• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Selam kızlar benim yumurtlama günleri geldi ama benim koca ne tesadüftür gene grip oldu :KK43: şaşırdık mi şaşırmadık. Gene gripli spremler (bana 3 ay öncesinin spremler demeyin bu adam 3 ay önce gripti) bu ayda daha başlamadan bitti. Hadi geçmiş olsun. Dün kendisini de fırçaladım zaten. Ben o kadar ilaçları yutuyorum hoşuma mi gidiyor ilaç içmek sanıyorsun dedim. Neden kendine dikkat etmiyorsun yediklerine içtiklerine. Sana da vitamin aldım iç diyorum bi tane bile içmiyorsun. Eline vermesem kullanmıyorsun. Belki benim yumurtalarım kaliteli oldu senin kalitesiz spremler yüzünden olmuyor bu seferde. Diye diye bayağı saydırdım. Gece boyu uyuyamamış. Sabah kalkmış tüm vitaminleri içmiş keçi boynuzu pekmezi 5 kaşık almış (1 kasığa ağız burun bukuyordu) sabah haklısın dikkat edecem dedi bakalım ama bu bu ayın gripli geçmesini değiştirmeyecek.

Bi şey olmaz. Yav griple spermin ne alakası var? Boş geçmeyin sakın.

Selam kızlar benim yumurtlama günleri geldi ama benim koca ne tesadüftür gene grip oldu :KK43: şaşırdık mi şaşırmadık. Gene gripli spremler (bana 3 ay öncesinin spremler demeyin bu adam 3 ay önce gripti) bu ayda daha başlamadan bitti. Hadi geçmiş olsun. Dün kendisini de fırçaladım zaten. Ben o kadar ilaçları yutuyorum hoşuma mi gidiyor ilaç içmek sanıyorsun dedim. Neden kendine dikkat etmiyorsun yediklerine içtiklerine. Sana da vitamin aldım iç diyorum bi tane bile içmiyorsun. Eline vermesem kullanmıyorsun. Belki benim yumurtalarım kaliteli oldu senin kalitesiz spremler yüzünden olmuyor bu seferde. Diye diye bayağı saydırdım. Gece boyu uyuyamamış. Sabah kalkmış tüm vitaminleri içmiş keçi boynuzu pekmezi 5 kaşık almış (1 kasığa ağız burun bukuyordu) sabah haklısın dikkat edecem dedi bakalım ama bu bu ayın gripli geçmesini değiştirmeyecek.

Bak sana yazarken ne oldu: esim içeri geldi ve herpes çıktığını söyledi. Ta daaaa! Eşimde arada sırada çıkan uçuk var ve bu akşam kendini göstermeye basladi. Çıktıktan sonra iyileşmesi 10 gün sürüyor. Bu esnada da lambada falan yapamıyorsun. Benim yumurtlama günü 6 gün sonra...

Kaçırdık mi guzelim Şubat ayını?

Ağlayayım mı kızayım mi ne yapayım bilemedim.

