ne derdi kıs, geyik sohbette olmalı topiğin..
hıh böyle daha havalı oldu işte..:13:
haydii muhabbetiniz bol olsunn:126::119:
aynen, ama bu tarz konularla ilgili olanlar için güzel şeyler çıkıyor ortaya:13: bir derdim var da görünce konuyu öyle sanmamız doğal hele bu başlıkla
bugünüde akşam ettik diye dalga geçiyor bide,ayıptır yahu bir derdim varda geyik sohbeti yapılırmı.psikopat değilsin ama cari saygısızlık bunun adı.
bugünüde akşam ettik diye dalga geçiyor bide,ayıptır yahu bir derdim varda geyik sohbeti yapılırmı.psikopat değilsin ama cari saygısızlık bunun adı.
doğru
öyleyim
bakın benden size bir tavsiye.senli benli konuşurken düşünün nasıl sinirlendiysem artık sizli konuşuyorum.bir derdim var topiğinde gerçekten sıkıntısı olup konu açanlara büyük saygısızlık yapıyorsunuz tabi biz okuyup yardım etmeye çalışanlarada.ben sizin için internette bir araştırma yapıp vaktimi harcıyorum meğer sizizn amacınız eğlenmekmiş.lütfen dikkat edin,insanları rencide edip onlarla alay etmeyin.böyle giderse gerçekten psikopatlaşacaksınız ve inanın kimse size yardım edemeyecek.
ha size ortsk olan kişilerde aynı saygısızlıkta bulundu.çok ayıp.
bu arada ben yazdığım hiç bi yorumu, gerek kendi konularımda gerek başkalarının konularında bir zaman kaybı olarak algılamıyorum
çünkü kendi rızamla yazdım, kimse beni zorlamadı
tabi canım
benim başım kel mi?
ben psikopat değil miyim?
turşuyla baklavayı birlikte yiyorum
zaman kaybı sizin konularınızı okuyanlar içindi.bakın birde bencil olduğunuzu öğrendiniz.diğer mesajlarınız ve konularınızda böyleymiş.bence sen olamadığın kişiliği burda olarak rahatlıyorsun.böyleleri gerçek hayatlarında tam tersi bir kişidir.eminim baskıcı,dar bir çevrede yaşıyorsunuz ve burada farklı bir kişiliğe bürünüyorsunuz.ama bunu böyle geyik sohbetlerinde yapın ,etrafı incitmeyin,saygısızlıkta bulunmayın nolur.burada yüzlerce insan var sizi ciddiye alıyor.
Niye böyle yapıyorsunuz isteyen dalga geçsin isteyen ciddi ciddi konuşsun ama başkalarına müdahale etmeyin..Ne güzel muhabbet dönüyordu şurada okuyordum ben de yine başladı tartışma
Kardeş kardeş muhabbet edelim işte:118::118:
eee okumasaydın napim ben sana şimdi allah allah
demek ki ilgini çektiki okudun
yani ben tek tek her sayfada bir yazayım mı lütfen canı sıkılan çıksın başka konularmı okusun diyim
ne kadar saçma birşey
can sıkıntını gidermek için geyik sohbete konu açın o zaman.
kimse kimseyi hiçbir şey için zorlayamaz hele ki sanal bir ortamda, zaman kaybı olarak görülen kısım ise konunun geyik sohbeti bölümüne taşınmasıyla aynı sebepten,
sadece üzgün olduğunuzu düşündüğümüz ya da kendinizi farklı hissetmenize neden oldukları ve de bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışmak mevzu bundan ibaret. yani kendi başınıza halledebileceğiniz bir şey olsaydı buraya taşınmaz bence sorunlar,
yazdıklarınız ya da sorun olarak görülen çoğu şey benim ve bu topiği okuyan çoğu arkadaşın hoşuna giden şeyler, gizemli ve merak uyandıran belki monoton hayatlarımızın biraz dışına çıkmamızı sağlayan şeyler bunlar
sizi muhattap kabul edip buraya bir şeyler yazan insanlara karşı üslubunuzu yanlış buldum
gerçi sorun değil benim için, belki bunları düşünürsünüz diye yazdım.. geyik bölümü için fazla ciddi oldu ama napalım
lakeoftears söylemeden gecemedim ben de sendenim cikolata ile tursuyu birlikte yiyebilecek bir bünyem var :)
Madamiks bile müdahale etmedi
sizin incileriniz döküldü nedense