İlginç bir soru

ben de uçakta denk gelmiştim ve cidden kaçacak yer aramıştım o görüntü beni o kadar huzursuz etti ki. bir de çocuk o halde görmeden önce bence çok tatlıydı konuştuk ettik, sonra annesi excuse me bilmem ne derken emzirmeye başladı ay ben çok hazırlıksız yakalandım o görüntüye. :KK70:

şimdi belli olmaz “sennnn neden bakıyorsun ulannn kadın emzirdiyse” diyenler olabilir ama kendisi seslenip bir şey söyledi, cevap verirken pat diye çocuk memeyi bırakınca 3 sn kadar o görüntüyle göz göze geldim. sonra kadına bakmak bile içimi ürpertti uyku numarasına geçtim. 4 yaşında bebesin bi zahmet artık emme ya öf.

bir de o kadınların emzirmekten bahsederken böyle garip bir tavırları oluyor, ya hadi be ablacım be sen ne anlatıyorsun yürü git dememek için zor tutuyorum o zaman kendimi.

Daha yeni emzirdim :KK70: birgün bebek düşünürseniz ozaman anlarsınız:) insanız sonuçta iğrenç gelmesi de normal ama, minicik bebeğin sana ihtiyacı olduğunu,sadece senden beslene bildiğini düşününce okadar iğrenç bir olay değil aksine bana göre çok güzel bir olay ♡

Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim :KK70: Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.

Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk 🤮oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.

Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫

Aaa inanamıyorum. Kimseye söyleyemiyordum bana da iğrenç geliyor. Bunca yıl linç yemekten korkup bu düşünceyi kendime sakladım şimdi sizin yüzünüzden gerçek ortaya çıktı :KK70:

Emziren anneleri görmek iğrenç gelmiyor bana sadece kendim yapmak istemem. Yani yapmak isterim ama bebekle değil. Of ya neyse daha fazla konuşmayayım :KK70:

Bana da uluorta emzirmek garip geliyor. Bazı kadınlar ortamdaki herkes kadın ya da çocuk diye laps diye memesini çıkarıp emziriyor. Bence bir sorup öyle emzirmeli.

Odaya cekilmek, bir yere kapanmanin kibarcasi yani :)

" Bir ara ulu orta emzirmek hakkımız tarzı bir konular dönüyordu orda belirtmiştim iğrenç olduğunu aslında ama..... Haklariymiş. :KK70: NAPALİM "

Bu yukarıdaki sizin sözünüz. Baya gülmüşsünüz bebeğimi istediği zaman besleme hakkıma. Evet hakkım hanımefendi. Ve ben bu hakkımı size durduk yere ya da emzirmeye karşı tiksinti besliyorsunuz diye hatırlatmadım. En dogal hakkım size gulunecek bir sey gibi geldiği için, benden bebegimle başbaşayken emzirmemi beklediğiniz icin hatırlattim.

Bence sorun şu, bazıları gerçekten aynı salonda otururken bile laps diye memeyi çıkarıp emziriyor. Ben de emzirdim aylarca, ilk aylarda ben de böyle yaptım. Sonra baktım rahatsız olabilir insanlar, arkamı dönüp küçük bir şekilde mememi açıp emzirdim.

Bir anne cocugunu emzirmese bisey olur mu? Yani bu bir şart mıdır? Emzirmeyen vardır herhalde. Çünkü gercekten olacak is gibi degil de..iyy ben kendi mememe bile dokunmam bide meme pis bi organ gibi bence:kızgın::kusmuk:
Gerçekten merakimdan sordum cocuk dogar dogmaz emmese bise olur mu cocuga?

Bir anne cocugunu emzirmese bisey olur mu? Yani bu bir şart mıdır? Emzirmeyen vardır herhalde. Çünkü gercekten olacak is gibi degil de..iyy ben kendi mememe bile dokunmam bide meme pis bi organ gibi bence:kızgın::kusmuk:
Anne sütü bir mucize. İstediğin mamayı ver anne sütünün yerini tutmaz. Hem bebek ile anne arasındaki bağı güçlendirir. Bence emzirme işini biraz araştır çok güzel bilgiler edinirsin. Memeyi de pis olarak görmeni de anlayamadım. Süt ürünleri tüketir misin? Peynir, yoğurt vs?

Ust kisimlarla ilgili biseyler seetmiyoruz yani 😂
Süt miktarınız iyiyse ve iyi de bir nişancıysanız, eşinizi sütünüzle gözünden bile vurabilirsiniz. :KK53:
Ust kisimlarla ilgili biseyler seetmiyoruz yani 😂
En mantıklısi üstü çıkarmadan allah ne verdiyse yardirmak 😁 zaten bebek uyanacak diye öyle tefarruatli soyunmaya vakit yok. Pijamayi indirdirdin mi ağa da sensin paşa da sensin.😂😂😂

Ben de emzirmeyi pek sevmeyenlerdenim ne yalan soyliyim , öyle gözlerinden kalpler çıka çıka emzirmedim hiç bi zaman .
Başkalarının simsiyah meme ucu gerçekten benim de midemi bulandırıyor.
Sorun aslında bebeğin beslenmesi değil; siyah ve uzun meme ucu .

Bende tirstim şimdi. Bu siyah meme ucu olayi genel anlamda esmer kadinlarda olmuyormu?
Söylemesi ayip, annem ablami 2,5 beni 2 yil emzirmiş ama göğüs uclari baya normaldi.

Sarılık olur diye biliyorum

21 aylıkken emzirmeyi karşılıklı istekle bırakıp, ama neden daha çok erkendi diye ağladığım durumdur emzirmek..
Üstünden 1 sene geçti, hatta dolapta sütlerim durur atamam.
Annemde sütümden yoğurt yaptığım için bizim evde yemek yemeye igrenirdi, aklıma o geldi 😁😁
Kizzz onu bari yapmasaydın nasil yedin onu :KK70: