- 16 Kasım 2024
- 123
- 21
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
evet doğru haklısınız baştan belli ediyor aslındaBence üzülürsün veya sinir olduğunla kalırsın yine de sen bilirsin..Daha da fenası ona karşı duyguların ilerlerse toksik bir durumun içinde kalır, zor kurtulursun, duygular işin içine girince herşey zorlaşır..değer mi? Balık baştan kokuyor, ısrarın anlamı yok bence.
yok barışmadımEee aşık işte hemde kör kütük bi erkek aldattığı halde bir kadınla barışmışsa daha ondan size yar olmaz o kız merhaba dediği gibi seni yine bırakacak kimsenin yarabandı olmayın şunu anlamıyorum ben yani seninle konuşup hemen kızla barıştığını gördüğün halde nasıl tekrar barışırsın onu seviyor besbelli
erkek istese neler neler yapar dimi…İlgisiz erkek yoktur sevmeyen erkek vardırrrr bir erkek severse vereceği ilgi alakanın haddi hesabı yokturrr
Farketmez canım hiç konuşmana gerek yok sonuç değişmez kendimi boşuna üzme sen daha iyilerine layıksınyok barışmadımsadece birkaç gündür konuşuyoruz
teşekkür ederimFarketmez canım hiç konuşmana gerek yok sonuç değişmez kendimi boşuna üzme sen daha iyilerine layıksın
kanmadım aslında farkındayım pek çok şeyin ama iki şey arasında kaldım yüz yüzeyi mi beklesem direkt kessem mi diyeİlgisiz erkekten nefret ediyorsunuz anladım da böyle ilgisiz erkeğe iki kere kanan kadınlar ile ilgili hisleriniz nedir onu anlamadım.
Adam çok istiyor demişsiniz yoo öyle bir şey yok neden ilgi dileneceğiniz,sizi sürekli yoracak üstelik görüşmediğiniz biri için bu kadar dertleniyorsunuz?
Bu tür adamlara herkes yolu hemen gösterse ya adam olurlar ya da yalnız kalırlar bence güzel de olur.
Kanmadıysanız bu adamla vaktinizi boşa harcamayın ve yüz yüze görüşmeyi falan beklemeyin.kanmadım aslında farkındayım pek çok şeyin ama iki şey arasında kaldım yüz yüzeyi mi beklesem direkt kessem mi diye
evet özellikle bugün ilgisizliği iliklerime kadar hissettim ne yazık kiKanmadıysanız bu adamla vaktinizi boşa harcamayın ve yüz yüze görüşmeyi falan beklemeyin.
Baya yalan söyleyen,sizi yara bandı olarak kullanmak isteyen ama bunun için de çaba harcamayan biri.
Hani çivi çiviyi söker deyip uğraşan biri bile değil.
Yanlış anlamayın ama tekrar size yazmasının sebebi de yormaz beni şimdi demiş olabilir.
Yani gerek yok buluşsak ne olucakkı ıcımde kslmasın bulusauım ona göre yol alayım dersen buluş ama ıcıne sınmeyen bıseyler varsa doğrudur kadınız bız hıssederızya çoğu kişi böyle dedi aklıma bu ihtimal gelmemişti yalan yok ama böyle olmak istemem zoruma gider gerçekten…
Sevmiyor bu net! Bu cevaba göre planınız ne?herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadecebu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
konuşmayı kestik zatenBaşlık ilgisiz erkekten nefretde o ilgisiz erkeği bekleyip anlam vermeye çalışan kişi ne oluyor bence o kendine bakmalı en önce niye bunu dert ediniyor
Ay uzak dur.herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadecebu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Ilgisiz erkek yoktur, ilgisi cekilmemis erkek vardir ve de sadece bos kalmamak icin dolaniyordur, ben olsam uzak dururdum.herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadecebu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?