İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim rezerv az amh 0,22 lerde yaş 42 kalitesiz sanırım prowomen geçen yıl 3 kutu kullandım, hamile kalamadım

Benim rezerv az amh 0,22 lerde yaş 42 kalitesiz sanırım prowomen geçen yıl 3 kutu kullandım, hamile kalamadım
Sayılara takılmayın, amh 2civarı bende Hıc kalamadım tupbebek tedavisinde destek olur ümidiyle içiyorum kendılgınden olmayınca. Arısutu bal polen, promotıl tarzında takviye, Omega3 ve kuenzim q10 bunların olumlu sonucları var tedavı oldunuz mu hiç yoksa zamanamı bıraktınız

Yok hiç tedavi görmedim, mayıs gibi düşünüyodum ama ortalık karıştı, şuan sadece c vit içiyom

Bende geçen temmuz ayından itibaren üç dört ay prowomen kullandım. İleri yaş benimde şu an 43 yaşındayım. O ara baya tedavi gördüm. Yumurta büyütücü ilaçlar iğneler. Aşılama,tüp bebek. Sonuç hep olumsuz oldu. Daha iyi Bir merkezde denemeye karar verdik. Başarısız tüp bebek denemesi Ocak ayındaydı. Yaza kadar bekleyelim dedik. Süreç baya yıpratmıştı bizi. Yazın Ankara yada İstanbulda bir merkeze gideriz dedik.
Ben aklımdan çıkardım o ara hamilelik düşüncesini. Mart ayında doğal yolla hamile kaldım. Herşey yolundaydı. Kalp atışını duyduk. Son gittiğimizde kontrole gelişimi gayet güzeldi. Ama 15 gün önce kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Yani hem umut var yaşadıklarımda hem umutsuzluk. Bu yaşta da doğal yolla hamile kalınıyor. Ama hamile kalmakta yetmiyormuş

Çok üzüldüm kaybınıza, Allah tekrar yaşatmasın inşallah, doğal yolla hamile kalmanız gerçekten güzel haber inşallah tekrar hamile kalır sağlıklı birşekilde kucağınıza alırsınız, sizce kullandınız vitaminlerin faydası olmuşmudur

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Kullandığım vitaminlerin Mutlaka faydası olmuştur. Ama bide şu var. Ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra yani Ocak ayının sonunda hayıt tohumu çayı içmeye başlamıştım. Birde spor yaptım. Bunlarında faydası olduğunu düşünüyorum. İki ay içlnde doğal yolla hamile kaldım çünkü.

Hayıt nasıl kullandınız nerden aldınız, sataçoğlununmu heryerede güvenilmiyor malesef, nekadar süre içtiniz çayı, bende yogaya başladım bakalım

Hayıt nasıl kullandınız nerden aldınız, sataçoğlununmu heryerede güvenilmiyor malesef, nekadar süre içtiniz çayı, bende yogaya başladım bakalım
Aktardan tohum şeklinde aldım. Evde havanda ezdim. Çok ufalmıyor zaten. Sonra sabahları ve akşam uyumadan önce bir bardak demleyip içtim. Hamile olduğumu anlayınca bıraktım. Ama siz yumurtlama döneminizde kullanmayın. Kullanmamak gerekiyor.
Şöyle yapın adetiniz bitince başlayın. 15 gün için ara verin. Tekrar adetle başlayın. İnşallah faydasını göreceksiniz. Rabbim size bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin inşallah

Siz neler kullandiginiz takviye olarak bende 78 doğumluyum bilgi verirseniz rica etsem

İftardan sonra regl oldum insanın içinde bu ay olur mu acaba umudu olmasa bu kadar üzülmez.yumurta takibi yapıyorum her ay ama yinede olmuyor olmuyor.artık adet olduğumuza bari sevinelim modundayız eşimle

Siz neler kullandiginiz takviye olarak bende 78 doğumluyum bilgi verirseniz rica etsem

merhaba çok uzun zaman olmuş girmeyeli, ben takviye olarak mıyositol posıtıve hap kullandım, hamıle kalmadan ıkı ay once de cıvan percemı kullanmıstım 7 gun gıbı galıba , kurtajdan sonra cok denedım ama olmadı uzun sure, cok fazla kılom yoktu ama yıne de son bır ıkı ayımda dıyete baslamıstım cok sekerlı abur cubur yememeye ozen gosterıyordum, onun dısında bıssey yapmadım, kurtaj oncesı hamılelıgımde soğan kürü yapmıstım ama onun bana faydası oldugunu dusunmuyorum. umarım en kısa surede sağlıklı bır hamılelık haberını sızden de dıger bekleyen arkadaslarımızdan da alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…