İlginç İlgi Alanları

Bu da Kanıt dizisinden bir alıntı :)

zaten kanıt dizisi gerçek olaylardan esinlenmiştir
ve bu mobilyacı katili gerçekte yaşamış bi katil

Seyit Ahmet Demirci, Mayıs-Temmuz 1998 tarihleri arasında İstanbul'da üç mobilyacıyı dükkanlarının bodrum katında kafalarına kurşun sıkarak öldürdü. Demircinin neden sadece mobiyacıları hedef seçtiği ise geçmişte yaşadığı bir travmaya bağlı. Çocukluğunun geçtiği Fatsa’da en yakn arkadaşı ile birlikte küçük bir mobilyacı dükkanının bodrum katında saldırıya uğradı. Seyit Ahmet son kaçmayı başardı. Ancak yaşlı mobilyacının arkadaşı Habil'e tecavüz edilişini izledi. İki arkadaş bu olayı sonsuzluğa gömdüler. Ta ki üniversitede okuyan Habil'in intihar ettiği haberi gelene kadar. Habil'in neden intihar ettiğini yalnızca Seyit Ahmet biliyordu.
22246 kere görüntülenmiş

Bende bakarım öyle ölü resimleri kaza sacma sapan haberlere resimlere ki ölü resimlerine bakmak iyi degil ama bundan yemekte bahsetmenin cesaretle psikopatlıkla alakası yok duymak istemeynler korktuklarından degil mideleri kaldırmadıklarından senin mide saglam bea .p

iyi o zaman bak psikopat belirtileri yok.neden böyle bir düşünceye kapıldın.yoksa laf olsun diyemi konu açtın.eğer öyleyse bu kadar insanla dalga geçiyorsun demektir.bu psikopatlık değilde şımarıklık gibi geliyor bana.

belkide insanların psikopatın ne olduğunu bilmedikleri için bunu bana yakıştırdılar
ben şahsen kendimi psikopat görmüyorum

benim sorunum şu.
benim annem olsun, eşim olsn baya korkak insanlardır.

ben ise tam tersi, ilginç ve bazıları için korkutucu şeyleri seviyorum.
geçen miami yamyamıyla ilgili haberleri okuyordum, yabancı bi sitede yamyam tarafından yüzü yenmiş adamın resimlerine baktım. baya kötüydü.
akşam eve gittim tam akşam yemeğini yiyoruz başladım anlatmaya, resimleri gördüm, şöyleydi böyleydi diye, o sıradada annem tam ağzına mantı alıyordu. bıraktı kaşığı, tamam kızım anlat şimdi dedi, sağol sayende karnım doydu, şu mantıdan soğuttun beni. tam mantıyı yiyecekken ben yamyamın adamın nasıl gönüzü çıkarmaya çalıştığını anlatıyordum yemek için.. neyse eşimde aynı, oda bıraktı bende yemicem artık dedi, sayende karnım doydu.

böyle bi kaç tane olay oldu, annemde diyorki delimisin nesin ne anlatıyorsun bana diyor biliyosun korktuğumu, ama ben korkutmak için anlatmıyorum ki..sadece ilgimi çekiyor

eskiden biraz korkuyordum böyle şeylerden, ölülerden mölülerden falan ama üniversite sondayken adli tıp derslerim vardı ve otopsilere giriyorduk. ilk girdiğimde baya tırsmıştım, gerçi hiç dokunmuyorduk sadece seyrediyorduk tup fakültesinde değilde hukukta olduğumuz için ama birazcık korkmuştum sonra kolay atlattım bunu. yani ilk hafta hiç yemek yiyemedim, hep o görüntüler geliyordu gözümün önüne hatta anneme dedim ki ben ölürsem sakın ha otopsi yapmayın beni ölümün nasıl olursa olsun ama toparlandım ve artık hiç korkmuyorum. ama sanki anormalmişim gibi davrananlar var çünkü korkmuyorum böyle feci ölümler resimlerine bakmaya
hatta seri katillerin biyografilerini okuyorum, kurbanların resimleri falan oluyor hiç korkmuyorum eşime göstermek istiyorum :KK53: böyle bakıyo bana resimlere bakmak istemiyor.. hiç kimse bakmak istemiyor. işyerinde açıyorum resimlere bakın diyorum kimse bakmıyor
bunlar olan şeyler diyorum, bi cesedin bi nesneden farkı yok yani korkulacak ne var

psikopatlıkla ilgisi yok bunun sadece dikkat çekmeye çalışıyorsun o kadar. yoksa kimse yemek yerken cesetlerden bahsetmez yani,anormal bişey bile değil bu.sadece dikkat çekmeye çalışmak.geçer sanırım ilerde.

bu arada cesetlere nesne demek de çok da insanlık içi bir eylem değil.o ceset allah korusun annenin cesedi olsa bakalım hala nesne diyebilecekmiydin?

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Geyik Sohbeti" başlığına taşınmıştır.

İyi sohbetler :)

bence psikopat değilsin. böyle şeylerden korkmak zorunda da değilsin, hatta tam tersine hoşuna bile gidebilir.

ama masada insanlar yemek yerken, çoğunluğa göre iğrenç denebilecek şeyler anlatman, en yumuşak tabiriyle saygısızlık.

evet doğru
saygısızlık oldu

psikopatlıkla ilgisi yok bunun sadece dikkat çekmeye çalışıyorsun o kadar. yoksa kimse yemek yerken cesetlerden bahsetmez yani,anormal bişey bile değil bu.sadece dikkat çekmeye çalışmak.geçer sanırım ilerde.

ben cesetlerden bahsetmiyordum
gündemde olan bi haberden bahsediyordum ki adam ölmedi bile sadece saldırıya uğradı yani ortada ceset yok

acaba editörlere söylesemde konu başlığınımı değiştirseler

:KK1: aynen, ama bu tarz konularla ilgili olanlar için güzel şeyler çıkıyor ortaya:13: bir derdim var da görünce konuyu öyle sanmamız doğal hele bu başlıkla:KK52:

yaw
bi derdim var köşesinden çıktığımda
bi daralıtı basıyo :KK53:
oraya dönmek istiyorum
canım sıkılıyo başka yerde

X