Çok çok ama çok iyi anlıyorum.
Evliliğimin ilk 13 yılında yanımızda aileden kimse yoktu.
Şu anda annemle karşılıklı oturuyoruz ama öyle alıştığımdan mı yoksa benim yapım mı öyle bilemiyorum, çocuklarımı kimseye bırakamadım.
Doktora, alışverişe heryere yanımda götürdüm:)
Hele tatil için, çocuklarını bırakıp gidenleri hiç anlamıyorum.
Bu da insanda yorgunluk ve bunalım yapıyor tabi ama zorunlu olmadıkça asla ayrı duramam çocuklarımdan..
Özellikle küçük oğlumun doğduğu ilk yıl gerçekten felaketti.
Annem sadece 15 gün kalıp gitti.
Büyük oğlum 2. Sınıftaydı, 10 ocakta doğum yaptım.
Doğum zaten çok zor oldu, onun travması çok başka (fazla sayıda dikişli normal doğum)
Emerken sürekli tıkanan bir bebekti, ters çevirip kendine getirmeye çalışırdım sürekli, dualarla korka korka emzirirdim.
Sonra da kolik oldu:), her akşam saat 18'da başlar,gece tam 22.40'a kadar sürekli ağlardı.
Eşim deseniz gece yarısına kadar evde yoktu.
Bebeği uyuttuktan sonra ancak büyük oğlumu da uyuturdum.
Okula tek başına gönderiyordum, toplantıları ve ödevleriyle ilgilenemiyordum.
Sonra dağınık mutfağı mı temizliyim, saatlerdir aç olduğumdan önce yemek mi yiyim, bebek uyanmadan biraz yatayım mı derken yaşadığımı bile unutmuştum.
Yani Marjo Marjo seni çok çok iyi anlıyorum.
Ama benim eşimin evle aşırı ilgisiz olması benim yükümü kat kat arttırmıştı.
Herkesin öyle olmayabilir.
Şu an eşim çok daha farklı, oğlumun ayağını çoplak görünce çorap giydirip, sabah akşam pekmez veriyor :KK70:
Bunları görev bildi kendine:KK30:
gercekten zor zamanlar gecirmissin. ustesinden gelmissin ama eminim cok yorulmussundur. simdi daha rahatsin sanirim cocuklar buyudugu icin. gerci cocuklarla dertler de buyuyor diyorlar ama...

Bak sana yazarken ne oldu: esim içeri geldi ve herpes çıktığını söyledi. Ta daaaa! Eşimde arada sırada çıkan uçuk var ve bu akşam kendini göstermeye basladi. Çıktıktan sonra iyileşmesi 10 gün sürüyor. Bu esnada da lambada falan yapamıyorsun. Benim yumurtlama günü 6 gün sonra...

şanssizlik olmus ama bir ucuk kremi falan yok mudur soyle iki gunde gecireninden falan..

Neresinde çıktı da ağlıyosun kuzum sen? Hangi herpes bu? :)

Dudağında çıktıysa reçeteyi veriyorum :kahve:
Zovirax krem + yüksek doz b vitamini

Hemen ve tüm gün sürerse en fazla 3 günde geçer. :mapus:

Ha bi de sabun. Bildiğin katı el sabununu cıvıtıp uçuğa sürüp yatıyorsun. Uçuk üzerinde kuruyo. Herpes asidik ortamda yaşayabildiğinden sabunlu bazik ortamda hakkın rahmetine kavuşuyo.

Eskiden her kış çıkardı bende uçuk. Bu sene çıkmadı. İşte bunlar hep supplementlerin gücü. Bak yeni bişi fark ettim gene. :KK58:

Son düzenleme:
Bi şey olmaz. Yav griple spermin ne alakası var? Boş geçmeyin sakın.

Adam dökülüyor. Zoraki tuttum kolundan, adam basim dönüyor dedi kendini zor attı yatağa. Bu haldeyken lambada mi olur.

Marjo Marjo uçukla ne alakası var. Ucugun üstünü kapat devam. Ben gripli adamla grip kapma riskiyle karşı karşıyayım

O
Adam dökülüyor. Zoraki tuttum kolundan, adam basim dönüyor dedi kendini zor attı yatağa. Bu haldeyken lambada mi olur.

Marjo Marjo uçukla ne alakası var. Ucugun üstünü kapat devam. Ben gripli adamla grip kapma riskiyle karşı karşıyayım

panic_attack panic_attack Senella Senella dennisgo dennisgo

Genital herpes. Prezervatif ile ilişkiyi bile onermiyorlar. Yoksa niye dert edelim.

panic_attack panic_attack Bu cıvık sabun acaba penis üzerinde kullanılabilir mi? Yani dudak çevresi ile genital bölgenin cilt yapısı farklı o yüzden.

