İlgisiz Sevgili.

A

Aminn kıymetini bilin Yanyana olduğunuz her Zamanın. Çnkü biz yanyanayken inanılmaz güzel zaman geçiriyoruz herşey çok iyi oluyo evt bnm evleneceğim adam bu diyorm ama işte böyle ayrı kalıncada şüpheye düşüyorum.umarım sizin içinde herşey güzel ve iyi olur.Allah hayırlısını versin Herşeyin...
Amin canim benim. Allah sizi de en kisa zaman da kavustursun o zaman insallah da bu sorunlar ortaya bir daha cikmasin.

Bence bu kadar iyi niyetli düşünme .Ne ki AlLah aşkına başbakan mı yoğun olsun mesaj atamasın millet toplantıları kesip sevgilisiyle konusuyor.Staj bahane bence araya zaman girince öle oluyr yalnız bırakma sen ara yokla aramadan nasıl durabliyorsun bi erkek sevdigi insanı aramadn duramz naptı netti merak eder orada ilgi alanı başka bişey vardır demişti dersin takibi gitme sansın varsa git bir bak iicin rahatlasın.Ama ssakın erkekler hakkında iyi niyetli düşünme fırsatını bulan aldatıo iki ilgiye sevgisini satn çok yani akşama kadar o tlf bın kez eline alıyrdur anası babası arkadaşları hıc mı aramıcak ıllakı alack senıde bi dk sını ayırabilir savıyor seni saana söylim üzül diye demiorm gözlerini aç bu ayrılık sinyali bile olabilir başıma geldi byılar önce biliom iki kez arardı tamam sonra ayrıldık ne öle aramamk ya aramyan insandan her seyi beklerim aramıo ki sende gün icinde aram raht at koşturo belkki yani sana bazı syelerin bittiğini kibar diile söylüo aslında ya da adam rahat kaybetme korksuu yok demek sorumsuz erkekmiş canı istesede seni işin gücün araında arar altında baska sebep ara tatlım ilerde üzülme daha cok ble aradı aramıck die düşncene kesin net dille konus

Bence bu kadar iyi niyetli düşünme .Ne ki AlLah aşkına başbakan mı yoğun olsun mesaj atamasın millet toplantıları kesip sevgilisiyle konusuyor.Staj bahane bence araya zaman girince öle oluyr yalnız bırakma sen ara yokla aramadan nasıl durabliyorsun bi erkek sevdigi insanı aramadn duramz naptı netti merak eder orada ilgi alanı başka bişey vardır demişti dersin takibi gitme sansın varsa git bir bak iicin rahatlasın.Ama ssakın erkekler hakkında iyi niyetli düşünme fırsatını bulan aldatıo iki ilgiye sevgisini satn çok yani akşama kadar o tlf bın kez eline alıyrdur anası babası arkadaşları hıc mı aramıcak ıllakı alack senıde bi dk sını ayırabilir savıyor seni saana söylim üzül diye demiorm gözlerini aç bu ayrılık sinyali bile olabilir başıma geldi byılar önce biliom iki kez arardı tamam sonra ayrıldık ne öle aramamk ya aramyan insandan her seyi beklerim aramıo ki sende gün icinde aram raht at koşturo belkki yani sana bazı syelerin bittiğini kibar diile söylüo aslında ya da adam rahat kaybetme korksuu yok demek sorumsuz erkekmiş canı istesede seni işin gücün araında arar altında baska sebep ara tatlım ilerde üzülme daha cok ble aradı aramıck die düşncene kesin net dille konus
Inan bana icimden gelen bu soylediklerini yapmak. Ama gururum el vermiyor. Sanki.bunu yaparsam yine onun eline birseyler gecmis olacak onu kiskandigimi onu merak ettigimi bilip mutlu olacak diye dusunuyorum. Benim istedigim onun da biraz burnunun surtmesi birseyleri anlamasi. Umursanmamayi ogrenmesi ve ona gore ayagini denk almasini istiyorum sirf bu yuzden cabaliyorum ben de.

mesaj aşkı denen bi ilişki türü çıktı ya
arayıp konuşmak falan yok
kayınbiladerim de böyle evlendi
belki de evlendikten sonra duymuştur kızın sesini :KK70:
Canim biz okuldayken bayagi iletisim icindeydik zaten iki uc gunde bir kesin olarak bulusuruz onun disinda surekli mesajlasir veya telefonlasirdik ne zaman ki okul bitti onun staji basladi boyle oldu

