İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Fiyat 8 bin artı ilaçlar İlaçlarda 2 bin civarında yani toplam 10 bin vallahi zor bir karar doktor seçmek birde bizim yumurtaların durumu çok belirleyici embiriyolog çok önemli kısmet artık
İlaçlar nasıl 2 bin tutuyor biz eylülde 10 bin falan verdik sadece ilaca 🤔 devlet te karşılamıyor hani baktığımda herkesin rutin kullandığı tüp tedavisi ilaçlarıydı.

İlaçlar nasıl 2 bin tutuyor biz eylülde 10 bin falan verdik sadece ilaca 🤔 devlet te karşılamıyor hani baktığımda herkesin rutin kullandığı tüp tedavisi ilaçlarıydı.
Ben eczane ile görüşmedim hastaneden bana söylenen sanırım uygun fiyatlı veren eczaneler var belki şehre göre değişiyordur

Fiyat 8 bin artı ilaçlar İlaçlarda 2 bin civarında yani toplam 10 bin vallahi zor bir karar doktor seçmek birde bizim yumurtaların durumu çok belirleyici embiriyolog çok önemli kısmet artık
Peki her seferinde illa iki yumurta mı yerleştiriyorlar tek istesek oldu ki ilki tutunmadı o zamana ikinciyi o zaman yerleştirseler olur mu? Bir de başka transferde yine ücret ödeniyor mu?? Hakkınızı helal edin çok sordum

Bende dun mustafa taş in netten online söyleyişi vardi onu dinledim cok pozitif bir insan sorularima da cevap verdi bayagi ilgili bir doktor
Aynen böyle mahsun bir tip bu ara sürekli söyleşi canlı yayın yapıyorlar zeki semih Uluğ memorial da instagramdan onada bakın gökalp Öner e de bakın arzu yurci var biraz bilgi veriyor onları takip etmek

10 bin ilaç mı😳ne ilaç o öyle🙄
Aynen canım her eczane çıkışı not ettik verdiğimiz fiyatları.şu rutin yumurta büyütme ilaçlarına 1500 den aşağı vermedik.oda 3 gün gitti ki bildiğiniz gibi toplama işlemine kadar bu iğneden yapıyoruz.bide güya indirimli verdi eczane kliniğin yanındaydı.valla allah kolaylık versin hepimize ama şu fiyatların her yerde farklı olması gerçekten canımızı çok sıkıyor.

Merhaba arkadaşlar, ben artık tüp Bebek denemeyi düşünüyorum. Doğal yollarla Rabbim kısmet ederse olsun. Vitamin destekleri alıyorum şu an. Cinko, selenyum, folik asit, koenzim Q10, c vitamin, d vitamini, b12 vitamini alıyorum. L arjinin 500mg almayı düşünüyorum ama herpes alevlenmesi yapabiliyormuş diye emin değilim almaktan. L arjinin ile böyle sorun yaşayan oldu mu aranızda? Almamı tavsiye edermisiniz? Ya da tavsiye edeceğiniz vitamin, Multi vitamin varmı?

Selam, umarim en kisa zamanda bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Ben arisutu almistim internette çeşitleri var. Ac karnina onu iciyordum yarim cay kasigi. Dogal yoldan beklemek biraz surec aliyor tabi. Tup bebek yapacaksaniz tup bebek forumundan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, ben artık tüp Bebek denemeyi düşünüyorum. Doğal yollarla Rabbim kısmet ederse olsun. Vitamin destekleri alıyorum şu an. Cinko, selenyum, folik asit, koenzim Q10, c vitamin, d vitamini, b12 vitamini alıyorum. L arjinin 500mg almayı düşünüyorum ama herpes alevlenmesi yapabiliyormuş diye emin değilim almaktan. L arjinin ile böyle sorun yaşayan oldu mu aranızda? Almamı tavsiye edermisiniz? Ya da tavsiye edeceğiniz vitamin, Multi vitamin varmı?
Yaş kaçtı acaba, promotil women kullananlar çok faydasını görmüş aslında bende düşünüyorum bakalım

O vitaminleri ayrı ayrımı kullanıyorsunuz, isim olarak hangileri farkediyormu
Promotil women ben kullanıyorum tam 4aydır kullanıyorum bıraz fıyatı pahalandı 165tl alırken sımdı 250-300arası sitelerde..bır kutu bitmeden dıerını almaya çalıştım bu şasenın muadilleri var prowomen yada promen act yada proxywomen tarzında hatta daha uygunu var ismi aklıma gelmedi yaşa bağlı yumurta kalitesi için doktor prowomen tavsıye etsede promotıl aldım my - inositol ve l arginin miktarı daha fazla..fiyatı tuzlu olsada iyi bir takviye konu aratın kullananlar çok ama sizin sorun nedir benim ileri yaş sebebiyle basladım

En az uc ay kullanmak lazım
Dier arkadas için yazmistım sizi etiketlemişim yanlışlıkla.

X