı yazıyorsun? Pes yahu.

E-devletten resmi kağıt falan da çıkar eline ver, kiminle seviştin, ne kadar sürdü, kimlere nude attın falan?
Daha hala ne yapayım diye soruyorsun pes

Adamin o... demesi sana aşkım demis gibi geliyorsa demek.
Ana babanız iki kızsa hemen asi oluyorsunuz.

Bana bir erkek flört aşamasında geçmişimi sorduğunda bana anında soğuma geliyor. Maşallah siz her şeyi anlatmıssınız ne gerek var ? Geçmiş sonuçta böyle şeylera takıntılıysa flörtleşmesin görücü usulu birini bulup anında evlensin o zaman...

Umarim konu fake değildir böyle bir insanla yoluna devam etmeyeceksin tabiki. Kimbilir kendisi neler yapmıştır kii herkesin geçmişi kendinedir.

Back