İlgisiz eş

papatyaceren

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
54
24
5 senedir evliyiz, artik eskisi gibi ilgisi yok. Sanki 2 arkadas gibiyiz evde. Anlam veremiyorum? Ne yapmaliyim

Keşke erkeklerde bu konuda böyle arayışlarda, cabalarda olsalar ama sanmıyorum. 5 yıllık evlilik için bence erken böyle olması.
Çocuğunuz var mı yani çocuklardan dolayı mı zaman kalmıyor veya çok mu yogun yorucu bir işte. Gerçi bence bunların hiç birisi bahane değilde neyse..
Ben biseyler düzelsin diye sadece kadının cabalamasini üzücü buluyorum bu konularda. Ama madem sormussunuz bence en iyisi karşınıza alıp konusmak.

Yorucu is değil, kendisi muhendis. Cocukta düşünüyoruz ama bunun icin cabada yok. Bazen baskasi mi var hayatinda diye düşünüyorum. Iliskilerimiz bile duzenli degil, iliski siradinda zor oluyor, gozunu kapatiyor bazen

Yorucu is değil, kendisi muhendis. Cocukta düşünüyoruz ama bunun icin cabada yok. Bazen baskasi mi var hayatinda diye düşünüyorum. Iliskilerimiz bile duzenli degil, iliski siradinda zor oluyor, gozunu kapatiyor bazen

bu ilgisizlik nezamandır var , başka bir sorunu yoksa bu yaptıkları sıkıntı

acaba kendi kendine mi rahatlıyor
tlf falan baktın mı hiç
Ya telefonuna baktim bir sey yok aslinda ama telden mi izliyor diyorsun. Ben aldatma konusu aklima geldi. Ne bileyim farkli fantezi falan acikcasi. Ne yapacagimida bilmiyorum. Artik etkilenmiyor sanirim benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…