İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

benim de alerjik bünyem var evet.. de kesik atıyorlarmış kanıyormuş dediklerinde acıyor mu diye düşündüm halbuki ne acılar çektik Allah beterinden saklasın...

benim de alerjik bünyem var evet.. de kesik atıyorlarmış kanıyormuş dediklerinde acıyor mu diye düşündüm halbuki ne acılar çektik Allah beterinden saklasın...
Yaptırdıktan sonra da kadının numarasını bulup aradım, soru sordum:)
Çok evhamlıyımdır ben de, bin tane olumsuzluk gelir aklıma

Akzer bayan çayı diye geçiyor. Ama artık içmeyecek bearnguin , içeriğindeki hibiskus doğum kontrol özelliği varmış. Onu öğrenince bıraktı
Kuzuuuum saraçoğluna yazdım şimdi hibisküs bitkisi tek başına kullanıldığında doğum kontrol etkisi yaratıyormuş aslan pençesi hayıt tohumu civan perçemi ve çoban çantası ile karıştırıldığında kimyası değişip gebeliğe engelliğinin dışına çıkıp gebe kalmaya yardımcı oluyormuş kan sulandırıcı özelliği olduğu için. (Tatlım seninle buradan yazışmak fantastik oldu değil mi )

Bir dizi vardı, kadın zorla evlendirildiği için hamile kalmak istemiyor ve bazı bitkileri toplayıp içiyordu.

Ay hadi inşallah hislerin doğru çıksın, aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmasın. Çok amin.

Önce popomu kaldırdım yarım saat. Sonra sağa dönüp yattım. :))

Suyla pek aram yok. İçmeyi unutuyorum. Dün bi de coraspine başladım. Su içeyim evet.

İki gün önce duydum. Ters yatmışım. Boynumun ağrısı geçmedi diye yakı yapıştır dedi eczacı. Ver bakam nemiş bu dedim. Yapıştırdım sağlı sollu. Yanmalar başlayınca nette araştırıyorum yine etken maddesini falan :)) Kadınlar Kulübü'nde gördüm yakıyla gebelik denemesi yapanları. Öncesinde çekme germe bişiler yapılıyomuş, sonra yapıştırılıyomuş. Antin kuntin işler. :/

Su iç uterusun bebeği tutması için gerekli kalınlığa ulaşmasına yarıyor. Ayrıca birçok hücresel aktivite suya bağlı. 2 lt doldur tüm gün tüket derim.

Yumurta sicagi sever ya yaki da bu nedenle etkili oluyormus. Bat bu cuma benim. Deniycem muhtemelen

Doğum yapamadım henüz. Beklemedeyim :) Son adet tarihine göre 40 haftalık hamileyim. Doktorun hesabına göre 38 haftalık olmam gerekirken. Bugün bana 36 haftalık hmilesin dedi. Bütün hesaplar karıştı :)

Doğum yapamadım henüz. Beklemedeyim :) Son adet tarihine göre 40 haftalık hamileyim. Doktorun hesabına göre 38 haftalık olmam gerekirken. Bugün bana 36 haftalık hmilesin dedi. Bütün hesaplar karıştı :)

Merhaba!

Oncelikle tebrik ederim. Normal dogum yapacaksin herhalde, bekledigine gore :) Oyleyse o anlamda da cok tebrik ederim, evladiniza yapabileceginiz en guzel seylerden biri bu: dogum kanalindaki prebiyotiklerden faydalanmasini saglayacaksiniz. 1-0 onde baslayacak hayata :) Bir de meme emdi mi tam olur.

Hamile kalma sureci nasil oldu? Ekstradan yaptiginiz birsey oldu mu? Bizim de yararlanabilecegimiz birsey olur belki.

Son adet tarihini degil ultrasonu baz alacaksin canim o zaman.. nasil sagligi yerinde dimi? Insallah saglikla gelsin..
Su yakı isini merak ettik canim...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…