- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Emzirmek elbette güzel birşey ancak ben yapamam kendimi biliyorumBöyle düşünmeyin istemeseniz bile onun bağışıklık sistemi ve hayatını en doğal şekilde idame ettirebilmesi için emzirirsiniz bence anne olmak çok başka Allah’ın izniyle yaşayınca daha net kavrayacaksınız
İyi de kim istemez minik pembik göğüs ucu? İnsan bunun seçimini yapamıyor malumunuz neden koyu uçları olanları ezikliyorsunuz ki? Burda buna takılıp üzülcek çok kadın vardır, yapmayın bunu kendi hemcinslerinize.
Anlatılmaz yaşanır denildiği noktadayım
Annenizde de mi bu düşünce var ondan mı emzirmemiş ? Çok şaşırdımEmzirmek elbette güzel birşey ancak ben yapamam kendimi biliyorum
Benim annem de beni emzirmemiş mesela
Ya sağarım ya da mama veririm ama bebeği göğsümde görmek istemem sanırım.
Bilmiyorum ama sanırım öyleAnnenizde de mi bu düşünce var ondan mı emzirmemiş ? Çok şaşırdımkendim 2 yaşına kadar emmişim oğlum 12 aylık olcak halen emiyor bazen canıma geçmiyo değil ama bağışıklık sistemi ve hayatını en doğal şekilde idame ettirmesi için emziriyorum böyle boncuk boncuk bakarken gözleri insan çok başka hissediyor açıkcası ondan dedim sizde anne olunca emzirirsiniz bence diye
Aminnn çok teşekkür ederimBilmiyorum ama sanırım öyle
Ben bağışıklık olayını çok bilmiyorum ancak anne sütüne yakın çok yakın mamalar var artık
Onlardan veririm diye düşünüyorum ben,çünkü emen bir bebek görünce bile oraya bakmamaya çalışıyorum :)
Bebeğimiok severim ama yapamam yani,bilinçaltı sanırım bu iğrenmişim bir kere :)
Allah bağışlasın oğlunuzu inşallah :)
Haklısınız tabiki ama herkesin kendi tercihiAminnn çok teşekkür ederimen yakın mama bile İnan’ın sadece muadili zorunlu kalmadıkça verilmemeli mama Allahım herkese bol süt nasip etsin instagramda emzirenanne diye bir emzirme danışmanı var mamayla anne sütünün arasındaki mikroskop görüntüsünü paylaşmıştı İnan’ın anne sütünün içindeki hücreler kıpır kıpırken en yakın mamada seyrek var yine bir değil anlayacağınız tabi ki süt olmama durumunda mama verilmeli ama varsa onla beslenmeli ne yazık ki mamaların ücretleri de çok fahiş fiyatlar da
Öyle tabi ki aslında keşke annelere bir örnek olması açısından o kısa video paylaşılsaHaklısınız tabiki ama herkesin kendi tercihi
Emzirmem ama sağarım
Sonra doğru estetik cerraha :)
Sonuncusunu ben denedimAnne sütünün kullanım alanları:
kızımın yüzünü sağdığım sütle siliyorum.
Arada kendime sürüyorum
Yarım çay bardağı kadar sağıp banyo yaptırırken son durulama suyuna ekliyorum
Anüsünde çatlak varmış maalesef. Bir damla süt döküyorum arada.
Göz doktoru gözüne damlatıp çapakları temizle demişti enfeksiyon kapınca.
Serum fizyolojik yerine burnuna bir iki damla damlatıp temizleniyor. Henüz bunu denemedim.
Hangisi o ?Öyle tabi ki aslında keşke annelere bir örnek olması açısından o kısa video paylaşılsa
Emzirenanne sayfasındaki formül mamayla anne sütünün mikroskop altındaki görüntü videosunu demek istedimHangisi o ?
Silikon gogus ucu neden kullanmadiniz merak ettimgogus ucumu yara yapmadan emebılsın dıye epey bır sırınganın ıgnesız kısmıyla vagumlayıp cıkarmak zorunda kalmıstım o gogus ucu sans aslında kolay emzırebılıyorlar benımkı yarıldı bırturlu oyle cıkmadıgı ıcın aglaya aglaya emzırırdım
siyah gogus ucu nasıl oluyor ben onu merak ettım zencımıydı neydı bır gogus ucu nasıl sıyah olabılır kı
Bakmak isteyen anneler bakarlar birazdan :)Emzirenanne sayfasındaki formül mamayla anne sütünün mikroskop altındaki görüntü videosunu demek istedimYasemin Öztürk sayfa sahibi
Resim olarak ekleyebildim sanırım becerebilmiş miyimBakmak isteyen anneler bakarlar birazdan :)
Bende yorumumu neden beğenmedim olarak işaretlediniz onu merak ettim insanları eleştirmek yada kırmak amaçlı söylemedim öyle bişeye şahit olmadığım için şaşırdığımdan öyle yazdım ?Silikon gogus ucu neden kullanmadiniz merak ettim
Haklısınız tabiki ama herkesin kendi tercihi
Emzirmem ama sağarım
Sonra doğru estetik cerraha :)
Sessiz fırtına ben şu bahsettiğim resmî ekleyebilmiş miyim dert oldu içime becerebildim mi diyeSağmak da bana çok kötü hissettirmişti kendimi afedersiniz inek gibi hissetmiştim duygu yok bişey yok. Bir de can acıtıyor. Bazı anneler bebeğinin fotosuna bakarak sağdıklarında daha çok süt geldiğini söylüyorlar. İlginç birşey. Bir de işin hijyen kısmı var sağdığın aletleri dezenfekte etmek durumundasın devamlı.
Ayrıca anne sütü öyle birşey ki anında değişkenlik gösteriyor. Mesela yenidoğan bir bebeğin sütünün muhtevası yenidoğan göre üretiliyor. Beş aylık bebeğinki de ona göre.. Hatta bebek hasta iken de bebeğin ihtiyacına göre anne sütü farklılaşıyor. Mucize değil de nedir....