Pardon Bir usttekine begenmedim yapacagima sana yapmisim . Siyah degil patlican moru aslinda yazan arkadasa .Bende yorumumu neden beğenmedim olarak işaretlediniz onu merak ettim insanları eleştirmek yada kırmak amaçlı söylemedim öyle bişeye şahit olmadığım için şaşırdığımdan öyle yazdım ?
Dedim acaba ben mi kırdım yada ters bişey mi söyledim bakıyorum bakıyorum normalde yazmışım diye şaşırdım sizde kusura bakmayınPardon Bir usttekine begenmedim yapacagima sana yapmisim . Siyah degil patlican moru aslinda yazan arkadasa .
Oyyy teşekkür ederim ya bende eklendiği gözükmüyor ondan sordumAyrica resmi ekleyebilmissin .
Yok yok ne kusuru tuhaf oldum bende geri donup baktim yanljs yorumu tiklamisim.Dedim acaba ben mi kırdım yada ters bişey mi söyledim bakıyorum bakıyorum normalde yazmışım diye şaşırdım sizde kusura bakmayın
Niye beceremiyesin olmus cok da faydali bi bilgi. Sut vaR ise bebegin onu icmesi en dogal hakki. Ama emerek ama sagarak . Dedigim gbi bende bu emzirme olayindan cok haz aldim diyemem ama bebegm icin gerekliydi ve annelik turlu seylere katlanmayi gerektordigi icin buna da katlandik.Oyyy teşekkür ederim ya bende eklendiği gözükmüyor ondan sordumÇatladım valla beceremedim mi bi resim eklemeyi diye
Gerçekten de öyle 12 aylık olcak nerdeyse tek emmeyle besleniyor ek gıdaya anca geçtik oda her zaman yemek istemiyo bile bide pilav yiyince bile öğürüyo tek kişi çalışmasıyla mamaya para yetiştiremezdik zaten gece bile sürekli emiyor biraz dudak tiryakiliği de var ama en azından karnı doyuyo üstelik en mucizevi besinle diye şükredip susuyorumNiye beceremiyesin olmus cok da faydali bi bilgi. Sut vaR ise bebegin onu icmesi en dogal hakki. Ama emerek ama sagarak . Dedigim gbi bende bu emzirme olayindan cok haz aldim diyemem ama bebegm icin gerekliydi ve annelik turlu seylere katlanmayi gerektordigi icin buna da katlandik.
Resim olarak var :)Sessiz fırtına ben şu bahsettiğim resmî ekleyebilmiş miyim dert oldu içime becerebildim mi diye
Aynen videoyu denedim olmadı resmini çektim attım bende yeter ki görülsün diyeResim olarak var :)
Süt mucize olabilir ancak ben yapamam yaSağmak da bana çok kötü hissettirmişti kendimi afedersiniz inek gibi hissetmiştim duygu yok bişey yok. Bir de can acıtıyor. Bazı anneler bebeğinin fotosuna bakarak sağdıklarında daha çok süt geldiğini söylüyorlar. İlginç birşey. Bir de işin hijyen kısmı var sağdığın aletleri dezenfekte etmek durumundasın devamlı.
Ayrıca anne sütü öyle birşey ki anında değişkenlik gösteriyor. Mesela yenidoğan bir bebeğin sütünün muhtevası yenidoğan göre üretiliyor. Beş aylık bebeğinki de ona göre.. Hatta bebek hasta iken de bebeğin ihtiyacına göre anne sütü farklılaşıyor. Mucize değil de nedir....
Umarım eşiniz yemedi o yoğurttanEvet, acayip lezzetli oluyordu
Oglandan kalanı yiyordum, ayıptır söylemesi kızartma üstüne
Evet, acayip lezzetli oluyordu
Oglandan kalanı yiyordum, ayıptır söylemesi kızartma üstüne
Eziklemek için yapmadım lütfenİyi de kim istemez minik pembik göğüs ucu? İnsan bunun seçimini yapamıyor malumunuz neden koyu uçları olanları ezikliyorsunuz ki? Burda buna takılıp üzülcek çok kadın vardır, yapmayın bunu kendi hemcinslerinize.
Gelmez olur muBende bi tek bana iğrendirici geliyor sanıyordum
Aynen ya o uzun meme ucu...
Vücudundan süt çıkması ve onu birinin içmesi... ıyk
Bende hep bunu düşünürdüm anne olursa nasıl emziricem diye,
Resmen bizden süt çıkıyor
düşüncesi çok kötü
Ben bir de şeyi merak ediyorum eşle şaaparken süt gelmiyor mu
Çocukluktan geliyor demek ki:)) Çocuk olup emzirince geçer demeye geldimEvet en igrendigim goruntu cocukkendi. Emziren kadınin göğüs ucunda gördüm hatta baya serçe parmağın gibi uzun koyu renkliydi.
Ama öyle açıkta görmesem de düşünmesi de iğrenç.