Arkadaşlarınla birlik olup kıza oyun kurun. Sevgilinin ağzından çıkmış gibi bir email veya not bırakın ondan hoşlandığını belirtecek yazılar yazın ve ofiste ki kimseye belli etmemesini söyleyip özellikle size, bir kahve içmeye davet edin.
Görüşmeye önce o gelsin bir müddet sonra sen sonra zaten kızın ne olduğu piyasaya çıkacağı için arkadaşların da sevgilini çağırsın. Zaten artık insan içine çıkacak yüz kalmayacaktır gercek yüzünü gördüğünüz için bu sayede kurtulmuş olursun kızdan.
Ben böyle yapardım kesin.Hifa03 kızımın adı da hifa sanki kendi kızım yaşıyormuş gibi sinirlendim.
Yani ama o zaman konu sahibi benim haberim yoktu ofisteki arkadaşlar kızdan şüphe etmişler ve böyle bir oyun kurmuşlar desin.Bence böyle bir şeyi sevgilisi hoş karşılamaz, zaten daha önce günahını alma vs. gibi tepkiler vermiş
Ya abartmak değil ama ortada masum bir hoşlanma olsa elbette bu önerdiğim abartı olabilirdi ama kız kendini belli etmek için konuda geçen adama ben burdayım beni de gör gibi hareket ve tavırlarla bulunduğu için önerdim başka şekilde nasıl öğrenilebilir ki ya da konu sahibi sahte inst yada facebook hesabı açıp kızın ağzını arayabilir.Abartmayın ya. Ne gerek var bu kadar geniş bir prodüksiyona?
Ya abartmak değil ama ortada masum bir hoşlanma olsa elbette bu önerdiğim abartı olabilirdi ama kız kendini belli etmek için konuda geçen adama ben burdayım beni de gör gibi hareket ve tavırlarla bulunduğu için önerdim başka şekilde nasıl öğrenilebilir ki ya da konu sahibi sahte inst yada facebook hesabı açıp kızın ağzını arayabilir.
Bu akşam erkek arkadasım birini çağırdı duymadı bu yılışıkta yanında yine soru soracaktı herhalde.
"Ben bağırayım mı dedi"
Bizim ki cevap bile vermedi.
Kalktı çağırdığı kişinin yanına git kız metreler boyunca izledi Ada'mı ayakta öyle
Onu bilemem işte o zaman kız değil arkadaşları yapsın :) ya da bir erkek arkadaştan rica etsin konu sahibi o kıza face den mesaj yazsin onu çok beğendiğini tanışmak istediğini vs söylesin kız yok olmaz benim sevdiğim biri var derse o kişi kızın ağzını arasın çok sansliymis bu kişi merak ettim nasıl biri diye sorsun kız da anlatırsa eğer ve anlattığı kişi konuda geçen kişiye birebir benziyorsa zaten herşey ortaya çıkacaktır :)Sosyal medya hesabı olabilir ama kız fark ederse konu sahibi gazımızla yanmasın
Onu bilemem işte o zaman kız değil arkadaşları yapsın :) ya da bir erkek arkadaştan rica etsin konu sahibi o kıza face den mesaj yazsin onu çok beğendiğini tanışmak istediğini vs söylesin kız yok olmaz benim sevdiğim biri var derse o kişi kızın ağzını arasın çok sansliymis bu kişi merak ettim nasıl biri diye sorsun kız da anlatırsa eğer ve anlattığı kişi konuda geçen kişiye birebir benziyorsa zaten herşey ortaya çıkacaktır :)
Yani ama o zaman konu sahibi benim haberim yoktu ofisteki arkadaşlar kızdan şüphe etmişler ve böyle bir oyun kurmuşlar desin.
Ya abartmak değil ama ortada masum bir hoşlanma olsa elbette bu önerdiğim abartı olabilirdi ama kız kendini belli etmek için konuda geçen adama ben burdayım beni de gör gibi hareket ve tavırlarla bulunduğu için önerdim başka şekilde nasıl öğrenilebilir ki ya da konu sahibi sahte inst yada facebook hesabı açıp kızın ağzını arayabilir.
İş yeri ortamı olduğu için sıkıntılı bence, bir çok kişinin işine mal olabilir.
Hoş karşılanmaz bence bu durum.
Bir de kız kendini mağdur gösterirse hepten kötü olur.
Canım erkek arkadaşın değil sen git arkadaşların da dahil sonra erkek arkadaşın birşey den haberi olmadığı için oraya gelince anlar artık bir sürü şahitlerinde olacak sizi yalanlayamaz daCafede buluşturma vs olmaz bence erkek arkadasım kıza bişey hissetsede hissetmesede terk eder. Kıza istedıgıni vermıs olurum
Bu akşam erkek arkadasım birini çağırdı duymadı bu yılışıkta yanında yine soru soracaktı herhalde.
"Ben bağırayım mı dedi"
Bizim ki cevap bile vermedi.
Kalktı çağırdığı kişinin yanına git kız metreler boyunca izledi Ada'mı ayakta öyle
Onu bilemem işte o zaman kız değil arkadaşları yapsın :) ya da bir erkek arkadaştan rica etsin konu sahibi o kıza face den mesaj yazsin onu çok beğendiğini tanışmak istediğini vs söylesin kız yok olmaz benim sevdiğim biri var derse o kişi kızın ağzını arasın çok sansliymis bu kişi merak ettim nasıl biri diye sorsun kız da anlatırsa eğer ve anlattığı kişi konuda geçen kişiye birebir benziyorsa zaten herşey ortaya çıkacaktır :)
Canım erkek arkadaşın değil sen git arkadaşların da dahil sonra erkek arkadaşın birşey den haberi olmadığı için oraya gelince anlar artık bir sürü şahitlerinde olacak sizi yalanlayamaz da
Haklısınız ben olsam kıza şöyle süslü püslü bir çöp kutusu hediye ederim yazık üzüldüm.sana taaaaaaa nereleri dolaşıyorsun bir çöp için üzüldüm sana desin belki anlarKız anlar da konu sahibinin aleyhine sonuçlanırsa böyle bir şey? Bir daha geri dönüşü olur mu sizce?
Hem iş Arkadaşlarının hem sevgilisinin yüzüne nasıl bakacak sonra?
Ben hala en baştan beri kızın amacını anladığını belli etsin, yapmaya çalıştığı ne varsa hevesini kursagında bıraksın dan yanayım.
Dolana dolana çöpü özellikle erkek arkadaşının oraya gidip atıyorsa, kadın da sus pus kenardan izleyeceğine, hayırdır dünya turuna çıktın galiba bir bilet de bana kes de beraber gezelim :) , desin. Biraz iğneleme kızı hizaya sokar.
Ya patlar, niyetini belli eder, konu sahibinin sevgilisi durumu görür
Ya sus pus geri çekilmek zorunda kalır
Bır tane yetkılı ile çok iyi arası zaten o yetkilide bana ayar
Hoparlör vereyim arada da patates soğan satarsın diyeydin ya sende :)