ahahhaha o zaman rahat uyuyabiliriz bu gece
çevrenizdekilerin tepkisinden öyle bir düşünceye kapılmış olabilme ihtimalinize ve konunun başlığına yönelikti cevaplarım neyse nasılsa bir psikopat burada yazanları iplemeyecektir
aerkadaşımız normal bir insan,nedense çevredekiler onu psikopat olarak görmüşler ve sanıyorumki carride una inanmak üzere.hep birlikte onun normal bir insan olduğuna ama azıcık sıra dışı olduğuna inandırmamız ve topluma kazandırmamaız gerek.
carrie
mazhar alanson-psikopatım şarkısı sana gelsin
desene aynı mobilyacı katili gibi
adam küçükken travma geçirmiş
en yakın arkadaşı gözünün önünde bi mobilyacı tarafından tecavüze uğramış
kendi zor kaçmış
bi kaç sene sonra o arkadaşı intihar ediyo
bu adamda başlıyor mobilyacı öldürmeye
olay burda türkiyede yaşanmış
en akillisida zodiac , yillarca ugrastilar ama yakalayaamadilar, hala biyerlerde yasiyordur kimbilir :26:
sen genel olarak normal değilsin
yakında kesersin sen evdekileri bir an önce kaçıp kurtarsınlar canlarını bence :104:
hahha koptum
sanki böyle bi kişiliği toplumdan soyutlasan daha iyi olur
merhametli ve mütevazi bir psikopat hiç görmedim.
Eğer yapılan testler sonucunda psikopat çıkarsan sen ilk olacaksın
haha ben kopmadım ama.neden arkadaşla dalga geçiyorsunuz anlamadım.kendisi bunu dert edinmişki bize soruyor psikopatmıyım diye demekki bizden yardım istiyor.hiç hoş değil bu tür yaklaşımınız.
çok iyi gidiyorsun.
dördüncüsü hukuki ve toplumsal kuralları önemsemezler,sen hukuk kurallarına uyarmısın?
Bir kitap da benden :
Koku - Patrick Suskind
eğer öyleyse haklı bence kafayı yemesi
O durumun aynısı bende de var. Ölü resimlerine falan bakarken hiç ama hiç etkilenmiyorum. Beyni kolu gözü fırlamış insanlar var resmen, ama öyle film izler gibi izliyorum
aerkadaşımız normal bir insan,nedense çevredekiler onu psikopat olarak görmüşler ve sanıyorumki carride una inanmak üzere.hep birlikte onun normal bir insan olduğuna ama azıcık sıra dışı olduğuna inandırmamız ve topluma kazandırmamaız gerek.
tabiki uyuyorum
uymayanlarıda uydururum dermişim
kazandırım beniiii
kazandırım beniiii