- 16 Kasım 2024
- 123
- 21
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
ona göre kesinlikle bitmiş kendinden çok eminmiş güyayarabandı
ayrıldıktan 3 ay sonra yazmış dediğine göre, özellikle içinde mi kaldım pişman mı oldun diye de sordumYa kalbinde ve kafasında bitirmiş olabilir tabi onu bilemeyiz ama ayrılır ayrılmaz sana yazdıysa yarabandı olarak kullandığı çok yüksek ihtimal
Seni yara bandı yapacak, sonra da bırakacak . Resmen olumsuzum diye bağırıyor. Hiç vakit harcamani önermem. İyi hisler geçmedi bana..herkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan inşallah yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadecebu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
Bir erkek içinde kalacak kadar beğendiği kıza başta yol vermez..ayrıldıktan 3 ay sonra yazmış dediğine göre, özellikle içinde mi kaldım pişman mı oldun diye de sordum
evet katılıyorum yazdığı günden beri pek içimden gelmiyor ona da hep söylüyorum yüz verecek hiçbir şey yapmamaya çalışıyorumSeni yara bandı yapacak, sonra da bırakacak . Resmen olumsuzum diye bağırıyor. Hiç vakit harcamani önermem. İyi hisler geçmedi bana..
ama ilgisi hiç olmasa neden yazsın ki tekrarSana karşı ilgisi yok
Sen tampon musun, her canı sıkılan adamı oyalama hayır kurumu falan mısın? Piyasada erkeğe kıran mı girdi? Engelle gitsinherkese merhaba, birkaç ay öncesine kadar bir çocukla konuştum konuşmamız 1 gün falan sürdü sonra bana birdaha yazmadı çünkü eski sevgilisine dönmüş ancak gelelim konuya. eski sevgilisiyle 3 ay önce tekrar ayrılmış ve bana tekrardan yazdı pişman olduğunu söyleyip ben de güvenmiyorum ancak gene de konuşuyorum. istiyor muyum bilmiyorum çünkü ilgisiz şu an mesaj üstünden konuşuyoruz, 1 hafta sonra falan inşallah yüz yüze gelebileceğiz. sabırsız davranmak istemiyorum ama mesajlarıma geç bakıyor ben de buna takılan birisiyim. birkaç gün önce mesaja geç bakması hakkında bir şeyler söyledim tamam dedi ama değişmedi. bugün de ilgisiz olduğu için soğuk davrandım fark edip noldu diye sordu bir şey yok diyince sadecebu emojiyi attı. şimdi size soruyorum hem çok istiyor pişman olmuş hem de böyle ne önerirsiniz. konuşmayı kes diyebilirsiniz ama yüz yüze gelmeyi mi beklesem ya da sizce neden böyle davranıyor…
İlgisi olsa böyle davranmaz herkese yazıyor belkiama ilgisi hiç olmasa neden yazsın ki tekrar
duygularıma tercüman oldunuzof neyine pişman olacak ya
bu bahsettiğin sey ilkski de degil flört de degil. daha yirmi yasindasin, bu yaslarin cok kiymetli. bu yasinda sana kendini böyle degersiz hissettiren sacma adamlarla kalbini yorarsan ilerleyen yillarda da degersizlik hissiyle sacma tercihler yaparsın.
engelle gitsin pisligi.
asla yapacağım bir şey değil bu arada sadece konuşuyorum pek olacağını zannetmiyodum zaten içimden de gelmiyorÇok isteyen insan geç cevap vermez onu geç önce.Zaman geçirmek için yoklamış seni sevdiği falan yok.
Yani yargılamayayım diyorum da seni bırakıp eskisine dönen birisini nasıl miden kabul ediyor tekrar? Engelleyip yoluna bakman lazımdı tercih etmemiş resmen seni .Dönmüş hala aynı yerdesin.Sırf bu yüzden bile seni kolay görüp tekrar gider.
Sen inşallah yüz yüze geleceğiz demeye devammm
Yapma iştee hemen engelleasla yapacağım bir şey değil bu arada sadece konuşuyorum pek olacağını zannetmiyodum zaten içimden de gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?