İlgisi var mı? Yok mu?

Hifa03

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
172
123
Erkek arkadaşımla beraber 4 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz. 2 yıldır da bizimle beraber çalışan bir kız var adı "X" diyelim. Erkek arkadaşıma da "Y" diyelim.
X i sürekli erkek arkadaşıma "Y" ye bakarken yakalıyorum. İlk başta kendime kızdım paranoya yapıyorsun diye. 3 - 4 hafta degıl incelediğim süre 8-9 ay oldu. Şüphelenme unsurlarımı anlatıyorum.
    • 1. Olarak aralarında 7 yas civarı olmasına rağmen ismi ile hitap eder. Tamam bu neyse diğerlerine de abi demez bey der ama buna ismi ile hitap ediyor. Pek takıldığım nokta degıl olabilir.
  • Y farklı departmanda onun sorusunun cevabından farklı bir yerde olsada gider ona sorar. İlgili gitmesi gereken birim farklı.
  • Serbest alanlı çalışıyoruz herkes istedıgı masaya oturabilir.Sadece yetkililerin yerleri sabittir.Biz şirkette yokken X gidip baska bir yere oturuyor biz gelince tekrardan Y ' yi görebilecegı konumda oturuyor. En yakın arkadaşı ters açı masaya çağırıyor gitmiyor.Şüphelerimden haberi olan arkadasım aktarıyor bunları.
  • Bağıra bağıra Y nin izlediği dizi hakkinda konuşup izliyorum bak ortak zevkimiz var dercesine Yüksel desibel ofis muhabbetleri cevırmeye çalışıyor.
  • Şirkette bir telefonu kaybolmuştu. Y yetkili oldugu için ilgilenmeye başladı.Kızda Allah için çok güzel biriydi ama kıskanmazdım. iCloud vs ıphonumu bul işleri için Yanyana oturdular uğraşıyorlar bende dosya götürüyordum bir baktım X ayakta çalışıyor. 1 dakıka izledim yok oturmuyor 2 dakıka izledim bitmiyor. Tam 10 dakika onları izledi onları izleyerek işini yaptı. Dedim helal olsun beni bile farketmedi onları izlerken. İşi gücü bıraktık ben onu o sevgilimle yanındaki iş arkadaşımızı izliyor.
  • İzin günümüzü değiştireceğiz artık sabit günler olmayacak şirket performansını yükseltmek için sahaya çıkacağız dedim Y ile beraber haber saldım ofise. Bir hafta gectı gecmedi hemen calışma saatlerini değiştirdi.
  • Kılık kıyafet zorunluluğumuz yok rahat calısabiliyoruz geceli gündüzlü olduğumuz için. Y nin dikkatini çeken kıyafetlerden biridir tayt. Ama bunu sadece ben biliyorum yada öyle zannediyorum. X in kulağına mı gitti yada aralarında bişey varda dikkati hep üstte mi tutmak istiyor bilmiyorum. Kız o koca koca soğukları karı kışı taytla geçirdi ekimden mayısa kadar 3 kere pantolon giymiştir belki.
  • Şirketten çıkışlarda sürekli oyalanır, yolunun üzerinde iki çöp kovası varken taa gelir yanımıza atar çöpü "iyi geceler - hoşçakalın" der yedi kocalı Hürmüz edasıyla çıkar kıvıra kıvıra gider.
  • Geçen şirkete girdim mutfağa gecıyordum baktım mutfakta suyunu aldı. Beni gördü yaklaştım mutfağa hemen çaydanlığın dışından kaşını düzeltti öyle cıktı gitti.
  • Y ile mutfakta yemek yer hemen mutfağa damlar.
  • Y ile mutfakta otururuz ara veririz işlere hemen gelip içeride abartısız söylüyorum sorusuna ilgi ile cevap verebilecek üssümüz olan 2-3 kişi de olsa gelir Y ya şu şurada mı der.
  • Bir hafta Y beni ekti izin günümüzde ertesi gün bizim calışma saatlerimiz başlamadan benim masamın yakınına oturmuş sürekli kalkıp kalkıp benim masama bakıyormuş. Arkadasım söylüyor. Ben geldim oturdum dedi X sen gelmeden sürekli senin masana baktı baktı durdu dedi dedim acaba bu kez ne yapmaya çalışıyor. Birden bulunduğumuz ortamı parfüm kokusu sardı. Baya ağır fazlaca sıkılmış.Neyse saat ilerledi yemek siparişi verecektik Y yanıma geldi şakalaşıyoruz falan polarına yaklaşınca ben aynı kokuyu aldım emin olmak için tekrar tekrar kokladım. Sordu hayırdır diye dedim bişey yok bozuntuya vermedim. Sıkılan parfüm esnasında alanda ve sırkette yoktu ki üstüne sinsin.
  • X calışma saatlerini benim asparagas izin günü degıstırme haberimden sonra degıstırınce. Y o günlerde şirkete uğramaya başladı. Gitme dememe rağmen bir bahane bişey bulup gidiyor sonrasında benımle buluşuyordu.
Birde bir keresinde bir cafede otururken X sosyal medya vs kullanmıyor biraz soğuk o konuda çok enteresan o kadarda insan canlısı dedıgımde bana alaycı gülüşle Y "Emın mısın kullanmadığına demişti."