Haklısın evet anlıyorum hepimizin başına geliyor bu tarz şeyler canım benmde gelemdi mi geldi o zman sende mesj attıgında kendını bı kaç gün tut atma yazma arama sorma o demişti dersin arıcak sonra sende onun sergiledigi tavrı sergilersin tınlamadıgını hissetsin bak nasıl bozuluyr aradıgında da bıraz sımark knus böle sallamı ti ye alır tarzda o hatasını anlıcaktır illaki ama msjlarına bi kaç gün cevap verme hç bi şekilde mesaj ne ya arama varken aramyı ögret ona bence böle bı dene derm bazen rısk almayınca olmuo

Haklısın evet anlıyorum hepimizin başına geliyor bu tarz şeyler canım benmde gelemdi mi geldi o zman sende mesj attıgında kendını bı kaç gün tut atma yazma arama sorma o demişti dersin arıcak sonra sende onun sergiledigi tavrı sergilersin tınlamadıgını hissetsin bak nasıl bozuluyr aradıgında da bıraz sımark knus böle sallamı ti ye alır tarzda o hatasını anlıcaktır illaki ama msjlarına bi kaç gün cevap verme hç bi şekilde mesaj ne ya arama varken aramyı ögret ona bence böle bı dene derm bazen rısk almayınca olmuo
Sence dedigin gibi mi yapmaliyim yoksa onun yazdigi zamanlarda mesaj atip kisa kisa cevaplar mi vermeliyim kuzum

Sence dedigin gibi mi yapmaliyim yoksa onun yazdigi zamanlarda mesaj atip kisa kisa cevaplar mi vermeliyim kuzum
Bir de birkac gun konusmadan imkansiz birakmaz yani o kadar degil kavga ettigimizde bile boyle bir tutumu olmuyor simdi hic yapmaz. Su anki durumumuzu soyle dusun hersey iyi sadece cok az mesajlasiyor. En azindan onun gozunde durum boyle. Benim bu kadar dertli oldugumu dusunmuyordur eminim.

Anladım. Ama şöle bişey var senin sitem ettiğini biliyor demi kendi farkındadır arayıp sormadığının emin ol yani .Kısa kısa cevap vermede onun işine gelir ki ekmeğine yağ sürersin o da alıştı böle druuma der devam eder yine sen üzülen olursun ole ilgisiz davranan kısa cevaba takılmaz canım.Ya onun gibi olacaksın ya da bi kaç gün ortadan kaybol merak etsin yoklugunu bi anlasın bi dene derim iki gün filan aklı karışsın o sitem ederse sende onun gibi tavr takınırsın bi ders ver yani ilgisini sana yönelt ne yani biz nasıl düüşünüorz onları onlard işlerine geldi gibi davranıyorlar.Kendini üzme valla ii bi dersi haketms o sallama derim bi kaç gün sık dişini söle düüşün senin telefonn varsa arıyosan onuda telefonu var arayabilir acımaszca eleştr ki içinden bu tavrı yapablesın iyimser olma bu kadar mesajlaşma ara bi iki gün dayan iilaki arar seni merak edecek mi hastaydm dersin ararsada mesjlasma ara sesini duy

Anladım. Ama şöle bişey var senin sitem ettiğini biliyor demi kendi farkındadır arayıp sormadığının emin ol yani .Kısa kısa cevap vermede onun işine gelir ki ekmeğine yağ sürersin o da alıştı böle druuma der devam eder yine sen üzülen olursun ole ilgisiz davranan kısa cevaba takılmaz canım.Ya onun gibi olacaksın ya da bi kaç gün ortadan kaybol merak etsin yoklugunu bi anlasın bi dene derim iki gün filan aklı karışsın o sitem ederse sende onun gibi tavr takınırsın bi ders ver yani ilgisini sana yönelt ne yani biz nasıl düüşünüorz onları onlard işlerine geldi gibi davranıyorlar.Kendini üzme valla ii bi dersi haketms o sallama derim bi kaç gün sık dişini söle düüşün senin telefonn varsa arıyosan onuda telefonu var arayabilir acımaszca eleştr ki içinden bu tavrı yapablesın iyimser olma bu kadar mesajlaşma ara bi iki gün dayan iilaki arar seni merak edecek mi hastaydm dersin ararsada mesjlasma ara sesini duy
Sanirim bu aksam arayip hissettigim sekilde soguk bir dille icimden gecenleri soyleyecegim kendi kendimi yiyorum boyle. Onunsa bundan haberi yokm hersey yolunda saniyor cunku ben normal konusmaya zorluyorum kendimi onun gibi yani. Kisacasi ortada az sayida ama samimi mesajlar olusuyor sorun yokmus gibi. Daha fazla oynayamicam bu sekilde sanirim. Icimdekileri soyleyip sogudugumu dile getireyim biraz da o kafa yorsun yoruldum ben de iki gundur kendimi tutup rol yapmaktan.

