- 11 Eylül 2023
- 793
- 86
- 18
- Konu Sahibi Kleopatra11
Kızlar eşleriniz böyle mi ne yapicam.bu adamla ben 5 senelik evliyim 2 yaşında oğlum var Dün sabah nöbetten geldi geldi akşama kadar elinde telefon asla düşmedi sahibindende dolandı durdu amcası ailesiyle saatlerce telefonu görüşmesi yaptı birşey demedim çocukla hiç ilgilenmedi zaten ilgilenmiyor da TV açtı telefonla oynadı ben yemek vs yaparken diğer Zamanlarda ben oğlumla oynuyorum etkinlik yapıyorum bu arada gurbetteyiz destekçim hiçbir zaman olmadı doğumda dahil akşam çocuğu yıkadım uyuttum tam.oturalim.sohbet edelim.dedim.yok telefonuyla ilgileniyor söylüyorum anlamıyor karışma bana bunaltma beni diyor şanlı napiyorsam bugünde sabah gitti işe biz oğlumla 8. Buçukta kahvaltı yapıyoruz yaptık topladik etrafı oyun oynuyorduk 11de geldi işte. Normalde gelmez kahvaltı ona biseyler hazırla.derken oğluma vakit ayiramadim oda gene oynamadı çocukla balkonda sigara kahve keyfi yaptı gitti 1 buçukta geri ise 5 te geldi iş yeri eve yakın bu arada yemeğini yedi bide açım diye başımda bögurdu kıymalı ıspanak peynirli maydanozlu makarna dünden tavuklu pilav vardı begenmedin yemegin salçası az dedi zıkkım yiyesice çayın yanina portakallı limonlu kek yapmıştım Oğlum uyuduktan Sonra yeriz TV izleriz dedm saat 7 buçukta ben sigara icmeeye gitti sandım baktım yarım saat oldu gelmedi bakmaya gittim yatak odasında uyumuş telefonunu şarja takmış cocukla gram ilgilenmedi açıyor TV yi ben iş yaparken telefonla oynuyo gerçekten sinir krizi geçiricem ya çocukla.oturduk kekimizi yedik 9da uyutuyom zaten yazık çocuk.aksama.kadar baba baba diyor bu adam.niye böyle ya her adam böyle mi