Telefonu tertemiz. Saatlerce bırakıp gidebiliyor. Birçok detayı madde madde paylaştım. Gercekten kafam çok karışık aylardır bu işin içinden çıkamıyorum. Binlerce kadın bu siteyi takip ediyor ve aktif olarak kullanıyor. Gercekten aldatılıyor muyum? Yoksa sadece kızın mı ilgisi var? Aralarında bişey varsa Nasıl çıkarabilirim?
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Çok uzun oldu Hakkı'nızı helal edin şimdiden:110:

Kadın hissediyorsa altından muhakkak bir şey çıkıyor:KK51:
Sizin kuruntu yaptığınızı düşünmedim nedense
Kızın ilgisi/niyeti belli gibi de, erkek arkadaşınıza pek anlam veremedim. Aralarında bir şey yoksa da kızın ilgisinden pek memnun belli ki.
İlginizin üstlerinde olduğunu belli etmeden takip edin
Sonunda iç açıcı şeyler çıkmayacak gibi :KK14:

Önceden soruyordum bunun sana ilgisi mi var diye? Sonra zorla eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım dedim. O parfüm olayı kafamı çok karıştırdı. Tel temiz kız şirkette olsun olmasın bırakılıp gidiliyor yine telefon . Hadi mesaim bitsin bazen yine kalıyorum Can'ın sıkılmasın bahanesi ile kıza haber verebilme fırsatı yok Yaren çıktı yada kaldı diye bilmiyorum kafam cok karışık:KK14:

Önceden soruyordum bunun sana ilgisi mi var diye? Sonra zorla eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım dedim. O parfüm olayı kafamı çok karıştırdı. Tel temiz kız şirkette olsun olmasın bırakılıp gidiliyor yine telefon . Hadi mesaim bitsin bazen yine kalıyorum Can'ın sıkılmasın bahanesi ile kıza haber verebilme fırsatı yok Yaren çıktı yada kaldı diye bilmiyorum kafam cok karışık:KK14:
İşte “bunun sana ilgisi mi var” kurabileceğin en yanlış cümle
Zaten totoları arşa çıkmaya hazır, iyice ulaşılmaz, yakışıklı prens modlarında gezip kendilerini kaybediyorlar

Telefon özellikle bırakılıyor olabilir mi? Göze sokuyor gibi geldi. Ayrıca “sosyal medya hesabı olmadığına emin misin” dediğinde ağzını aramadınız mı?

İzin günlerinde “gitme” demenize rağmen gitmesi ve parfüm olayı kafa bulandırıcı

Ne olursa olsun kızın, erkek arkadaşınızdan fena şekilde yüz bulduğunu düşünüyorum

İşte “bunun sana ilgisi mi var” kurabileceğin en yanlış cümle
Zaten totoları arşa çıkmaya hazır, iyice ulaşılmaz, yakışıklı prens modlarında gezip kendilerini kaybediyorlar
Telefon özellikle bırakılıyor olabilir mi? Göze sokuyor gibi geldi. Ayrıca “sosyal medya hesabı olmadığına emin misin” dediğinde ağzını aramadınız mı?
İzin günlerinde “gitme” demenize rağmen gitmesi ve parfüm olayı kafa bulandırıcı

sanırım Oray'ı yanlıs yazdım izin günümüzün ertesi günü gec gidiyoruz işe gec kalmayalım vakit kalsın dediğimiz için işyeri civarı takılıyoruz. Bana haber vermeden evden çıkıp sonra ben Mesa'dayım yada şirketteyim diyor.Kız hafta sonları gündüz vardiyasına gelince olmaya başladı bu olay evet. Çeşitli bahaneler sunuyor gitmek için son haftalar artık ayar olmaya başladım işyerine 10-15 dakıkalık mesafelere çağırıyorum ve kavgada ettim ben uyanınca sana şuradayım burdayım diyorum değil .. Yada ... Yere gidiyorum diye yazıyorum dedim.
Sosyal medya olayında ağzını arayamadım o an konu kaynadı. Bir dahada soramadım

sanırım Oray'ı yanlıs yazdım izin günümüzün ertesi günü gec gidiyoruz işe gec kalmayalım vakit kalsın dediğimiz için işyeri civarı takılıyoruz. Bana haber vermeden evden çıkıp sonra ben Mesa'dayım yada şirketteyim diyor.Kız hafta sonları gündüz vardiyasına gelince olmaya başladı bu olay evet. Çeşitli bahaneler sunuyor gitmek için son haftalar artık ayar olmaya başladım işyerine 10-15 dakıkalık mesafelere çağırıyorum ve kavgada ettim ben uyanınca sana şuradayım burdayım diyorum değil .. Yada ... Yere gidiyorum diye yazıyorum dedim.
Sosyal medya olayında ağzını arayamadım o an konu kaynadı. Bir dahada soramadım
Tetikte ol. Bir şey yoksa da her an olacak gibi
Çok açık var iki taraftan da...
En en iyi ihtimal; kızın ilgisi var ve senin “prens” bu durumdan hayli memnun
Ateş ve barut misali...
Aman ha kavga falan etme iyice ters teper
Hiç farkında değilmişsin gibi davran
Her şeye hazırlıklı ol olur mu :KK51:

Tetikte ol. Bir şey yoksa da her an olacak gibi
Çok açık var iki taraftan da...
En en iyi ihtimal; kızın ilgisi var ve senin “prens” bu durumdan hayli memnun
Ateş ve barut misali...
Aman ha kavga falan etme iyice ters teper
Hiç farkında değilmişsin gibi davran
Her şeye hazırlıklı ol olur mu :KK51:

Durumun 8-9 aydır farkındayım bu zamana kadar renk ya vermediler yada gercekten tek taraflı. Bizimkine tersle dediğimde sacmalıyorsun öyle bişey yok boşyere günah alma. O şekilde davranamam günah diyor.

Gecen enterasan bişey farkettim gmail kurtarmak için onun hesabını yazmışız Bi baktım giremiyorum. Güvenlik duvarı falan diyor. Sordum neden sadece senın telın yanında iken girebiliyorum bu hesaba diye kod alıyoruz onun tele. Güvenlik duvarı ne alaka dedım. Şirkettekilerle oyunda hile yaparken gmail hesap ve sıfremi paylaşıyorum dedi. Yanımda olmayınca giremesinler diye. Bu da bir detay olarak kalsın burda( oyun- hile - gmail bölümü doğru.)

Durumun 8-9 aydır farkındayım bu zamana kadar renk ya vermediler yada gercekten tek taraflı. Bizimkine tersle dediğimde sacmalıyorsun öyle bişey yok boşyere günah alma. O şekilde davranamam günah diyor.
Aiyy “he, aynen günah alıyorum” deseydin :işsiz:

Dediklerimin arkasındayım, en iyi ihtimal sevgilin “kızın ilgisinin bal gibi farkında ve hoşuna gidiyor”

Umarım yanılıyorumdur ya çünkü bu forum beni yer yer feminist, yer yer paranoyak, yer yer bipolar yaptı. Hümanist kişiliğim de yara aldı. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım :KK51:

Gecen enterasan bişey farkettim gmail kurtarmak için onun hesabını yazmışız Bi baktım giremiyorum. Güvenlik duvarı falan diyor. Sordum neden sadece senın telın yanında iken girebiliyorum bu hesaba diye kod alıyoruz onun tele. Güvenlik duvarı ne alaka dedım. Şirkettekilerle oyunda hile yaparken gmail hesap ve sıfremi paylaşıyorum dedi. Yanımda olmayınca giremesinler diye. Bu da bir detay olarak kalsın burda( oyun- hile - gmail bölümü doğru.)
Peki sen bu hesaba sevgilin “yanında değilken” girebiliyor musun?

Peki sen bu hesaba sevgilin “yanında değilken” girebiliyor musun?

Hayır guvenlık duvarı önlemi alınmış. Telefon yanımda olmayınca olmuyor. Oyun için gmail hesabı ve sıfresini dağıtmış. Başkası girmesin diyeymiş. Bu aksam alıp teli deneyeceğim bakıcam ne var yok hesapta.

İyi kokular almadım ben. Ama hep X' i gözlemişsin, bence erkek arkadaşını takibe al. Parfüm olayı ve sosyal medya çıkışı biraz kafa karıştırıcı.

Parfüm olayı da Benı uyuyacağım diye ektiği izin günümüzün ertesi günü olmustu

Hıc mı ıletısıme geçmezler ama sosyal medyalar acık bende , tel istedıgım Zaman bende.

Burayada çoğu insan çoğu olayı öyle bir anda yakalamış ki kendi yada çevresindekilerin hayatlarındaki olaydan belki beni paranoya yapmadan bir yolunu buluruz diye yazdım

Hayır guvenlık duvarı önlemi alınmış. Telefon yanımda olmayınca olmuyor. Oyun için gmail hesabı ve sıfresini dağıtmış. Başkası girmesin diyeymiş. Bu aksam alıp teli deneyeceğim bakıcam ne var yok hesapta.
Mailden yazışıyor olabilecekleri aklıma gelmişti lakin sen “telefon hep yanımda” deyince o ihtimali eledim

O maili iyice kurcala sen.

Mailden yazışıyor olabilecekleri aklıma gelmişti lakin sen “telefon hep yanımda” deyince o ihtimali eledim

O maili iyice kurcala sen.

Belki de farklı bir mail olabilir telefona tanımlanmamış. Telde skype görmüştüm Bi ada yeni aldığında Samsung otomatık yüklüyor demişti ne alaka dedim sildim. O günden sonra dahada görmedim

İzin alma şansın varsa şöyle 1-2 gün izin alsan da sürpriz mi yapsan acaba

X