- 21 Ocak 2018
- 8.260
- 20.403
- 32
Rica ederimteşekkür ederim
kullandım hıc faydası olmadı malesef oyle boyle alması gerektıgı kadar anne sutu alabıldı ona sevınıyorum :) ben cok heveslıydım anne sutu alsın dıye cocugum okadar heveslı degıldıSilikon gogus ucu neden kullanmadiniz merak ettim
Ya sorma vallahi ayniyim. Kimseye 2.cocuk tavsiye etmiyorum. Ki benim yavrum cok uslu. Esime kac defa dedim ben cocuk sevmiyomusum gercekten diye.ben hamilelere bile artik yaklasip “neden” diye sorma evresine geldim. Yakinda dayak falan yerim herhalde
Ee b ende oyleyim:),,allahtan suan hamileyimdr pek yanadmiyor koca cocuk desen biri aciktim biri kaka yapiyor digeri uykusu geliyor tuaf olan sey ben dah yikilamadim ayaktayim sanirim kasiniyormYa sorma vallahi ayniyim. Esime kac defa dedim ben cocuk sevmiyomusum gercekten yedirbicir besle.
Bizim evde koridorda falan ev ahalisiyle karsilasmak istemiyorum herkes birsey istiyor. Biri meme ister biri sevismek ister biri anne acıktim der. Yıldım ya.
Yurt dısında bir kadın 1 ay ortadan kayboluyor. 2 cocuk annesi evli bir kadin. 1 ay sonra geliyor ve ben artık anne ve es olmak istemiyorum diyovallahi aynı ben tasi taragi bırakip gidicem.
Görmem için yakınında olmam gerekmiyor. Kalabalık içinde çıkarıp emzirmeye başlayanlar için söyledim. E karşımızda açıp emzirmeye başlayınca muhtemelen görüyoruz. Yoksa dibine gidip memeyi izlemiyorum :)Öbür türlü yakininda olmadiginiz surece gormeniz pek mümkün degil cunku zira bebegin basi kapatiyor goruntuyu.
Cinsellikten ayrı değil zaten çocuk emerken vajinal kaslar da kasiliyor tıpkı sevişirken olduğu gibi , bu doğumdan sonra vajinanin toparlanmasina yardımcı oluyor. Tabi kadınların çoğu bunu sizin gibi itiraf etmiyor.Cinsel konuların hatta cinsiyetle ilgili konuların tabulaştırıldığı bir aile geçmişiniz mi var acaba? Ya da anne babanızın özel bir anına tanık olmuş olabilir misiniz?
Çocuğum olmadan önce emzirme konusu benim için de mide bulandırıcıydı. Bunu söylemek de hissetmek kadar zor ama sanki çocuğumu emzirmek bir tür cinsel eylemdi benim için. Bebeğim ilk emdiğinde de kendimi çok kötü hissetmiştim. Zamanla duyarsızlaştım bu konuda ama hala emzirmeyi cinsellikten tamamen arınmış bir duyguyla karşılayamadığımı hissediyorum.
Benim duygularım yukarda size yönelttiğim iki soruyla alakalı. Yanlış bir ailede travmatik bir çocukluk geçirdim, özellikle ergenlik döneminde bedenimi kabulle ilgili sorunlarım oldu. Belki sizin sorularınızın cevabı da geçmişinizdedir.
Benim bebeğim var emziriyorum ama başka insanların göğsünğ görünce tiksiniyorum herkesin orasını burasını görmek iğrenç bence hele de dikkat etmeyen kişilerde . yoksa çok güzel bir duygu . kendi kanından olunca büyük bir mutlulukla vrririsin inşallah .[
Oraları hiç bilmiyorum.bu iğrenme tam olarak ne zaman başladı ona da emin değilim ama ilk kez çocukken emziren ve meme ucu aşırı garip bir kadın görmüştüm ama bu kadar etkilemismidir bilemedim.
Bazılarının öyle oluyo , dediğim gayet beyaz tenli bi kadın.Bende tirstim şimdi. Bu siyah meme ucu olayi genel anlamda esmer kadinlarda olmuyormu?
Söylemesi ayip, annem ablami 2,5 beni 2 yil emzirmiş ama göğüs uclari baya normaldi.
Biyolojik anlamda cinsellikle ilgili olması duygusal anlamda cinsellik hissedilecegi anlamı taşımıyor aslında. Bebeklik mastürbasyonu örneğin. Bizim için yalnızca cinsellik anlamı taşıyan bir eylem bebekler için yalnızca hoşlanma anlamı taşır bu örnekte.Cinsellikten ayrı değil zaten çocuk emerken vajinal kaslar da kasiliyor tıpkı sevişirken olduğu gibi , bu doğumdan sonra vajinanin toparlanmasina yardımcı oluyor. Tabi kadınların çoğu bunu sizin gibi itiraf etmiyor.
Travma denir mi bilemedim... Cinsellikle ilgili sıkıntılı bir durum yaşamadım geçmişimde ailemde ya da vs.. Ama annesi için deli olan kadınlardan değilim beni çok üzmüşlüğü var.Biyolojik anlamda cinsellikle ilgili olması duygusal anlamda cinsellik hissedilecegi anlamı taşımıyor aslında. Bebeklik mastürbasyonu örneğin. Bizim için yalnızca cinsellik anlamı taşıyan bir eylem bebekler için yalnızca hoşlanma anlamı taşır bu örnekte.
Anlayacağınız ben emzirmeyi gerçekten cinsellikten ayrı algılayan anneler olduğuna inanıyorum.
Acaba annenizle ilgili travmalarınız var mı sizin de?
Anneye duyulan öfkenin anneliği sembolize eden şeylere yöneltilmiş olabileceğini düşünüyorum ben. Özellikle emzirme döneminde maruz kaldığınız fiziksel ya da duygusal bir anneden yoksun kalma süreci yaşadınız mı bilemiyorum ama kendi deneyimlerim bana annemle olan problemleri anneliğin biyolojik kısmıyla bağdaştırdığımı söylüyor. Bence emzirme konusunda her kadın bizim gibi hissetmiyor.Travma denir mi bilemedim... Cinsellikle ilgili sıkıntılı bir durum yaşamadım geçmişimde ailemde ya da vs.. Ama annesi için deli olan kadınlardan değilim beni çok üzmüşlüğü var.
O kadar muhteşem bir duygu ki aslında
Allah size de nasip etsin de o duyguyu yaşayın.