mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim. bu durumda siz napıyorsunuz?
mesela eşim uykusunda yapsa ben duysam bakıyorum adama sonra da içimi bi mutluluk kalplıyor sıkı sıkı sarılıyorum
deli miyim neyim ama seviyorum ya ben bu adamı her halde
Sevince o bile güzel geliyor değil mimesela eşim uykusunda yapsa ben duysam bakıyorum adama sonra da içimi bi mutluluk kalplıyor sıkı sıkı sarılıyorum
deli miyim neyim ama seviyorum ya ben bu adamı her halde
Aynı yatağı paylaşmayı sormuşsunuzAyyy cok utanc verici evli olsam esim yapsa sogurum biliyorum insani bir durum ama lutfen yapmasinbende merak ederim bayanlar adet doneminde ayni yatagi nasil paylasiyor tek.huzursuz benmiyim
Ama evlenince isler değişiyormus utangaclik vs azaliyormus cok yakin birinden dinledim ayni anda lavaboya girdikleri zaman olmusya kardesim tamam esin ama saygili olun bi duzgun durun ayip degilmi ama cok sogurum o halde gorsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?