• Beğen
Reactions: tse
Evet onuda yap sence yolunda mı değil bak üzülüyorsun ? İçinden geçenleri söyle rahatla cevapları seni tatmin ederse duruma ona göre yön verirsin.Sadece msjla olur mu insan arar sorar b dk da olsa naptını nettini merak eder demi nasıl böle rahat hadi onu aldattın aldatma iila briyle dil cıkıp gezdin tozdun arayıp sormadıgından bilemicek belki hastasın belki onaihtiyacın var .misal demi öle desen ben sana güvenırom der ben sana güvenıorm aklım sende kalmıor der .Biz aşk kırınıtlarıyla yetincek insalar değiliz içini dök kurtul iş bahane etmesin herkes çalıyor bi kendi çalışmıyor zamanını ölü birine ayırma.O sana öle ılımlı konuyor hissetme diye iki güzel söz söyluodur emınki daha fazla güzel sözü hak ediyorsundur.İki güzel sözle hersey olaz yeri geliyor insan hc tanımadgı ınsanlara ne güzel seyler sölüor sen laf etme dıe avutuyor seni seni üzmek dil amacım verimsiz topraklardan verim bekleme ondan bişey olmaz erkkeler çnkü kaybetmektn korktugu kadına sıkar böle yapmak tavız vermısınki böle kabul ederk şikayetını acıkca de ona dert olsun

Evet onuda yap sence yolunda mı değil bak üzülüyorsun ? İçinden geçenleri söyle rahatla cevapları seni tatmin ederse duruma ona göre yön verirsin.Sadece msjla olur mu insan arar sorar b dk da olsa naptını nettini merak eder demi nasıl böle rahat hadi onu aldattın aldatma iila briyle dil cıkıp gezdin tozdun arayıp sormadıgından bilemicek belki hastasın belki onaihtiyacın var .misal demi öle desen ben sana güvenırom der ben sana güvenıorm aklım sende kalmıor der .Biz aşk kırınıtlarıyla yetincek insalar değiliz içini dök kurtul iş bahane etmesin herkes çalıyor bi kendi çalışmıyor zamanını ölü birine ayırma
Aynen oyle sana guveniyorum der hep. Keske bu guveni vermeseydim dedigim zamanlar oluyor. Guvendigim icin merak etmiyorum gibi bir bahaneleri hazir oluyor. Dedigin gibi yapicam soguk bi dille icimden gecenleri soylerim ondan sonrasi onun elinde. Ben elimden gelen cabayi kendi icimde savasarak gosterdim yeterince.

Sende ole de güvenmiyorsun belki işine öle geliyor de.Bahane olarak sunuyor ya.Aslında bı kac tutarsız davransaydın güvenemzdi orada da sonra masum rolü yapacaktın :) sonra onun aklı karışacktı :) nefret ediom böel erkeklrden ya yasadıklarını yasadım hemde haketmıordu bile ya sonr ne mi oldu aramaz sorma benle bulca zaman hazrlnr beklerkn arkadsalrıyla olruud eski sevgilim yıllık izne cıkardı ben baskasından duyardm doğumg ünmde kruu bı sozle gecstrdı evdeykn hcı armaz tv bkardı terk ettm sonra ne mı oldu ben ölüp biterkn aynsı kndıne oldu hepsini ödettm once tum ıcımdekleri dedim gözden cıkrdım sonra meledi ama ben onun notunu verdim sevnce gözden cıkaramıoz kaybetme korkusuyla ama kaybetmeden kazanamıosun senı mutlu edeni yap sn onunlayken mutlu olmuyorsun belli söyle ve tavrını koy inan kazanan sen olursun çünkü erkekler gercektn haketmıoorlar ya kadır kıymet yok bisey yok işleine o an en geliosa öle davranıyrlar mantık yani hepp.sende tum olumsuz yanlarnı düşün ve konus artısı eksisi iki güzel sözle sevdigini anlayamazsn hisettrcek fedakar olcak

