İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kizlar bisry sorcam.bat sali gunu ama dun gece (cmt aksami hatta) ic camasirima acik kahve leke bulasmis azcik.gecen ay 4gun gec gelmisti adetim bu ay erken gelir diye dusundum bu lekeyi gorunce.bugun sokulurum die dusundum hala gelen giden yok.sancimda yok hicbi belirti yok:KK43:bi arkadasta yerlesmedir belki dedi.aklim karisti.bu yerlesme kanamasi nasil oluyor adet incesimi olur rengi falan nasil olur
Yaa banada biri cevap versin lutfeeeennn

Kizlar bisry sorcam.bat sali gunu ama dun gece (cmt aksami hatta) ic camasirima acik kahve leke bulasmis azcik.gecen ay 4gun gec gelmisti adetim bu ay erken gelir diye dusundum bu lekeyi gorunce.bugun sokulurum die dusundum hala gelen giden yok.sancimda yok hicbi belirti yok:KK43:bi arkadasta yerlesmedir belki dedi.aklim karisti.bu yerlesme kanamasi nasil oluyor adet incesimi olur rengi falan nasil olur
Sarimi pembemi diye incelediğimiz bir renkti, akinti gibi kıvamı da

Kutay bey doğal yumurta taraftarı bi hekim. Tüp bebekten pek hoşlanmıyor. Youtube'da videolarını izleyebilirsiniz. Ne sorsam cevapladı hep. Ben İzmir'de fayda göremezsem ikinci şans için kendisine gitmeyi düşünüyorum.
Fiyati neymiş ki biliyormusun biber amcanın, birde nerden sordun soruları canim bu doktor sitelerinden mi

Kutay bey doğal yumurta taraftarı bi hekim. Tüp bebekten pek hoşlanmıyor. Youtube'da videolarını izleyebilirsiniz. Ne sorsam cevapladı hep. Ben İzmir'de fayda göremezsem ikinci şans için kendisine gitmeyi düşünüyorum.
Ben ilaçsız tüp bebek istiyorum aslında. Zaten az olan rezerv dahada azalıyor. 40 yaş ve üstünün aslında mini tüp bebek yaptırması lazım ama bu her Dr un işine gelmiyor gibi. İlaçsız tüp bebekm i yaptırıyor bu Dr?

Merhaba arkadaşlar; size danışmak istediğim bir konu var izniniz olursa.. Daha önce yazmıştım hatırlayanlarınız vardır, 1 yıldır gebe kalamıyorum. Bu ay rahim filmi çekilmiştim problem yoktu ancak bu sabah kırmızı kartı yedim yine🤣 Doktor bu ay aşılama yapalım demişti ama biraz da gönülsüzdü. Eşim de pek gönüllü değil sanırım.

Sizce ne yapmalı? Beklemeli mi hemen tedaviye başlamalı mı?
Fikirlerinizi merak ediyorum 😊

Yaş kaçtı senin acaba.? Yorumlarda o drun geç yaşlara sıcak bakmadığını anladım. Gittiğimizde bizim moralimizi bozmasın 😏

Fiyati neymiş ki biliyormusun biber amcanın, birde nerden sordun soruları canim bu doktor sitelerinden mi
Doktor sitesinde 44 yaşında bir bayan 3.çocuğu istediğini yazmış ona oda yaşın çok geç yazmış iste bizede öyle dermi 44 değiliz ama 40 aldık

Merhaba arkadaşlar; size danışmak istediğim bir konu var izniniz olursa.. Daha önce yazmıştım hatırlayanlarınız vardır, 1 yıldır gebe kalamıyorum. Bu ay rahim filmi çekilmiştim problem yoktu ancak bu sabah kırmızı kartı yedim yine🤣 Doktor bu ay aşılama yapalım demişti ama biraz da gönülsüzdü. Eşim de pek gönüllü değil sanırım.

Sizce ne yapmalı? Beklemeli mi hemen tedaviye başlamalı mı?
Fikirlerinizi merak ediyorum 😊
selam canım hatırlamak için geçmişine baktıımm :KK48: tamam sende sorun yokmuş eşine bakıldı mı eğer onda da sorun yoksa normal yolla denemeye devam bence kuzu..

40 ustu cikincami hamilelik suphesi olabilirmis.kaliteyle alakasi yokmiymus.doktor gayet iyi kaliteli yumurtlamissin demisti ama:110:

yumurtladıgının kesın kanıtı, ne kadar yuksekse kadınlık hormonun o kadar yuksek ve dogurgansın, bu deger cok ıyı yumurtlama gayet ıyı bu degerı ıse bız hamılelerde goruyoruz dedı ve o ay adetım de 1 hafta gec kalmıstı muhtemelen tam tutunamadı. ama kalıteyı buradkı dıger arkadaslar da soylemıstı yumurta buyumus olsa bıle goreıyorlarmıs. doktor demıstı kı yumurtanın cok olması da muhım degıl ıelrı yatsakı en buyuk sorun yumurtanın yaslanmıs olması demıstı

Doktor sitesinde 44 yaşında bir bayan 3.çocuğu istediğini yazmış ona oda yaşın çok geç yazmış iste bizede öyle dermi 44 değiliz ama 40 aldık
arada baya fark var ama 4 sene gibi,bir de testlere göre yorum yapılıyordur bence,yada hiç çocuğu olmayana bu tavırda olmazlar sanırım

Günaydınnn hatunlaaarrr güzel bir hafta diliyorumm... :dondurma:
ne kadar soğuk bir güüünn.. dün polarlarımla erkenden uyumuşum sabah 6,14te kalktım.. şimdi işteyim iş güç var...
güzel güzel haberler alalım inşallahhh :KK200:
Günaydın cancan,inşAllahhh :KK200:

Yaa banada biri cevap versin lutfeeeennn

ılk hamılelıgımde yerlesme kanaması olmadı. ama gecen haftalarda okudugum kadarıyla ya kahverengı veya cok acık pembe, lekelenme seklındekı akıntılar yerlesme kanaması oluyormus, ama 3 gunden fazla surmemesı gerekıyormus canım.

X