- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
Gelmez olur mu
Düşünsenize 5 delikten falan süt fışkırıyor
O yüzden napiyoruz şeetmiyoruz emzirme döneminde:)
Süt miktarınız iyiyse ve iyi de bir nişancıysanız, eşinizi sütünüzle gözünden bile vurabilirsiniz.Ben bir de şeyi merak ediyorum eşle şaaparken süt gelmiyor mu
Aman yarabbi neler duyuyorumSüt miktarınız iyiyse ve iyi de bir nişancıysanız, eşinizi sütünüzle gözünden bile vurabilirsiniz.
Ust kisimlarla ilgili biseyler seetmiyoruz yani
Anaa öyle mi oluyor. Emzirme dönemi de baya uzun da neyse...
Emziren bir annenin yanına gittiğimi de kim söyledi :)Emziren bir annenin yanina gidip dikkatli bir sekilde göğüs ucuna bakmadiginiz surece o "igrenc"görüntüye maruz kalmazsiniz.
Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedimÇok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.
Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykkoluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.
Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici
Odaya cekilmek, bir yere kapanmanin kibarcasi yani :)
" Bir ara ulu orta emzirmek hakkımız tarzı bir konular dönüyordu orda belirtmiştim iğrenç olduğunu aslında ama..... Haklariymiş.NAPALİM "
Bu yukarıdaki sizin sözünüz. Baya gülmüşsünüz bebeğimi istediği zaman besleme hakkıma. Evet hakkım hanımefendi. Ve ben bu hakkımı size durduk yere ya da emzirmeye karşı tiksinti besliyorsunuz diye hatırlatmadım. En dogal hakkım size gulunecek bir sey gibi geldiği için, benden bebegimle başbaşayken emzirmemi beklediğiniz icin hatırlattim.
Anne sütü bir mucize. İstediğin mamayı ver anne sütünün yerini tutmaz. Hem bebek ile anne arasındaki bağı güçlendirir. Bence emzirme işini biraz araştır çok güzel bilgiler edinirsin. Memeyi de pis olarak görmeni de anlayamadım. Süt ürünleri tüketir misin? Peynir, yoğurt vs?Bir anne cocugunu emzirmese bisey olur mu? Yani bu bir şart mıdır? Emzirmeyen vardır herhalde. Çünkü gercekten olacak is gibi degil de..iyy ben kendi mememe bile dokunmam bide meme pis bi organ gibi bence
Gerçekten merakimdan sordum cocuk dogar dogmaz emmese bise olur mu cocuga?
Ust kisimlarla ilgili biseyler seetmiyoruz yani
Süt miktarınız iyiyse ve iyi de bir nişancıysanız, eşinizi sütünüzle gözünden bile vurabilirsiniz.
En mantıklısi üstü çıkarmadan allah ne verdiyse yardirmakUst kisimlarla ilgili biseyler seetmiyoruz yani
Ben de emzirmeyi pek sevmeyenlerdenim ne yalan soyliyim , öyle gözlerinden kalpler çıka çıka emzirmedim hiç bi zaman .
Başkalarının simsiyah meme ucu gerçekten benim de midemi bulandırıyor.
Sorun aslında bebeğin beslenmesi değil; siyah ve uzun meme ucu .
Sorma dark. O kadar bıkkın ve tukenmisim ki gecen hafta birakicaktim. Yapamadım. Daha kucuk biraz daha sabır diye diye şu haldeyim yani3,5 sene emziren bir kadin olarak bana bile tiksinti geldi yahu. Aynen sizinki gibiydi
Sarılık olur diye biliyorumBir anne cocugunu emzirmese bisey olur mu? Yani bu bir şart mıdır? Emzirmeyen vardır herhalde. Çünkü gercekten olacak is gibi degil de..iyy ben kendi mememe bile dokunmam bide meme pis bi organ gibi bence
Gerçekten merakimdan sordum cocuk dogar dogmaz emmese bise olur mu cocuga?
Kizzz onu bari yapmasaydın nasil yedin onu21 aylıkken emzirmeyi karşılıklı istekle bırakıp, ama neden daha çok erkendi diye ağladığım durumdur emzirmek..
Üstünden 1 sene geçti, hatta dolapta sütlerim durur atamam.
Annemde sütümden yoğurt yaptığım için bizim evde yemek yemeye igrenirdi, aklıma o geldi