İlginç bir soru

Son dediğinize gülümsedim :) dediğiniz gibi ama insanın elinde olan birşey değil ki koyu olması zaten hormonlar dan lekeler oluyor bazılarında ne yapalım yani memeleri bozulmasın diye emzirmeyen anne de kötü annedir gözümde
Ülkenin insan profilinden emin olduğum için kadınların olduğu ortamda bile emzirme önlüğü kullandım. Annemin bile pek gördüğünü sanmıyorum. Her emzirmede başka odaya geçtim.
Benim için eziyet olmasının sebebi de budur belki. Löp diye rahat rahat çıkaramayınca eziyet oldu:KK70:

Ülkenin insan profilinden emin olduğum için kadınların olduğu ortamda bile emzirme önlüğü kullandım. Annemin bile pek gördüğünü sanmıyorum. Her emzirmede başka odaya geçtim.
Benim için eziyet olmasının sebebi de budur belki. Löp diye rahat rahat çıkaramayınca eziyet oldu:KK70:
Bende emzirirken komşum görmüştü böyle düşüncelerin olduğunu bilseydim dikkat ederdim komşum bile demişti nasıl koyu Allahtan benimkisi öyle değil diye göstermişti bana çok tuhaf geliyor insanların böyle iğnerek bakması

Bende tamamen ayni hisleri paylasiyorum seninle . 2 yasa kadar emzirdim ama ne bileyim tuhaf degisik . Mesela emzirmeyi ozleyecegimi hic sanmiyorum dedigin gbi toplumdan sebep itiraf edemedigimiz seyler bunlar . Elbet bebgini beslemek bag kurmak filan guzel elbet biz de canimizi verecek kadar cok seviyoruz cocuklarimizi ama bu apayri bi his seni anliyorum
Emzirmek=annelik demek kesinlikle degil ben bunu yasadikca ogreniyorum emzirmek cocuk buyutme seruveninde yuzlerce seyden sadece bir tanesi tabiki anne sutunden mahrum birakmamak icinde elinden geleni yapiyor insan ama emziremeyen annelere de eksikmis gibi davranilmasi o kadini dogum sonrasi depresyona sokuyor soyleyemiyor sakliyor zoraki emziriyor birsey dese insanlar ne bicim annesin diyor

haha :KK70: banada emzrmek saçma geliyor bu bnm vucut yapımdan dolayı ama :)
gögüslerim küçük :KK70: :KK70:
ama gördüğüm bütün emziren anneerin gögüsleri maşallah çıkarıp çocuğa rahatça uzatıyorlar
:KK70: :KK70: :KK70:
bende öle bi durum iimkansız napcam allah bilir o yüzden banada uzak geliyor gereksiz gibi :KK70: :110::eek::eek::eek::eek::eek::kızgın::KK14:
sütün meme büyüklüğüyle bi ilgisi yok. Nerdeyse dümdüz olup emzirenler de var hem deli gibi sütü olanlar bile biliyorum. Şimdiden kurmayın kendinizi. Gerçi o minicik savunmasız bedeni kucaklayınca bu düşünceler yerle yeksan oluveriyor.

Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim :KK70: Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.

Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk 🤮oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.

Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫

Bekar olan bizlere bu durumlar garip gelse de Allah o yavruyu canınıza verdikten sonra pohu bilem datlı gelir bence.

Bende emzirirken komşum görmüştü böyle düşüncelerin olduğunu bilseydim dikkat ederdim komşum bile demişti nasıl koyu Allahtan benimkisi öyle değil diye göstermişti bana çok tuhaf geliyor insanların böyle iğnerek bakması
ne kadar terbiyesizmiş. Sizin yerinizde olsam 2 dakikada gömdün beni ne düşüncesiz insanmışsın derdim.

Ben hamileyim düşününce bile hayatımın en güzel tablosu bence. Sanırım şuan bekar ve çocuk düşünmeyen birisiniz normal olabilir bilmiyorum. Şuan göğüs uclarima iğneler batıyo gibi sancılar var ama o anı düşününce mest oluyorum 😍😍😍😍😍 gözlerimden kalpler çıkıyo

normalde ben o kadar tiksinmezdim de şuan bunu okuyunca içim bi garip oldu istemsiz iyk oldum çok sağolun :KK70:

Bekar olan bizlere bu durumlar garip gelse de Allah o yavruyu canınıza verdikten sonra pohu bilem datlı gelir bence.
heh ben tam böyle olmuştum. Hala daha kendi yavrularım dışında o görüntüye maruz kalmak istemem. Yani emziriyoruz diye herkes o memeyi görmek zorunda değil, bebek diye herkes o kakayı da görmek zorunda değil. Bizi rahatsız etmeyen şey başkasını edebilir, anne bile olsa yine de rahatsız olabilir, herkese kendi evladı neticede. Ayrıca bebek ve emziren anne açısından da mahrem kalmalı böyle durumlar.

heh ben tam böyle olmuştum. Hala daha kendi yavrularım dışında o görüntüye maruz kalmak istemem. Yani emziriyoruz diye herkes o memeyi görmek zorunda değil, bebek diye herkes o kakayı da görmek zorunda değil. Bizi rahatsız etmeyen şey başkasını edebilir, anne bile olsa yine de rahatsız olabilir, herkese kendi evladı neticede. Ayrıca bebek ve emziren anne açısından da mahrem kalmalı böyle durumlar.
Kesinlikle katılıyorum millet ulu orta emziriyor ben de kızıyorum çocuğun zaten mahremi olmalı küçüklükten itibaren algı başlıyor sonuçta...
Yavrularınızı Allah bağışlasın bu arada. :KK200:

Kesinlikle katılıyorum millet ulu orta emziriyor ben de kızıyorum çocuğun zaten mahremi olmalı küçüklükten itibaren algı başlıyor sonuçta...
Yavrularınızı Allah bağışlasın bu arada. :KK200:
amiiinnn cümlemizinkini inşallah.. Çok teşekkür ediyorum 🤗😘

Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim :KK70: Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.

Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk 🤮oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.

Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫
Bir bilinçaltı travmanız var muhakkak, emmek ile ilgili.
Onu temizletmeniz gerekir.
Access bars, theta healing gibi uygulamaları öneririm.