İlginç İlgi Alanları

çok güzel açıklık verdin ama tşk

hahha koptum

sanki böyle bi kişiliği toplumdan soyutlasan daha iyi olur

Bu da Kanıt dizisinden bir alıntı :)

en akillisida zodiac , yillarca ugrastilar ama yakalayaamadilar, hala biyerlerde yasiyordur kimbilir :26:

aslında zodiac ın kim olduğu öğrenilmiş ama itirafları karşılığından kimliğinin gizlenmesini talep etmiş
yanlış hatırlamıyorsam şu anda 92 yaşında mı ne
ölmüşte olabilir bu sene yada geçen sene

Son düzenleme:
hahha koptum

sanki böyle bi kişiliği toplumdan soyutlasan daha iyi olur

haha ben kopmadım ama.neden arkadaşla dalga geçiyorsunuz anlamadım.kendisi bunu dert edinmişki bize soruyor psikopatmıyım diye demekki bizden yardım istiyor.hiç hoş değil bu tür yaklaşımınız.

haha ben kopmadım ama.neden arkadaşla dalga geçiyorsunuz anlamadım.kendisi bunu dert edinmişki bize soruyor psikopatmıyım diye demekki bizden yardım istiyor.hiç hoş değil bu tür yaklaşımınız.

yok ne dalga geçmesi takılıyorum ben ona

psikopat olmadığı çok belli

öyle olsa bi şekilde adreslerimizi alır geceleri yanımıza gelirdi

eğer öyleyse haklı bence kafayı yemesi

ayrıca kız arkadaşıda terketmiş onu
çok uğraşmış onunla tekrar barışmak için ama kız barışmak istememiş
neyseki 1 yada 2 sene sonunda kızı ikna etmiş

bi lokantada yemek yerken evlenme teklifi etmiş
kız kabul etmiş
sonra bu kalkmış tuvalete gitmiş

gidiş o gidiş
bi daha kızla görüşmedi yani kızı terketti
sonra bu kız arkadaşına benzeyen kızları öldürmeye başlamış

O durumun aynısı bende de var. Ölü resimlerine falan bakarken hiç ama hiç etkilenmiyorum. Beyni kolu gözü fırlamış insanlar var resmen, ama öyle film izler gibi izliyorum

resimden çok hikayesi benim ilgimi çekiyor
resimlere ölesine bakıyorum işte

kazandırım beniiii

tabiki uyuyorum
uymayanlarıda uydururum dermişim

iyi o zaman bak psikopat belirtileri yok.neden böyle bir düşünceye kapıldın.yoksa laf olsun diyemi konu açtın.eğer öyleyse bu kadar insanla dalga geçiyorsun demektir.bu psikopatlık değilde şımarıklık gibi geliyor bana.

bence psikopat değilsin. böyle şeylerden korkmak zorunda da değilsin, hatta tam tersine hoşuna bile gidebilir.

ama masada insanlar yemek yerken, çoğunluğa göre iğrenç denebilecek şeyler anlatman, en yumuşak tabiriyle saygısızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…