Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi, araştırayım. Gerçi 3 ay kullanıp bıraktım zaten, olan oldu:)) Kullanacak olanlar bu durumu araştırıp ona göre alsın. Teşekkürler bilgi için.İnositol salınan yumurta sayısını azaltıp kalitesini arttırıyor gibi bir durum vardı PKOlular için iyi ama az rezerv için iyi olmayabilir. Tabi bu bilgiyi araştırın çünkü hafızam yanıltıyor olabilir.
İnşallah kolaylıkla tutsun, yerleşsin güzelce sağlıkla büyüsün. Amiiin.Evet aceleye gelmez. Acele etmeyem derken yumurtayı kaçırmam inşallah. Yımırtam sağda, hissediyorum. Ağrısı bacağıma vuruyo. Hepinizi temsil edecem gözünüz arkada kalmasın! Bu dava hepimizin! Ver mehteri! :)))
Bir de sessizce lambada yapanlar var:) adetin 13. günü bugün. Bu hafta çok önemli:))Lambada dediğin aceleye gelmez diyorsun:)
Bu gece tek lambadacı sensin, hepimizi temsil et dicem de saçma olacak arkandayız diyim bari
bu at kaç gün sürecek bakalım.
14 pik 15i silikleşmiş... +14 oluyor genelde 29u bat.. inşallah hayırlı haberlerle:)bu at kaç gün sürecek bakalım.
O civarda olmalı :)
İnşallah :)14 pik 15i silikleşmiş... +14 oluyor genelde 29u bat.. inşallah hayırlı haberlerle:)
Dogru soze ne denir...Gelecekle ilgili farklı planları var demekki. Büyüğünü saymıyorum o kendini kurtarmış. Diğerinin de 3-5 yılı var. 3-5 yıl sonra belki karısıyla baş başa dünyayı gezmeyi planliyorsa. Şimdi olacak bir bebek bu hayali gerceklestirememek demek, çünkü anaokulu okul derdi bir yerde sabit kalmayı gerektiriyor. O yüzden verecek 15 yılım yok diyor olabilir.
Yok stabil ev iş hayatı rutini devam edecekse haksızlık yapıyor.
Velhasıl kelam arkadaşlar hepimiz bu çocuk işinde geç kalmışız. Geç evlenenler ilk çocukta, ikinciyi üçüncüyü isteyenlerde, ikinciyi yapmakta geç kalmış. 1 yaşına gelmeden ikinciyi yapacaktınız peşinden :)
@panic_attack lambada bitmedi mi? Hadi yazcaz biz ise yaradı mi? :)
hiç bir zaman geç değildir... umut her zaman var....Dogru soze ne denir...
Gec kaldik gec... zamani da geri donduremiyoruz. Cirpinip duruyoruz.
Bu arada hakkaten bu topikten bi nutlu haber ciksin artik hayirlisiyla. Umut olsun hepimize...
Ya ben bisey okudum ama bilmem gercek midir? Onceikle sakin bana demeyin modern tıp neyin diye, burda herkes paylasiyor iste modern tıp dışı yontemleri Ben de biyerlerde okudukca sizlerle de paylasiyorum. Yakı ile hamile kalanlar olmus. Hic duydunuz mu? Denediniz mi boyle biseyi?
A aaaa. Yakiyı deneyip hamile kalan mi var burdan. E ben de deneyeyim.hiç bir zaman geç değildir... umut her zaman var....
çırpınma kuzum relax daha vaktin bol.... hiç çocuğun olmaz denenin bebesi de oldu hiç canını sıkma sen...
yakıyı duydum evet hatta burda deneyen arkadaş da biliyorum.. kendisi hamile... az kalmıştır doğurcak sanırım..
ben denemedim... ben de hacamatı merak ediyorum fakat can çok acır mı bilmiyorum kafam karışık bebek için değil de ağrılarım var.. fibromiyalji ama çok ağır değilim.. bi denesem diyorum...
