akıl var mantık var 49 yaşında bir erkeğin bu ülkede evli olmama ihtimali çok çok düşük
evli olduğunu kendisinden öğrenmesen bile ilk tanıştığın gün mutlaka bu düz mantığı kurup gereken mesafeyi ayarlayabilirdin
bu mesafeyi en başından ayarladığın için adamdan etkilenme durumun da olmayacaktı
daha önce aldatılmışsın, ben de zamanında sevgilisi tarafından aldatılmış bi kadın olarak şunu söyleyeyim
bugün karısını aldatan, evli olduğu halde gencecik bi kadına utanmadan yürüyen bi herif emin ol çok zaman geçmeden seni de aldatır
insanlar bi kere aldatınca hep aldatıyorlar
o eşiği bi kere geçtikleri an bi daha eşik meşik kalmıyor, ilişkilerinde illa ki aldatıyorlar
belki aynı kişiyi, belki farklı ilişkilerinde farklı kişileri
ama 2x2=4 kadar net bişey bu bence. bunu bana hayat öğretti
seni de karısını aldattığı gibi aldatmasını istiyorsan buyur etkilenmeye devam et
klasik erkek yalanları konusunda da pek toy gördüm ben seni
bak arkadaşım, bu evli erkekler zaten sevgili yapabilmek için hep aynı yalanları söylerler
evliliğimde sorunlar var, artık karı koca ilişkimiz kalmadı, çocuk için devam ediyoruz, elalem ne der diye devam ettik, karımı sevmiyorum, yok ben boşanmak istiyorum ama eşim beni bırakmıyor, işi yokuşa sürüyor... hep bu yalanları söylerler bak emin ol. bu hiç şaşmaz
sana mantıklı geliyor mu mesela çocuk için devam ediyorum demiş, çocuk dediğin 17 yaşında. bu ihanete uğrama olayı gerçek olsa o çocuk mutlaka öğrenirdi ve boşanmalarını o çocuk kendisi isterdi. 17 yaşındaki çocuk şu devirde senden benden daha açıkgöz, daha cin gibi yani.
benim bi kız arkadaşım 49 yaşında evli bi herifler beraber oldu 1 sene. adam arkadaşımla her buluştuğunda karısını kötülüyor ve evdeki hayatının ne kadar çekilmez olduğundan bahsediyordu. hatta bizim kızın yanından ayrılıp evine giderken "cehennemime gidiyorum, zindanıma gidiyorum, öf şimdi eve gidicem ve yaşamak istemiycem" gibi laflar ediyormuş kız bize anlattığında yok artık bu kadar mı kötüymüş bu adamın hayatı diyorduk
hani evde ne kadar mutsuz, kızın yanında ne kadar mutlu olduğunu vurgulamak için diyor bunları.
gel zaman git zaman bunların ilişkisi ortaya çıktı, ortalık karıştı. kızın ailesi öğrendi falan. adam ilişki ortaya çıktığı an kızın ailesi dahil duyan herkese ne dedi biliyor musun ? arkadaşımın adı ayşe olsun, "ayşe benim yuvamı dağıttı, ben karımla çocuğumla kendi halimde sakin mutlu yaşayan bi insandım. o ayarttı beni, karımla aramı bozdu, beni karımdan uzaklaştırdı. boşluğuma geldi " dedi. karısına da öyle yalvar yakar kendini affettirmiş ki, ayşe'nin takıntılı olduğunu, peşini bırakmadığını, kendisini sürekli tehdit ettiğini falan söylemiş, bunu da adamın en yakın arkadaşından duyduk.
arkadaşlarına da karısına söylediği şeyleri söylemiş. peşimi bırakmadı vs.
e hani bu adam çok mutsuzum diyordu arkadaşıma ? hani evi cehennemdi ? o da güya oğlunun üniversite kazanmasını bekliyordu boşanmak için :))
demem o ki inanma bu kart zamparalara. bunların ne mal olduğu belli.