İlgisi var mı? Yok mu?

takıntılısın ya da bunu fena halde takıntı yapmışsın. önemli olan senin erkek arkadaşının hisleri. erkek arkadaşın kıza karşı boşsa başka birinin senin erkek arkadaşına ilgi duyması seni hiç ilgilendirmez. kız kendi kendine platonik aşık oldu belki, ne yapacaksınız? kimsenin hissine de karışamazsınız ki. çok istiyorsan işinden ayrıl diyeceğim ama kendinize yazık edersin.

Haklısın demeyi çok isterdim ama malesef değilsin. Saol yorumun için.

Haklısın demeyi çok isterdim ama malesef değilsin. Saol yorumun için.

Hangi konuda haklı değil?
Erkek arkadaşının ilgisi olduğuna dair bir gelişme mi var?
(Yine ben :KK70:)
Ben de durumu kendi haline bırakmandan ve ilişkinize odaklanmandan yanayım :)

Hangi konuda haklı değil?
Erkek arkadaşının ilgisi olduğuna dair bir gelişme mi var?
(Yine ben :KK70:)
Ben de durumu kendi haline bırakmandan ve ilişkinize odaklanmandan yanayım :)

Başkasının erkek arkadaşıma ilgisi olmasının beni hiç ilgilendirmemesi konusunda hak veremedım.

Platonik sevginin de bir sınırı vardır yani belli etmek amacı nedir? Adamın sevgilisi var ve belli . Ve çiçek mevzusunda da ayrı saçmalamış . Açık açık sor bir gün :KK57:

Platonik sevginin de bir sınırı vardır yani belli etmek amacı nedir? Adamın sevgilisi var ve belli . Ve çiçek mevzusunda da ayrı saçmalamış . Açık açık sor bir gün :KK57:

Belli etmemiş olsa zaten kimse ona durduk yere düşman kesilmezdi.
Yaşayacaksa da bisey içinde yaşasın.
Midesi geniş olan kabul eder bunu anca.
Daha nice saçmalığı var.

Konuyu meraktan okudum da okudum.
Vardığım sonuç kızın hisleri var. Belli etmek için elinden geleni yapıyor.
Bir ışık görse daha ileride gider.
O çiçeği görüp aa ne güzel falan demesi de kendine açık etmemek.
Olur da böyle bir suçlama ile karşılaşırsa kendini aklayabilmek olabilir.

Konuyu meraktan okudum da okudum.
Vardığım sonuç kızın hisleri var. Belli etmek için elinden geleni yapıyor.
Bir ışık görse daha ileride gider.
O çiçeği görüp aa ne güzel falan demesi de kendine açık etmemek.
Olur da böyle bir suçlama ile karşılaşırsa kendini aklayabilmek olabilir.

Evet kızın Hakkı'ndan gelmenin yollarını arıyorum :işsiz:

Arkadaşlarınla birlik olup kıza oyun kurun. Sevgilinin ağzından çıkmış gibi bir email veya not bırakın ondan hoşlandığını belirtecek yazılar yazın ve ofiste ki kimseye belli etmemesini söyleyip özellikle size, bir kahve içmeye davet edin.

Görüşmeye önce o gelsin bir müddet sonra sen sonra zaten kızın ne olduğu piyasaya çıkacağı için arkadaşların da sevgilini çağırsın. Zaten artık insan içine çıkacak yüz kalmayacaktır gercek yüzünü gördüğünüz için bu sayede kurtulmuş olursun kızdan.

Ben böyle yapardım kesin. Hifa03 Hifa03 kızımın adı da hifa sanki kendi kızım yaşıyormuş gibi sinirlendim.

Arkadaşlarınla birlik olup kıza oyun kurun. Sevgilinin ağzından çıkmış gibi bir email veya not bırakın ondan hoşlandığını belirtecek yazılar yazın ve ofiste ki kimseye belli etmemesini söyleyip özellikle size, bir kahve içmeye davet edin.

Görüşmeye önce o gelsin bir müddet sonra sen sonra zaten kızın ne olduğu piyasaya çıkacağı için arkadaşların da sevgilini çağırsın. Zaten artık insan içine çıkacak yüz kalmayacaktır gercek yüzünü gördüğünüz için bu sayede kurtulmuş olursun kızdan.

Ben böyle yapardım kesin.

Güzel fikir aslında ama konu sahibinin anlatmasına göre kız biraz arsız mı desem bilemedim yanlış anlaşılma olmasın pat diye söyler filan riskli bir şey..

Güzel fikir aslında ama konu sahibinin anlatmasına göre kız biraz arsız mı desem bilemedim yanlış anlaşılma olmasın pat diye söyler filan riskli bir şey..
O zaman erkek arkadaşıyla ve bütün ofis birlik olup kumpas kuracaklar yani bu konuda onlar aracı olacak konu sahibi maşayı tutacak kız sa kendi kendini rezil edemek e artık azıcık utanması varsa ar damarı catlamadiysa azıcıkta gururu varsa istifasını basar gider.

X