Canlar merhabalar. bearnguin bearnguin ciğimin tavsiye ettigi cayi kullanmaya basladim da. Tabi tam da ozel gunlerime denk geldi. Cayin etkisi mi bilmiyorum amma cok az geldi bu ay. Kullanan diger arkadaslar ve bearnguin bearnguin boyle bir durum ile karsilastiniz mi? Cayin ozelligi adet duzenleyici olmasi filanmis. Boyle bir duzenlemeye gitmis olabilir mi bu cay :)

Canlar merhabalar. bearnguin bearnguin ciğimin tavsiye ettigi cayi kullanmaya basladim da. Tabi tam da ozel gunlerime denk geldi. Cayin etkisi mi bilmiyorum amma cok az geldi bu ay. Kullanan diger arkadaslar ve bearnguin bearnguin boyle bir durum ile karsilastiniz mi? Cayin ozelligi adet duzenleyici olmasi filanmis. Boyle bir duzenlemeye gitmis olabilir mi bu cay :)

Benim de bu ay çok kısa sürdü. 4 gün oldu ve bitti. Bazen oluyor işte, makine gibi olmasını bekliyoruz ama değil. Çaydan mi bilmiyorum.

Benim de bu ay çok kısa sürdü. 4 gün oldu ve bitti. Bazen oluyor işte, makine gibi olmasını bekliyoruz ama değil. Çaydan mi bilmiyorum.
Günaydın
Hangi çayı içiyorsunuz? Benim zaten az biraz daha azalırsa adet bitecek herhalde :) ameliyatlardan sonra oldu ama doktor rahim içinde yapışıklık vs yok dedi. Onlar takılmadığı için ben de takılmıyorum. Max 3 gün sürüyor. O da çok yoğun değil.
Benim de troid ilacımın dozu değişti bugün. Kullanım şeklim değişmişti yetmemiş şimdi de doz arttırdı doktor.

valla az olması mı iyiii iyice boşalması mı iyi bilemedim.. 7 gün sürer 4 gün dolu dolu olur...
Benim eskiden 2 ve 3. Gün yoğun diğer günler az toplam 5 gün sürerdi. Şimdi en fazla üç gün ama hiç yoğun değil. Ameliyatlar etkilemiş olabilir bilmiyorum. Önce neden diye takıyordum, rahim mi kalınlaşmıyor, yapışıklık mı var.. doktor kontrol edip yapışıklık olmadığını söylediği için takılmıyorum artık. Benim gibi bir adet düzeni ile kuzenim de halime kaldı. Demek bu kadarı sorun değil.

Benim eskiden 2 ve 3. Gün yoğun diğer günler az toplam 5 gün sürerdi. Şimdi en fazla üç gün ama hiç yoğun değil. Ameliyatlar etkilemiş olabilir bilmiyorum. Önce neden diye takıyordum, rahim mi kalınlaşmıyor, yapışıklık mı var.. doktor kontrol edip yapışıklık olmadığını söylediği için takılmıyorum artık. Benim gibi bir adet düzeni ile kuzenim de halime kaldı. Demek bu kadarı sorun değil.
3-10 arası normal 21-35 döngü de normal kabul ediliyor zaten de benim takıldığım yoğunluğu.. benden rahimden parça da aldılar fakat bir şey çıkmadı... benimki böyle demek deyip kabullendim... neyse hamile kalalım da artık gerisinin önemi yok:KK45:

Yo makine gibi olmaz tabi ki de. Donem donem geciktigi de oluyor. Tabi ki bazen farkliliklar olabilir de cayi kullanmam ile ayni doneme denk geldigi icin cay etkilemis olabilir mi diye dusundum.

3-10 arası normal 21-35 döngü de normal kabul ediliyor zaten de benim takıldığım yoğunluğu.. benden rahimden parça da aldılar fakat bir şey çıkmadı... benimki böyle demek deyip kabullendim... neyse hamile kalalım da artık gerisinin önemi yok:KK45:
Evet bence de hamile kalalım da gerisi önemli değil :)

Genital ucuk icin maalesef pek bir cozum yok. Simdi kosa kosa gittim, propolis aldim. Sivi olanindan. O ise yaramisti son kere. Belki diyorum baslamadan durdurur da bize bu ay deneyebiliriz.
umarim bu defa da işe yarar. henuz zaman var sonucta

Back