İlginç bir soru

Yok kuzu direk mamaya baslar birsey olmaz. Ama o dogum aninda o minnoşa veriyosun. Katkisiz en doğal en saglıklisinı verebilecekken kıyıpta mama veremiyosun.

Merak ettiğim kendinizi emen bebek yerine koyup da mı iğreniyorsunuz, emziren anne yerine mi, yoksa dışarıdan seyreden 3.kişi yerine mi?

Eğer 3.kişiyseniz daha normal hissettiğiniz duygu. 1.kişi (bebek) iseniz bebekliğinize dönmek gerek. 2.kişiyseniz eş ile olan bir anlam yüklemiş olabilirmisiniz memişlere

Doğumdan sonra gelen sarı süte kolostrum (önsüt) denir ve bu süt bebeği birçok hastalıktan korur. Kolostrum; daha kıvamlı, yağ yönünden fakir, minerallerden ve bebeği enfeksiyondan koruyan faktörler yönünden oldukça zengindir.

Doğum yapınca bu yazdıklarına Güler memişleri bebeye açarsın ben sana diyim

2 çocuk emzirdim ama emzirirken olağanüstü hislere kapılmadım. Zaten tam bir eziyet,bir çok kadın kendine bile itiraf edemez bakma sen.

çocukken bende kardeşim için aynısı dıyodum böeğ nasıl emıyor dıye. kendı kızımı 30 ay emzırdım seve seve.

Sorma dark. O kadar bıkkın ve tukenmisim ki gecen hafta birakicaktim. Yapamadım. Daha kucuk biraz daha sabır diye diye şu haldeyim yani resmen tuketti beni
ben hamilelere bile artik yaklasip “neden” diye sorma evresine geldim. Yakinda dayak falan yerim herhalde

2 çocuk emzirdim ama emzirirken olağanüstü hislere kapılmadım. Zaten tam bir eziyet,bir çok kadın kendine bile itiraf edemez bakma sen.
Burada çekilen eziyetden bahsetmiyorlar ki görüntüden iğreniyorlarmış serçe parmağı büyüklüğünde koyu renkli göğüs ucum var şu yazılanlara çok üzüldüm ha yüzündeki birşeyden dolayı dalga geçmişler ha meme uçuyla

haha banada emzrmek saçma geliyor bu bnm vucut yapımdan dolayı ama :)
gögüslerim küçük
ama gördüğüm bütün emziren anneerin gögüsleri maşallah çıkarıp çocuğa rahatça uzatıyorlar

bende öle bi durum iimkansız napcam allah bilir o yüzden banada uzak geliyor gereksiz gibi

anne misin

Ne diyon kız sen o memişler her Memiş’in kaderini yaşayacak küçük meme candır iyidir süperdir asıl büyük sıkıntı

Memleket henüz o bilince ulaşamadı. O tür hassasiyetler konusunda 100 yıl gerideyiz. Siz üzülmeyin,boş verin.
Benim göğüs ucumda biraz köyüdür esmer tenliyim. Açıkçası bir tarafımdan aşağı yani dalga konusu olması :)

Benimkiler de öyle büyük değil ama 1.5 yaşına kadar emzirdim. Aslında daha rahat oluyor. Lap diye çıkarıp herkesin gözünün içine sokmuyordum. Bazen yanımda oturanlar emzirdiğimi bile anlamıyorlardı.

Aslinda haklısın ha. Bende anne olmak istiyorum ama o sahneyi düşünmek istemiyorum
küçükken çok mucizevi geliyor,düşünsenize sizden hayat buluyor sizin sayenizde besleniyor.büyüdükten sonrası ise beni delirtiyor koca daha oldu hala emiyoruzvalla nasıl bırakacağız bilmiyorum

iyi yönleride varmış demek ki
ama hala korkuyorum

Son dediğinize gülümsedim :) dediğiniz gibi ama insanın elinde olan birşey değil ki koyu olması zaten hormonlar dan lekeler oluyor bazılarında ne yapalım yani memeleri bozulmasın diye emzirmeyen anne de kötü annedir gözümde