İlgisi var mı? Yok mu?

Bence böyle bir şeyi sevgilisi hoş karşılamaz, zaten daha önce günahını alma vs. gibi tepkiler vermiş

Abartmayın ya. Ne gerek var bu kadar geniş bir prodüksiyona?

Abartmayın ya. Ne gerek var bu kadar geniş bir prodüksiyona?
Ya abartmak değil ama ortada masum bir hoşlanma olsa elbette bu önerdiğim abartı olabilirdi ama kız kendini belli etmek için konuda geçen adama ben burdayım beni de gör gibi hareket ve tavırlarla bulunduğu için önerdim başka şekilde nasıl öğrenilebilir ki ya da konu sahibi sahte inst yada facebook hesabı açıp kızın ağzını arayabilir.

Sosyal medya hesabı olabilir ama kız fark ederse konu sahibi gazımızla yanmasın

Bu akşam erkek arkadasım birini çağırdı duymadı bu yılışıkta yanında yine soru soracaktı herhalde.
"Ben bağırayım mı dedi"
Bizim ki cevap bile vermedi.
Kalktı çağırdığı kişinin yanına git kız metreler boyunca izledi Ada'mı ayakta öyle

Ona noluyor acaba? Baya sahiplenme iç güdüsü var :)

Cafede buluşturma vs olmaz bence erkek arkadasım kıza bişey hissetsede hissetmesede terk eder. Kıza istedıgıni vermıs olurum

Sosyal medya hesabı olabilir ama kız fark ederse konu sahibi gazımızla yanmasın
Onu bilemem işte o zaman kız değil arkadaşları yapsın :) ya da bir erkek arkadaştan rica etsin konu sahibi o kıza face den mesaj yazsin onu çok beğendiğini tanışmak istediğini vs söylesin kız yok olmaz benim sevdiğim biri var derse o kişi kızın ağzını arasın çok sansliymis bu kişi merak ettim nasıl biri diye sorsun kız da anlatırsa eğer ve anlattığı kişi konuda geçen kişiye birebir benziyorsa zaten herşey ortaya çıkacaktır :)

Sosyal medyadan uğraşmaya çalışırım

Yani ama o zaman konu sahibi benim haberim yoktu ofisteki arkadaşlar kızdan şüphe etmişler ve böyle bir oyun kurmuşlar desin.

İş yeri ortamı olduğu için sıkıntılı bence, bir çok kişinin işine mal olabilir.
Hoş karşılanmaz bence bu durum.
Bir de kız kendini mağdur gösterirse hepten kötü olur.

Kız anlar da konu sahibinin aleyhine sonuçlanırsa böyle bir şey? Bir daha geri dönüşü olur mu sizce?
Hem iş Arkadaşlarının hem sevgilisinin yüzüne nasıl bakacak sonra?
Ben hala en baştan beri kızın amacını anladığını belli etsin, yapmaya çalıştığı ne varsa hevesini kursagında bıraksın dan yanayım.
Dolana dolana çöpü özellikle erkek arkadaşının oraya gidip atıyorsa, kadın da sus pus kenardan izleyeceğine, hayırdır dünya turuna çıktın galiba bir bilet de bana kes de beraber gezelim :) , desin. Biraz iğneleme kızı hizaya sokar.
Ya patlar, niyetini belli eder, konu sahibinin sevgilisi durumu görür
Ya sus pus geri çekilmek zorunda kalır

İş yeri ortamı olduğu için sıkıntılı bence, bir çok kişinin işine mal olabilir.
Hoş karşılanmaz bence bu durum.
Bir de kız kendini mağdur gösterirse hepten kötü olur.

Bır tane yetkılı ile çok iyi arası zaten o yetkilide bana ayar

Cafede buluşturma vs olmaz bence erkek arkadasım kıza bişey hissetsede hissetmesede terk eder. Kıza istedıgıni vermıs olurum
Canım erkek arkadaşın değil sen git arkadaşların da dahil sonra erkek arkadaşın birşey den haberi olmadığı için oraya gelince anlar artık bir sürü şahitlerinde olacak sizi yalanlayamaz da

Hoparlör vereyim arada da patates soğan satarsın diyeydin ya sende :)

Valla ben olsam açık açık konuşurdum

Olay noktasının bence cafeye kadar gitmesine gerek yok. Kıvırabilir orda ben konuşacaktım olmayacağını anlatacaktım falan diye.

Canım erkek arkadaşın değil sen git arkadaşların da dahil sonra erkek arkadaşın birşey den haberi olmadığı için oraya gelince anlar artık bir sürü şahitlerinde olacak sizi yalanlayamaz da

Haklısınız ben olsam kıza şöyle süslü püslü bir çöp kutusu hediye ederim yazık üzüldüm.sana taaaaaaa nereleri dolaşıyorsun bir çöp için üzüldüm sana desin belki anlar

Bır tane yetkılı ile çok iyi arası zaten o yetkilide bana ayar

Bence sen iş yerinde hiç bir topa girme, zaten sevgilinden eminsin. Adamın ne ilgisi var, ne şüpheli hareketi.
Bu kıza da en güzel cevap umursamamak olur.
Kız zaten 8 9 aydır açık vermeden yapmış yapacağını.
Erkek arkadaşın bile farkında ama umursamıyor olabilir.

Ama çok sinirini bozuyorsa illa bir şey yapacaksın, turuncupijamanın dediği gibi laflarınla bozacaksın.
Hepsi bu. Bırak o seni umursasın, o deli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…