- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
Yok kuzu direk mamaya baslar birsey olmaz. Ama o dogum aninda o minnoşa veriyosun. Katkisiz en doğal en saglıklisinı verebilecekken kıyıpta mama veremiyosun.Bir anne cocugunu emzirmese bisey olur mu? Yani bu bir şart mıdır? Emzirmeyen vardır herhalde. Çünkü gercekten olacak is gibi degil de..iyy ben kendi mememe bile dokunmam bide meme pis bi organ gibi bence
Gerçekten merakimdan sordum cocuk dogar dogmaz emmese bise olur mu cocuga?
Bir anne cocugunu emzirmese bisey olur mu? Yani bu bir şart mıdır? Emzirmeyen vardır herhalde. Çünkü gercekten olacak is gibi degil de..iyy ben kendi mememe bile dokunmam bide meme pis bi organ gibi bence
Doğum yapınca bu yazdıklarına Güler memişleri bebeye açarsın ben sana diyimBir anne cocugunu emzirmese bisey olur mu? Yani bu bir şart mıdır? Emzirmeyen vardır herhalde. Çünkü gercekten olacak is gibi degil de..iyy ben kendi mememe bile dokunmam bide meme pis bi organ gibi bence
Sorma dark. O kadar bıkkın ve tukenmisim ki gecen hafta birakicaktim. Yapamadım. Daha kucuk biraz daha sabır diye diye şu haldeyim yaniresmen tuketti beni
Burada çekilen eziyetden bahsetmiyorlar ki görüntüden iğreniyorlarmış serçe parmağı büyüklüğünde koyu renkli göğüs ucum var şu yazılanlara çok üzüldüm ha yüzündeki birşeyden dolayı dalga geçmişler ha meme uçuyla2 çocuk emzirdim ama emzirirken olağanüstü hislere kapılmadım. Zaten tam bir eziyet,bir çok kadın kendine bile itiraf edemez bakma sen.
anne misinŞuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedimÇok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.
Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykkoluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.
Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici
Ne diyon kız senhahabanada emzrmek saçma geliyor bu bnm vucut yapımdan dolayı ama :)
gögüslerim küçük
ama gördüğüm bütün emziren anneerin gögüsleri maşallah çıkarıp çocuğa rahatça uzatıyorlar
bende öle bi durum iimkansız napcam allah bilir o yüzden banada uzak geliyor gereksiz gibi
Memleket henüz o bilince ulaşamadı. O tür hassasiyetler konusunda 100 yıl gerideyiz. Siz üzülmeyin,boş verin.Burada çekilen eziyetden bahsetmiyorlar ki görüntüden iğreniyorlarmış serçe parmağı büyüklüğünde koyu renkli göğüs ucum var şu yazılanlara çok üzüldüm ha yüzündeki birşeyden dolayı dalga geçmişler ha meme uçuyla
Benimkiler de öyle büyük değil ama 1.5 yaşına kadar emzirdim. Aslında daha rahat oluyor. Lap diye çıkarıp herkesin gözünün içine sokmuyordum. Bazen yanımda oturanlar emzirdiğimi bile anlamıyorlardı.hahabanada emzrmek saçma geliyor bu bnm vucut yapımdan dolayı ama :)
gögüslerim küçük
ama gördüğüm bütün emziren anneerin gögüsleri maşallah çıkarıp çocuğa rahatça uzatıyorlar
bende öle bi durum iimkansız napcam allah bilir o yüzden banada uzak geliyor gereksiz gibi
küçükken çok mucizevi geliyor,düşünsenize sizden hayat buluyor sizin sayenizde besleniyor.büyüdükten sonrası ise beni delirtiyor koca daha oldu hala emiyoruzAslinda haklısın ha. Bende anne olmak istiyorum ama o sahneyi düşünmek istemiyorum
Benimkiler de öyle büyük değil ama 1.5 yaşına kadar emzirdim. Aslında daha rahat oluyor. Lap diye çıkarıp herkesin gözünün içine sokmuyordum. Bazen yanımda oturanlar emzirdiğimi bile anlamıyorlardı.
o kadının göğsü emzirdiği üç on cirkinlesmis olmasın bence komik değilHayvanlarda görünce o kadar igrenmiyorum sanki bilemedim. Yaşı büyük çocuğu emziren görmedim ama aşırı çirkin meme ucuyla emziren görmüştüm bı defa
Ne diyon kız seno memişler her Memiş’in kaderini yaşayacak küçük meme candır iyidir süperdir asıl büyük sıkıntı
Son dediğinize gülümsedim :) dediğiniz gibi ama insanın elinde olan birşey değil ki koyu olması zaten hormonlar dan lekeler oluyor bazılarında ne yapalım yani memeleri bozulmasın diye emzirmeyen anne de kötü annedir gözümdeMemleket henüz o bilince ulaşamadı. O tür hassasiyetler konusunda 100 yıl gerideyiz. Siz üzülmeyin,boş verin.
Benim göğüs ucumda biraz köyüdür esmer tenliyim. Açıkçası bir tarafımdan aşağı yani dalga konusu olması :)
Çok yerinde bir soru olmuşEşiniz meme ile münasebet kurarken iğreniyor musunuz? Sorun meme ile münasebet mi yoksa bir bebeğin meme ile münasebet kurması mı?