Bizde öyle bir zorunluluk yok hatta tok vermeye çalışıyorumYani. Iciyoruz iyi hos da kahvaltidan yarim saat once icme mecburiyeti beni bunaltiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde öyle bir zorunluluk yok hatta tok vermeye çalışıyorumYani. Iciyoruz iyi hos da kahvaltidan yarim saat once icme mecburiyeti beni bunaltiyor
Amin canım.
Aslında çok ciddi bir hastalık ama çok şükür ki farkedip tedaviye başladık.
Çocuk yaşta kalp krizi be ani kalp durmasının sebebinin çoğunlukla teşhis koyulmamış hipertiroid olduğu belirtilmiş.
Kalbi aşırı ve düzensiz atıma yönlendirip, tedavi edilmezse en iyi ihtimalle, 25, 30 yaşlarında kalp yetmezliğine sebep olabiliyormuş.
Aylık veya 2 aylık kontrolleri oluyor.
İlacı bırakmasını bekliyoruz.
Değerler izin vermez de ilacı bırakamazsa ameliyata yönlendiriyorlar.
O zaman da tiroid bezi alındığı için yetersizlik oluşuyor tabi ki ve dışarıdan ömür boyu hipotiroid ilacı almak zorunda kalıyor.
Çok geçmiş olsun Maviş'e ama umarım ki ne ameliyata ne de daha fazla ilaca gerek kalmadan normale girer hersey. Hiç olmadı, ameliyat ile alınırsa bile bizim gibi her sabah aç karnina ilacını yutuverecek. Ama bu en kötü senaryo. Buna gerek bile kalmaz inşallah.
İnşaallah..Çok geçmiş olsun Maviş'e ama umarım ki ne ameliyata ne de daha fazla ilaca gerek kalmadan normale girer hersey. Hiç olmadı, ameliyat ile alınırsa bile bizim gibi her sabah aç karnina ilacını yutuverecek. Ama bu en kötü senaryo. Buna gerek bile kalmaz inşallah.
Evet maalesef, hamilelik olmadığını bilince regl gecikmesi çok rahatsız ediciBen de yarına bekliyorum. Bugün lekelenme koyuya döndü. Yarın başlasa da ben de rahatlasam. Çok su tutuyorum adet öncesi, çok rahatsız edici.
Kızlar hormon testi yaptırdım.
Değerlerim söyle
Estradiol 51
Fsh 10.15
Prolaktin 8.18
Serbest t4 1.08
TSH 1.32 (HER GÜN 25 MG EUTROX ICIYORUM.
NASIL SIZCE
Benim de bitince yine test yapicak gerci. Belki ben de sureklo kullanicisi olucam bu ilacinBenim 11 yaşındaki oğlum 1.5 yıldır hipertiroid ilacı kullanıyor.
Thyromazol hapın adı ve en fazla iki yıl içinde bırakılmazsa karaciğerde ciddi tahribat yapıyor.
6 ayımız kaldı, inşaallah bırakmayı başarır.
Sizin yani hipotiroidlilerin ilacı ömür boyu kullanılabiliyor yani şanslısınız
Yok. Ben kahvaltiyi isyedinde yapiyorum. 9da isbasi yapabilmek icin de evden sabah7ye dogru cikiyorum. O yuzden isyerinde aliyirum ilaci. Kahvalti icin bekliyorum vs vs cok sıkti beniYapacak birsey yok maalesef, ben artik otomatige bagladim. Yataktan kalkar kalkmaz iciyorum.
Aaaa öyle mi, çok sevindimmm canım benim. Devam o zaman çaya, sen faydasını fazlasıyla görmüştün.Kuzuuuum saraçoğluna yazdım şimdi hibisküs bitkisi tek başına kullanıldığında doğum kontrol etkisi yaratıyormuş aslan pençesi hayıt tohumu civan perçemi ve çoban çantası ile karıştırıldığında kimyası değişip gebeliğe engelliğinin dışına çıkıp gebe kalmaya yardımcı oluyormuş kan sulandırıcı özelliği olduğu için. (Tatlım seninle buradan yazışmak fantastik oldu değil mi )
Yok. Ben kahvaltiyi isyedinde yapiyorum. 9da isbasi yapabilmek icin de evden sabah7ye dogru cikiyorum. O yuzden isyerinde aliyirum ilaci. Kahvalti icin bekliyorum vs vs cok sıkti beni
Ahaha iyiymis foto:)Teşekkür ederim :) Ruh halimi bundan daha iyi bir fotoğraf yansitamazdi.
Ahaha iyiymis foto:)
Gelen giden var mi canim ne durumdasin?
ya bütün gebelikler aynı olmuyor, bir kişide bütün gebeliklerdeki belirtiler de farklı olabilir kıyasın doğru olmadığını düşünüyorum o anlamda... inşallah tutmuştur.. emeklerimiz! lambada da dahil olmak üzere boşa çıkmasın...:)Daha tam başlamadi. Kahverengi bir lekelenme oluyor. Ancak sarımsı bir rnek de var, acaba enfeksiyon mu diye düşündüm ama öyle olsa koku yapardı. Öyle bekliyorum işte. Bu durumu diğer iki hamile kalma süreçlerim ile karşılaştıriyorum da... Diğer ikisinde bebek odaklı değildi denemelerimiz. Yani kız kaza ile oldu, oglanda da olursa olur halindeyim. Ne oldu? İkisinde de ilk ayda hamileydim. Hem de ne doktora gittim ne test yaptırdım. Şimdi stresi yaratan "offff yine mi doğru zamanı bulup istesek de istemesek de denemek zorundayız?" fikri. Yani bazen parmağımi kipirdatasim gelmiyor iki çocukla ugrastiktan sonra, bırak lambada icin piste çıkmayı. Halim olmuyor genelde ve bu beni strese sokuyor. Oldu mu tamam çok sorun yok da süreci başlatmak bir dert.
ya bütün gebelikler aynı olmuyor, bir kişide bütün gebeliklerdeki belirtiler de farklı olabilir kıyasın doğru olmadığını düşünüyorum o anlamda... inşallah tutmuştur.. emeklerimiz! lambada da dahil olmak üzere boşa çıkmasın...:)
gerçekten bir işe yarayan şey kıyas yaptığımızda, takmadığımızda, amann olursa olur dendiğinde olduğu...
Teşekkür ederim inşalalh herşey doğal yollarla olur öncelik o yönde ama olur da aksilik çıkarsa sezeryan da olabilir. Doktor son ana kadar ben normal yapamazsın sezeryan olmalısın demiyorum dedi. İnşallah emzirmek istiyorum ben de herşey yolunda gider umarımMerhaba!
Oncelikle tebrik ederim. Normal dogum yapacaksin herhalde, bekledigine gore :) Oyleyse o anlamda da cok tebrik ederim, evladiniza yapabileceginiz en guzel seylerden biri bu: dogum kanalindaki prebiyotiklerden faydalanmasini saglayacaksiniz. 1-0 onde baslayacak hayata :) Bir de meme emdi mi tam olur.
Hamile kalma sureci nasil oldu? Ekstradan yaptiginiz birsey oldu mu? Bizim de yararlanabilecegimiz birsey olur belki.
Ultrason a göre bile doktor kendiyle çelişiyor bakalım ne olacak beklemedeyim :)Son adet tarihini degil ultrasonu baz alacaksin canim o zaman.. nasil sagligi yerinde dimi? Insallah saglikla gelsin..
Su yakı isini merak ettik canim...?