Insan vucudu o kadar karmasik bir sistem ki neresinden anlatmaya baslasak?A aaaa. Yakiyı deneyip hamile kalan mi var burdan. E ben de deneyeyim.
Hic olmaz dendigi halde hamile kalan da oldu hemi. Benim de olur inşallah. Umut verdin, sag ol. C.tesi gunu doktor annemin yaninda oyle negatif konusunca baya kotu olmustum. Gerci annem de dedi. Bana da olmaz dediler ama bak 3 tane oldu diye ama eskiden tıp bu kadar gelismis degildi. O yuzden bu kadar ileri gitmisken yanilma payi olmaz diye anneme de sitem ettim. Neyse. Takmiycam gercekten. Olmuyorsa da bir hayir vardir diycem amma allah gonlumden geceni biliyor ya evlat sahibi olmayi cok istiyorum. Hayirlisi ise tabi
catlatma ignesi kullndm. esimin spermlerinden dolayi etkili olmadiSadece çatlatma iğnesi kullanılabilinir
Hepsi makbul:)Bir de sessizce lambada yapanlar var:) adetin 13. günü bugün. Bu hafta çok önemli:))
Acımıyor canım, benim kadar korkan var mıdır bilmiyorum ama hiç anlamadım desem yeridir.hiç bir zaman geç değildir... umut her zaman var....
çırpınma kuzum relax daha vaktin bol.... hiç çocuğun olmaz denenin bebesi de oldu hiç canını sıkma sen...
yakıyı duydum evet hatta burda deneyen arkadaş da biliyorum.. kendisi hamile... az kalmıştır doğurcak sanırım..
ben denemedim... ben de hacamatı merak ediyorum fakat can çok acır mı bilmiyorum kafam karışık bebek için değil de ağrılarım var.. fibromiyalji ama çok ağır değilim.. bi denesem diyorum...
Evet canım bende kullandım o çayı şimdi clife kullanıyorum diye bıraktım bir şey içiyorsam diğerini kullanmamaktan yanayım ki birbirlerinin etkisini preslemesinler diye bir de bileyim istiyorum bu ay bunu kullandım işe yaramış ya da yaramamış .Yalnız bu bayan çayının içinde hibisküs adında bir bitki var bu bitkiyi de eskiden kadınlar gebe kalmamak için kullanıyormuş ama bende etkisi gayet güzel olmuştu çayı kullandığım dönem 2 önden büyüyen 4/5 tane de arkadan gelen yumurta görmüştü doktorum ilk kez ki aylardır yumurta takibindeyim bu kadar yumurta hiç görülmemişti demekki çok az oranda var bu hibisküsden çayın içinde. Ben etkisini gördüm diyebiliyorum. Siz de deneyin ama başka takviyelerle birlikte değil.Aynı mesajda ekli dosyada var. Birde bearnguin gelsin o da kullandı. Ondan öğreniriz.
Allah nasib etsin, sağlıkla en kısa zamanda canımA aaaa. Yakiyı deneyip hamile kalan mi var burdan. E ben de deneyeyim.
Hic olmaz dendigi halde hamile kalan da oldu hemi. Benim de olur inşallah. Umut verdin, sag ol. C.tesi gunu doktor annemin yaninda oyle negatif konusunca baya kotu olmustum. Gerci annem de dedi. Bana da olmaz dediler ama bak 3 tane oldu diye ama eskiden tıp bu kadar gelismis degildi. O yuzden bu kadar ileri gitmisken yanilma payi olmaz diye anneme de sitem ettim. Neyse. Takmiycam gercekten. Olmuyorsa da bir hayir vardir diycem amma allah gonlumden geceni biliyor ya evlat sahibi olmayi cok istiyorum. Hayirlisi ise tabi
evet evet Repse doğum yaptın mı canım? bizi bi aydınlatır mısın .... :)A aaaa. Yakiyı deneyip hamile kalan mi var burdan. E ben de deneyeyim.