- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
mrb kızlar, eminim bu yazacağım konu birçok bekar bayanın aklına gelen bir derttir ancak ben kk da hiç göremedim geçmişte de bir arama yaptım kısaca ama bulamadım. o yüzden de konuyu açmak zorunda kaldım.
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
şimdi, konuya geçiyorum. benim adet dönemlerimde özellikle adet olmama bir iki gün kala acayip derece şişkinliğim oluyor yani ödem sanırım ayrıca bağırsaklarımda da sorun yaşıyorum. ve bunun sonucunda koca bir göbek ve çok fazla bir gaz oluyor. bide üstüne kış ayları ve üşütmüşsem sürekli doğal olarak da gaz çıkarma ihtiyacı hasıl oluyor
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
tam da sorum bu işte, ben bekarım ve bu yüzden benim için sorun olmuyor bu durum tek yatıyorum, asıl evli bayanlar böyle adet dönemlerinde ya da yedikleri birşey gaz yaptığında ne yapıyor. özellikle geceleri yatakta falan sürekli kalkıp wc ye falan mı gidiyorsunuz? ay bunu bu gece çok merak ettim evlenince napıcam diye. bu durumda siz napıyorsunuz?
Son düzenleme: