İlginç bir soru

Bende yorumumu neden beğenmedim olarak işaretlediniz onu merak ettim insanları eleştirmek yada kırmak amaçlı söylemedim öyle bişeye şahit olmadığım için şaşırdığımdan öyle yazdım ?
Pardon Bir usttekine begenmedim yapacagima sana yapmisim . Siyah degil patlican moru aslinda yazan arkadasa .

Pardon Bir usttekine begenmedim yapacagima sana yapmisim . Siyah degil patlican moru aslinda yazan arkadasa .
Dedim acaba ben mi kırdım yada ters bişey mi söyledim bakıyorum bakıyorum normalde yazmışım diye şaşırdım sizde kusura bakmayın

Oyyy teşekkür ederim ya bende eklendiği gözükmüyor ondan sordum Çatladım valla beceremedim mi bi resim eklemeyi diye
Niye beceremiyesin olmus cok da faydali bi bilgi. Sut vaR ise bebegin onu icmesi en dogal hakki. Ama emerek ama sagarak . Dedigim gbi bende bu emzirme olayindan cok haz aldim diyemem ama bebegm icin gerekliydi ve annelik turlu seylere katlanmayi gerektordigi icin buna da katlandik.

Velhasıl anne sütü üzerine kitaplar yazılır. Yıllarca uğraşsalar da son teknolojileri kullansalar da anne sütünün aynısını üretemediler. "anne sütüne çok yakın mama" cümlesi de bir kandırmacadan ibaret. Misal önce emzirmeye başlarken sütün sulu kısmı geliyor burada bebeğin su ihtiyacı karşılanıyor, daha sonra yağlı kısmı geliyor bu kısmı içince bebek doymuş oluyor Vs. Rabbim o kadar güzel ayarlamış ki.. O yüzden aman ben emziremem ıyy demeyin, anne olup biraz araştırınca bebeğinizi emzirmek için can atmanız çok muhtemel

Gerçekten de öyle 12 aylık olcak nerdeyse tek emmeyle besleniyor ek gıdaya anca geçtik oda her zaman yemek istemiyo bile bide pilav yiyince bile öğürüyo tek kişi çalışmasıyla mamaya para yetiştiremezdik zaten gece bile sürekli emiyor biraz dudak tiryakiliği de var ama en azından karnı doyuyo üstelik en mucizevi besinle diye şükredip susuyorum

Süt mucize olabilir ancak ben yapamam ya
Dediğim gibi tiksiniyorum ben,gçrmeye tahammül edemezken bir de emzirirken düşünemem kendimi

Ben de hic formul mama kullanmadim ama 2 yasa dek 40 li bebek gibiydi surekli uyanir emerdi mama ver gece uzun sure tokluk yapar dediler denedim iciremedim 11 aylik filandi artik tiryakilik miydi yoksa tadina alismadigi icin miydi bilemiyorum. Sutum hic kilo da aldirmadi ya da bunyesi bu sekilde artik bilemiyorum. Oyle boyle kapattik emzirme devrini

Bende bi tek bana iğrendirici geliyor sanıyordum
Aynen ya o uzun meme ucu...
Vücudundan süt çıkması ve onu birinin içmesi... ıyk
Bende hep bunu düşünürdüm anne olursa nasıl emziricem diye,
Resmen bizden süt çıkıyor
düşüncesi çok kötü

Ben bir de şeyi merak ediyorum eşle şaaparken süt gelmiyor mu

Son düzenleme:
Hamile kalmadan once ben de ayni senin gibiydim. Emziren kadin gorunce kacarak uzaklasiyordum hatta dedigin gibi midem bulaniyordu.

Ama simdi hamileyim ve bebeklerimin dogacagini ve onlarin bana muhtac oldugunu dusundukce normal gelmeye basladi. Ama hala bir kacarak uzaklasma hissi gelmiyor degil

Tam da emzirmeye kalktığım şu saatlerde karşılaştığım konuya bak.
Sizinki tamamen kafada, yani teoride bir olay. Düşüncesi iğrenç geliyor olabilir ama şuan pratiğe döken bir insan olarak bakıyorum, yavrucum bir yandan cork cork yumulmuş, diğer yandan yumuk eliyle parmağımı kavramış sıkıp bırakıyor, bir yandan anne sütünün rehavetiyle ıh mıh sesler çıkararak uyuyor... Yani şu tabloyu yaşayıp, görüp iğrenç deseydiniz, sensin iğrenç, yürü git derdim.

Gelmez olur mu
Düşünsenize 5 delikten falan süt fışkırıyor
O yüzden napiyoruz şeetmiyoruz emzirme döneminde:)

Evet en igrendigim goruntu cocukkendi. Emziren kadınin göğüs ucunda gördüm hatta baya serçe parmağın gibi uzun koyu renkliydi.
Ama öyle açıkta görmesem de düşünmesi de iğrenç.
Çocukluktan geliyor demek ki:)) Çocuk olup emzirince geçer demeye geldim