İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Öyle mi, araştırayım. Gerçi 3 ay kullanıp bıraktım zaten, olan oldu:)) Kullanacak olanlar bu durumu araştırıp ona göre alsın. Teşekkürler bilgi için.

İnşallah kolaylıkla tutsun, yerleşsin güzelce sağlıkla büyüsün. Amiiin.
İşin bitince sağa doğru dönüp popoyu hafif kaldırıp yat bari :)
Sen bu ay kesin hamilesin hissediyorum.

Bol bol su içmeyi de ihmal etme.

Kolay gelsin.

Amin inşallah canım.

bearnguin senin içtiğin çay, şu 40 yaşından sonra topigindeki pillarin kullandığı çay mi? Yumurta sayısı çoğaltmış
Akzer bayan çayı diye geçiyor. Ama artık içmeyecek bearnguin , içeriğindeki hibiskus doğum kontrol özelliği varmış. Onu öğrenince bıraktı

Dogru soze ne denir...
Gec kaldik gec... zamani da geri donduremiyoruz. Cirpinip duruyoruz.
Bu arada hakkaten bu topikten bi nutlu haber ciksin artik hayirlisiyla. Umut olsun hepimize...
Ya ben bisey okudum ama bilmem gercek midir? Onceikle sakin bana demeyin modern tıp neyin diye, burda herkes paylasiyor iste modern tıp dışı yontemleri Ben de biyerlerde okudukca sizlerle de paylasiyorum. Yakı ile hamile kalanlar olmus. Hic duydunuz mu? Denediniz mi boyle biseyi?

hiç bir zaman geç değildir... umut her zaman var....
çırpınma kuzum relax daha vaktin bol.... hiç çocuğun olmaz denenin bebesi de oldu hiç canını sıkma sen...

yakıyı duydum evet hatta burda deneyen arkadaş da biliyorum.. kendisi hamile... az kalmıştır doğurcak sanırım..
ben denemedim... ben de hacamatı merak ediyorum fakat can çok acır mı bilmiyorum kafam karışık bebek için değil de ağrılarım var.. fibromiyalji ama çok ağır değilim.. bi denesem diyorum...

A aaaa. Yakiyı deneyip hamile kalan mi var burdan. E ben de deneyeyim.
Hic olmaz dendigi halde hamile kalan da oldu hemi. Benim de olur inşallah. Umut verdin, sag ol. C.tesi gunu doktor annemin yaninda oyle negatif konusunca baya kotu olmustum. Gerci annem de dedi. Bana da olmaz dediler ama bak 3 tane oldu diye ama eskiden tıp bu kadar gelismis degildi. O yuzden bu kadar ileri gitmisken yanilma payi olmaz diye anneme de sitem ettim. Neyse. Takmiycam gercekten. Olmuyorsa da bir hayir vardir diycem amma allah gonlumden geceni biliyor ya evlat sahibi olmayi cok istiyorum. Hayirlisi ise tabi

Insan vucudu o kadar karmasik bir sistem ki neresinden anlatmaya baslasak?

Doktor oyle dedi diye olmuyor o isler.

Tum vucudunu kontrol eden sey beynin. Sen beynini kontrol edeceksin o da vucudunu. Once inanacaksin basindan beri sana soylemeye calisiyorum karamsar olursan 30 sene de denesen olmaz o is.

Acımıyor canım, benim kadar korkan var mıdır bilmiyorum ama hiç anlamadım desem yeridir.
Sadece kupaların çektiğini hissediyorsun.
Acıdan da değil ben daha önce denemediğim bir konuda çok endişe yaparım, alerji yapacak mı, kan duracak mı, sonradan o kesikler enfeksiyon olur mu falan filan soru da soru aklımda..
Ama hiçbir şey olmadı:)

Aynı mesajda ekli dosyada var. Birde bearnguin gelsin o da kullandı. Ondan öğreniriz.
Evet canım bende kullandım o çayı şimdi clife kullanıyorum diye bıraktım bir şey içiyorsam diğerini kullanmamaktan yanayım ki birbirlerinin etkisini preslemesinler diye bir de bileyim istiyorum bu ay bunu kullandım işe yaramış ya da yaramamış .Yalnız bu bayan çayının içinde hibisküs adında bir bitki var bu bitkiyi de eskiden kadınlar gebe kalmamak için kullanıyormuş ama bende etkisi gayet güzel olmuştu çayı kullandığım dönem 2 önden büyüyen 4/5 tane de arkadan gelen yumurta görmüştü doktorum ilk kez ki aylardır yumurta takibindeyim bu kadar yumurta hiç görülmemişti demekki çok az oranda var bu hibisküsden çayın içinde. Ben etkisini gördüm diyebiliyorum. Siz de deneyin ama başka takviyelerle birlikte değil.

Allah nasib etsin, sağlıkla en kısa zamanda canım

evet evet Repse doğum yaptın mı canım? bizi bi aydınlatır mısın .... :)

hayırlısı ile sen de anne olursun hiç sıkma canını? geçmişi okuyor musun bilmiyorum gene yazıyım... sonra şikayatlerinizi okuduğumu kıs kıs güldüğümü görüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…