Benim rezerv az amh 0,22 lerde yaş 42 kalitesiz sanırım prowomen geçen yıl 3 kutu kullandım, hamile kalamadımPromotil women ben kullanıyorum tam 4aydır kullanıyorum bıraz fıyatı pahalandı 165tl alırken sımdı 250-300arası sitelerde..bır kutu bitmeden dıerını almaya çalıştım bu şasenın muadilleri var prowomen yada promen act yada proxywomen tarzında hatta daha uygunu var ismi aklıma gelmedi yaşa bağlı yumurta kalitesi için doktor prowomen tavsıye etsede promotıl aldım my - inositol ve l arginin miktarı daha fazla..fiyatı tuzlu olsada iyi bir takviye konu aratın kullananlar çok ama sizin sorun nedir benim ileri yaş sebebiyle basladım
Sayılara takılmayın, amh 2civarı bende Hıc kalamadım tupbebek tedavisinde destek olur ümidiyle içiyorum kendılgınden olmayınca. Arısutu bal polen, promotıl tarzında takviye, Omega3 ve kuenzim q10 bunların olumlu sonucları var tedavı oldunuz mu hiç yoksa zamanamı bıraktınızBenim rezerv az amh 0,22 lerde yaş 42 kalitesiz sanırım prowomen geçen yıl 3 kutu kullandım, hamile kalamadım
Yok hiç tedavi görmedim, mayıs gibi düşünüyodum ama ortalık karıştı, şuan sadece c vit içiyomSayılara takılmayın, amh 2civarı bende Hıc kalamadım tupbebek tedavisinde destek olur ümidiyle içiyorum kendılgınden olmayınca. Arısutu bal polen, promotıl tarzında takviye, Omega3 ve kuenzim q10 bunların olumlu sonucları var tedavı oldunuz mu hiç yoksa zamanamı bıraktınız
Çok üzüldüm kaybınıza, Allah tekrar yaşatmasın inşallah, doğal yolla hamile kalmanız gerçekten güzel haber inşallah tekrar hamile kalır sağlıklı birşekilde kucağınıza alırsınız, sizce kullandınız vitaminlerin faydası olmuşmudurBende geçen temmuz ayından itibaren üç dört ay prowomen kullandım. İleri yaş benimde şu an 43 yaşındayım. O ara baya tedavi gördüm. Yumurta büyütücü ilaçlar iğneler. Aşılama,tüp bebek. Sonuç hep olumsuz oldu. Daha iyi Bir merkezde denemeye karar verdik. Başarısız tüp bebek denemesi Ocak ayındaydı. Yaza kadar bekleyelim dedik. Süreç baya yıpratmıştı bizi. Yazın Ankara yada İstanbulda bir merkeze gideriz dedik.
Ben aklımdan çıkardım o ara hamilelik düşüncesini. Mart ayında doğal yolla hamile kaldım. Herşey yolundaydı. Kalp atışını duyduk. Son gittiğimizde kontrole gelişimi gayet güzeldi. Ama 15 gün önce kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Yani hem umut var yaşadıklarımda hem umutsuzluk. Bu yaşta da doğal yolla hamile kalınıyor. Ama hamile kalmakta yetmiyormuş
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Çok üzüldüm kaybınıza, Allah tekrar yaşatmasın inşallah, doğal yolla hamile kalmanız gerçekten güzel haber inşallah tekrar hamile kalır sağlıklı birşekilde kucağınıza alırsınız, sizce kullandınız vitaminlerin faydası olmuşmudur
Hayıt nasıl kullandınız nerden aldınız, sataçoğlununmu heryerede güvenilmiyor malesef, nekadar süre içtiniz çayı, bende yogaya başladım bakalımTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Kullandığım vitaminlerin Mutlaka faydası olmuştur. Ama bide şu var. Ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra yani Ocak ayının sonunda hayıt tohumu çayı içmeye başlamıştım. Birde spor yaptım. Bunlarında faydası olduğunu düşünüyorum. İki ay içlnde doğal yolla hamile kaldım çünkü.
Aktardan tohum şeklinde aldım. Evde havanda ezdim. Çok ufalmıyor zaten. Sonra sabahları ve akşam uyumadan önce bir bardak demleyip içtim. Hamile olduğumu anlayınca bıraktım. Ama siz yumurtlama döneminizde kullanmayın. Kullanmamak gerekiyor.Hayıt nasıl kullandınız nerden aldınız, sataçoğlununmu heryerede güvenilmiyor malesef, nekadar süre içtiniz çayı, bende yogaya başladım bakalım
Amin inşallahAktardan tohum şeklinde aldım. Evde havanda ezdim. Çok ufalmıyor zaten. Sonra sabahları ve akşam uyumadan önce bir bardak demleyip içtim. Hamile olduğumu anlayınca bıraktım. Ama siz yumurtlama döneminizde kullanmayın. Kullanmamak gerekiyor.
Şöyle yapın adetiniz bitince başlayın. 15 gün için ara verin. Tekrar adetle başlayın. İnşallah faydasını göreceksiniz. Rabbim size bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bebe aspirini ayri mi oluyo ben coraspin 100 lukten aldim ayni sey mison bır bucuk ayda ben de bebe aspırınıne baslamıstım gulum, bır de sekerlı yıyeceklerı kesmıstım, vucut temızlensın tahlıllerımı oyle yaptırayım dıye dusunuyordum
Siz neler kullandiginiz takviye olarak bende 78 doğumluyum bilgi verirseniz rica etsemamin inşallah sağlıkla güzel günlere erişiriz hepimiz, teşekkür ederim. 77 doğumluyum ben, bu sayfada umut olan çok arkadaşım oldu destek olan çok sevdiğim insanlar oldu, inşallah senin de güzel haberlerini alırız ve umutlarımız çoğalır
Ayni hatta coraspin daha iyi. Cunku bağırsakta cozuluyo. Digeri midede. O da cok sikinti yaratiyo uzun sure kullanimda.Bebe aspirini ayri mi oluyo ben coraspin 100 lukten aldim ayni sey mi
Teşekkür ederimAyni hatta coraspin daha iyi. Cunku bağırsakta cozuluyo. Digeri midede. O da cok sikinti yaratiyo uzun sure kullanimda.
Bebe aspirinimi sıkıntıTeşekkür ederim
Sikinti degilde mideyi kötü yapiyor uzun kullanimdaBebe aspirinimi sıkıntı
Ulser yapti benim midemde. Gastrolog hemen kesmemi istedi ve bi daha kullanacaksam tok karnina coraspin kullan dedi. Hic zarar vermedi hamileliğimde de hala kullanıyorum cok sukur bir yan etkisi olmadi simdilikBebe aspirinimi sıkıntı
Tşkler bilgilendirme içinUlser yapti benim midemde. Gastrolog hemen kesmemi istedi ve bi daha kullanacaksam tok karnina coraspin kullan dedi. Hic zarar vermedi hamileliğimde de hala kullanıyorum cok sukur bir yan etkisi olmadi simdilik
Siz neler kullandiginiz takviye olarak bende 78 doğumluyum bilgi verirseniz rica etsem