- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozguvenli,zeki ve mantikli bir burc kova.Bebeklikten yetişkinliğe en sorunsuz burç kova. Kova iyidir. Kova mikemmeldir. En büyük kova! :))
Benim ömrü hayatımda anlaşabildiğim bir tane bile oğlak olmadığı için oğlaklardan uzak duruyorum. Bu sebeple Nisan ayında korunuyoruz. :)
Aslan iyidir, terazi iyidir, yay iyidir, koç iyidir, ikizler de fena değil. Gerisi benim için problem :) Duygusal, fazla sakin burçlarla aram iyi değil. Tabi bunlar benim için yani kova burcu için geçerli :)
Ozguvenli,zeki ve mantikli bir burc kova.
En anlasamadigim burc Aslan. Ilgi delisi ve her zaman her durumda gozbebegi ve lider olma cabasi deli ediyo beni :)) Karsilastigim Aslanlardan bahsediyorum, burda bu burctan bi arkadas varsa alinmasin lutfen :)
Bilmiyorum, ben cocugumun Ikizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burclarindan biri olmasini isterim. Ama bu ay olursa Basak olacak. Basak kadini yine fena degil de erkegi hic cekilmiyor. Memur kilikli hepsi.
Senella Multivitamin içinde en az 400 mg varsa ayrıca kullanmana gerek yok kuzum.
Daha önce forumlarda nette yazmışlığım yok valla. Çok eski üyeyim ama burda da yaklaşık 8 aydır yazıyorum. Yazmayı severim ben. Genel olarak çok konuşkan bi tip değilimdir. Gerektikçe konuşurum, saatlerce sessiz takılabilirim. Telefon konuşmasından da nefret ederim mesela ama mesajlaşma, whatsapp vs benlik icatlar. İstediğim zaman cevaplama ve istediğim kadar ifade edebilme özgürlüğünden olsa gerek. :)
600 mg'in daha iyi oldugunu duydum ben. Bazi kisiler 800 bile aliyorlarmis ama bana biraz abarti geldi. Ben soyle yapiyorum: multivitaminin icinde 400 var. 200'de yarim folik asit icerek ekliyorum. Ediyor 600. Hamile kalmayi bile kolaylastiriyormus bir anlamda. Bakalim artik.
Ya burda birisi bana tatli krizleri ile basetme yontemleri soyler mi? Aranizda tatliyi kesmis, kesebilmis olan var mi? Sigarayi bile cat diye biraktim, bu cikolata daha fena birsey ya. Sinsi.
Eger bu adet sonrasinda basarili bir Belcika-Turk ortak yapimi ortaya cikabilirse Basak burcu olacak. Annem bir basak, o yuzden emin degilim... Bundan bir sonrakinde olursa Terazi (benim oglum ve ben Teraziyiz). Ondan sonrakinde olursa Akrep. Akrep pek tanidigim yok benim.
Ozguvenli,zeki ve mantikli bir burc kova.
En anlasamadigim burc Aslan. Ilgi delisi ve her zaman her durumda gozbebegi ve lider olma cabasi deli ediyo beni :)) Karsilastigim Aslanlardan bahsediyorum, burda bu burctan bi arkadas varsa alinmasin lutfen :)
Akreplerle ben de anlaşamıyorum.
Benim bu ayki tutar da 40 haftalık olursa Başak, 39 haftalık olursa Aslan oluyo. Ayar çekilir ona :)
Başak'ı pas geçmek için Aralık'ta rahim filmi çekilecek. Bi sorun çıkmazsa da Terazi olması için Ocak'ta aşılama yapılacak.
Evet bu başak oluyor değil mi, terazi için bi daha ki ay çalışmak lazımdı. Nasibimizdr hangi burç var acep. Neyse ben dün doktora gittim adetin yedinci günü yumurta göremedi. Ama aynı gün sabah akıntı vardı yumurta akı şeklinde, rahimde kalın dedi. Yumurtlamış olabilir miyim sizce. Ya da gecen ay cok kasiklarim agridi tup bebek ilaclarindan birden fazla yumurtlayip kalmadi mi acaba bu aya. Gene de klomen verdı kullan dedi.
Rahim filmi cekelim hiç çekilmediyse dedi. Bir dahaki ay dedim.
Var içinde yazıyor. Bende öyleyim ama beni işte telefonda iş için çok konusturduklari için eve gelince hiç istemiyorum.
Valla ben şeker yumurta kalitesini bozduğunu duyduğumdan beri eskisi kadar aram yok. Canım istese de almıyorum. Ama gene ufak tefek yiyorum. Ben nerdeyse 15 yıldır günde 1 çikolatalı gofret yerdim işteyken. Belki de yumurta rezervime bu zarar verdi. Caya şeker atıyorum o hala var. Bi de kek vs bir yerde denk gelirsem yiyorum.
Bu ay ve önümüzdeki ay iyi çalışmak lazım. 3.ayı pas geçelim. Akrepler akrep gibi sokar adamı. Dost gibi görüntülerine aldanmamak lazım.
Yarın size folik asit temalı uzun bişiler yazıciim. :)
Kizlar selam
Bende folic1 iciyordum hamileyken onerilendi.. bitti folbiol verdi eczaci daha ucuz diye onu aldim.. 5mg 400mcg fark ne oluyor bana soyler misiniz?
5mg yaziyor valla.. icmeyim mi ne diyorsunuz?5 mg 5000 mcg etmez mi? Cok fazla degil mi ya? 0,5 mg olmasin o?
Bel sirt agrilarim pik yapti agrilarim da var ama enerjikim ... sol gogsum sizliyor bildigin.. aksam da annem salca sos yapmis puufff ne yaptin diye mutfaga girdim aman yarabbim ne koku dedimm.. salca sadece dedi...:))
Kendimi kandiriyor muyum acabaa?? Insallah hamileyim dedim icimden:)
Kiss niye guldun o kadar, o kadar mi hosuna gitti :)Ay hadi insallaaaah! :))))))))) Ne zaman test yapacaksin?
5mg yaziyor valla.. icmeyim mi ne diyorsunuz?
Kiss niye guldun o kadar, o kadar mi hosuna gitti :)
Valla cuma dusunuyorum olmadi kan mi versem diyorum 5 kala...:/
Benim de bugün çatlatma iğnesinin 15. günü (iğne vurulduğum gün dahil). sabah tertemiz negatifi gördüm. İlk defa bu sabah üzüldüm, umutluydum bu aydan. Adet olmazsam birkaç gün sonra direk kandan baktırırım. Kırmızıları görmeden hala umut var değil mi:)