ilginç bir dert ama..

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?

Son düzenleme:

aynı sorun bende hayır tabiki gecede 3-5 kere nasıl kalkayım
adama bakıyorum uyuyo mu diye
zaten duyuyosa da duymuyormuş gibi yapıyor

O nasıl yapıyorsa bende yapıyorum. Dedemin bi lafı vardı 'bir osuruk 10 doktora bedeldir' diye. Onu söylüyorum arada. Hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta sancım olup gazımı çıkaramazsam masaj yapar, sıcak su torbası hazırlar. İyi alıştırdık birbirimizi.

ay çok güldüm cevaplara. sorun olmuyor yani. belki ilk başlarda biraz dikkat edilir sonra herkes rahatlıyor demekki
ama offf ya kokusu falan alışılmazki buna

ay çok güldüm cevaplara. sorun olmuyor yani. belki ilk başlarda biraz dikkat edilir sonra herkes rahatlıyor demekki
ama offf ya kokusu falan alışılmazki buna

mesela eşim uykusunda yapsa ben duysam bakıyorum adama sonra da içimi bi mutluluk kalplıyor sıkı sıkı sarılıyorum
deli miyim neyim ama seviyorum ya ben bu adamı her halde

Birbirini seven esler boyle seylerden rahatsiz olmaz zaten. Baskasi yapsa inanilmaz sinirleniyorum ama esim yapinca cok tatli geliyor

Ayyy cok utanc verici evli olsam esim yapsa sogurum biliyorum insani bir durum ama lutfen yapmasin bende merak ederim bayanlar adet doneminde ayni yatagi nasil paylasiyor tek.huzursuz benmiyim

Ama evlenince isler değişiyormus utangaclik vs azaliyormus cok yakin birinden dinledim ayni anda lavaboya girdikleri zaman olmus ya kardesim tamam esin ama saygili olun bi duzgun durun ayip degilmi ama cok sogurum o halde gorsem

Aynı yatağı paylaşmayı sormuşsunuz

Neden tereddüt ettîniz ki şimdi nasıl yatıyorsanız öyle yatıyorsunuz ya da ayın diğer günleri nasılsa öyle

Regl oldum yatağı ayıralım mı diyeceğiz ne demek istediğinizi anlayamadım soru işaretini söyleyin tam da açıklayalım hazır konu açılmışken

Bizde sıkıntı yok ama burada bir konu vardı kadın adamın tuvalette gaz çıkardığını duymuş da şikayetçi idi eşim çık pis, gaz çıkarıyor diye ki adam yatakta değil tuvalette çıkarmıştı

Bunun erkek versiyonuna denk gelmezseniz sorun yok gibi

Benim regl günlerim çok yoğun oluyor stabil kalıyorum. .masaj yapıyor gaz olayında da içimizdeki kötülükleri salalimmm. ..sabah pencere açıyoruz

Eşime hayatım çok agrım var biraz ovar mısın diyorum. Sonrası atom bombası Şaka şaka aynen benim durumum da sizin gibi ben de sessiz sessiz gönderiyorum uzay boşluğuna

benimde aynı şekilde gaz ve ishal problemim var o dönemlerde hatta adetim in gelişini ishalden anlıyorum o derece internetten baktım hormonlardanmış galiba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…