Sende ole de güvenmiyorsun belki işine öle geliyor de.Bahane olarak sunuyor ya.Aslında bı kac tutarsız davransaydın güvenemzdi orada da sonra masum rolü yapacaktın :) sonra onun aklı karışacktı :) nefret ediom böel erkeklrden ya yasadıklarını yasadım hemde haketmıordu bile ya sonr ne mi oldu aramaz sorma benle bulca zaman hazrlnr beklerkn arkadsalrıyla olruud eski sevgilim yıllık izne cıkardı ben baskasından duyardm doğumg ünmde kruu bı sozle gecstrdı evdeykn hcı armaz tv bkardı terk ettm sonra ne mı oldu ben ölüp biterkn aynsı kndıne oldu hepsini ödettm once tum ıcımdekleri dedim gözden cıkrdım sonra meledi ama ben onun notunu verdim sevnce gözden cıkaramıoz kaybetme korkusuyla ama kaybetmeden kazanamıosun senı mutlu edeni yap sn onunlayken mutlu olmuyorsun belli söyle ve tavrını koy inan kazanan sen olursun çünkü erkekler gercektn haketmıoorlar ya kadır kıymet yok bisey yok işleine o an en geliosa öle davranıyrlar mantık yani hepp.sende tum olumsuz yanlarnı düşün ve konus artısı eksisi iki güzel sözle sevdigini anlayamazsn hisettrcek fedakar olcak
Haklisin kuzum aynen soyledigin gibi iki guzel soz sevgi icin yeterli degil. Insallah bunu anlar ne diyim yoksa yurutulmez bu sekilde hic bir iliski.

Tabi canım face fılan kullanıyor mu dene oradan bi sana yazmadında oralrda aktif mi ? Zamanına yazık ya inan konus rahatla kendine bunları haketmıorum alyık değilim diye şartla onda söylee amacım seni üzmek değil bende cok üzüldüm ettm saalakmısım yaa günlerce üzülrmsum ne gerek varki kendimi ii hissetrcek insanlar lazım canımz eskimesin

Tabi canım face fılan kullanıyor mu dene oradan bi sana yazmadında oralrda aktif mi ? Zamanına yazık ya inan konus rahatla kendine bunları haketmıorum alyık değilim diye şartla onda söylee amacım seni üzmek değil bende cok üzüldüm ettm saalakmısım yaa günlerce üzülrmsum ne gerek varki kendimi ii hissetrcek insanlar lazım canımz eskimesin
Yok face falan kullanmiyoruz ikimiz de sosyal hesaplari. Aksam iftardan sonra arayip direk soylicem. Dedigi gibi mutsuz hissettikten sonra hayatimizda bi sevgilinin varligi ne ise yarar ki uzmek disinda

Dedigini anliyorum canim haklisin ama aksam 5 de isi bitiyor ondan sonra uyuyana kadar bos. Insan arayip hal hatir sormaz mi veya sevgilisiyle konusmak istemez mi. Ben mi yanlis dusunuyorum. Uyuyana kadarki surecte arkadasiyla oyun oynuyor veya annesiyle saatlerce konusmayi biliyor. Hani zamani var demek istedigim.
Güzelim benimde sevgilim sehir dışında. çalışıyorum gündüz boş vaktim olsada konuşmak istemiyorum kimi zaman iş yerinde hoşuma gitmiyor. işim var diyorum. ya da watshaptan yazmak bile içim almayabiliyor. görmemişim gibi yapıyorum.
akşam zaten eve gidince biraz annemle sohbet edip onu dinlemek ruhumu dinlendiriyorr. yemek sonrası da nette dolanmak boş boş tv izlemek yada balkon keyfi yapmak daha çok iyi geliyor. sevgilim aradıgında kısa kesmek için binbir takla atıyorum.
yeri geliyor konusmak istediğimde oluyor tabi ama bu ara kendi hayatım eziyor beni konuşma arzum yok.
bunlara bakınca ilişkini sevgilini önemsemiyor musun diceksin belki.. Asla Çok ama cok seviyorum. Bir an önce evlenebilelim diye dua ediyorum. Çok şükür aramızda bir problem yok. Ama dediğim gibi bu ara hayatı canım almıyor. sürekli iletişimde olmak bizi boğacak bana göre uzaklık şu an bana iyi geliyor.
kendi hayatlarınız oldugunu unutmayın. hergun haberleşiyorsanız. bi süre az iletişim kurmayı sevgisizlik ilgisizlik olarak nitelendirmeyin. hayat sadece ilişkinizden ibaret olmasın.

bu arada ben ilişkide soguk taraf değilimdir her gun saatlerce konusmayı seven keyif alan insanımdır. ama zaman zaman az iletişim aradaki bağı güçlendiriyor. bunu düşünüyorum. akışına bırak. başka seylerle ilgilen aradıgında gunluk hayatın dısında anlatacak seylerin olsun . konusmalarınız ıyıyım sen nasılsın ozledım sevıyorumdan ote paylasımlara donussun.

X