:) o da belki ikinci bahar yasamak istiyordur ve ne zaman yasiycaz ikinc bahari,hanim menopoza girince mi diyordur. Son verimli donemlerinizde hazir gencken yeni bie bebegin sorumluluklari ile ilgilenirken kendisine olan ilginin azalmasini istemiyordurAyrica ne zaman gonulleri olacak menopoza girince mi:))
Ya evet de iste yastan sanirim vucut calisiyor istiyor yoksa bende biliyorum zorluklarini vs.. bu yastan sonra zor diyorum... ama bir taraftan da bebik gordukce ayy aman benim kiziminda kardesi olsun diyorum..:):) o da belki ikinci bahar yasamak istiyordur ve ne zaman yasiycaz ikinc bahari,hanim menopoza girince mi diyordur. Son verimli donemlerinizde hazir gencken yeni bie bebegin sorumluluklari ile ilgilenirken kendisine olan ilginin azalmasini istemiyordur
Gurur kismi ayri mevzu. Benden cocuk istemeyen adamdan hic cocuk.istemem. o ayri. Ama hic cocugu olmayan veya cocugu olup sonrasinda tekrar baba olmaya kendini hazir hissetmeyen bir adamdan cocuk yapmanin farkli sakincalari olduginu dusunyorum. Bakis acilarimiz farkli demek... sizin evliliginiz,sizin karariniz :)Tamam iste kocasi istemeyenlerden biri olarak ustume aldim cevap verdim bende... :)
iste o dedigin cocugu olmayanlar icin gecerli 2.icin ya da 3. Icin ayni durumdan bahsedemeyiz bence zaten var cunku... ama katiliyorum hic cocuk yoksa istemeyen adamdan cocuk dogurmaya calismak istenmez bence de.
Avlu filminde bi sahnede kadin kendine ait olmayan bir cocukla ilgilenirken digeri gelip'annelik bi kere isledi mi gitmiyor degil mi' gibi bi cumle kurmustu. Sizlerin de oyle oluyordur anliyorum. Ben de cocuklari cok seviyorum ama.anneligi tatmadan anlayamam nasil bir duygu oldugunu. Cocugunuzun kardesligi tatmasinin onemini de mi kabul etmiyor esiniz. Kardes cok guzel.bisey ve cocuk icin de cok onemliYa evet de iste yastan sanirim vucut calisiyor istiyor yoksa bende biliyorum zorluklarini vs.. bu yastan sonra zor diyorum... ama bir taraftan da bebik gordukce ayy aman benim kiziminda kardesi olsun diyorum..:)
Yaşlandıkça cimrileşti biraz evet:) ama daha çok nasıl desem, çocuğu hayatına alıp da çocuklu hayat yaşamaktansa, çocuğun, kendi hayatından birşeyler çaldığını düşünüyor.Vuhuu eee bu adamın lambadasi da bitmiyor neden korkuyor ki? Senin koca cimrimi yoksa masraf mi olur diyor.
Evet bu çok daha mantıklı geldi bana daTamam iste kocasi istemeyenlerden biri olarak ustume aldim cevap verdim bende... :)
iste o dedigin cocugu olmayanlar icin gecerli 2.icin ya da 3. Icin ayni durumdan bahsedemeyiz bence zaten var cunku... ama katiliyorum hic cocuk yoksa istemeyen adamdan cocuk dogurmaya calismak istenmez bence de.
Yaşlandıkça cimrileşti biraz evet:) ama daha çok nasıl desem, çocuğu hayatına alıp da çocuklu hayat yaşamaktansa, çocuğun, kendi hayatından birşeyler çaldığını düşünüyor.
Verecek 15 yılı yokmuş, duyan da her gece ayağında sallayacak sanacak
Evet aynen bu..Avlu filminde bi sahnede kadin kendine ait olmayan bir cocukla ilgilenirken digeri gelip'annelik bi kere isledi mi gitmiyor degil mi' gibi bi cumle kurmustu. Sizlerin de oyle oluyordur anliyorum. Ben de cocuklari cok seviyorum ama.anneligi tatmadan anlayamam nasil bir duygu oldugunu. Cocugunuzun kardesligi tatmasinin onemini de mi kabul etmiyor esiniz. Kardes cok guzel.bisey ve cocuk icin de cok onemli
Ah ah hiç sorma cidden çok geç kaldık:)Gelecekle ilgili farklı planları var demekki. Büyüğünü saymıyorum o kendini kurtarmış. Diğerinin de 3-5 yılı var. 3-5 yıl sonra belki karısıyla baş başa dünyayı gezmeyi planliyorsa. Şimdi olacak bir bebek bu hayali gerceklestirememek demek, çünkü anaokulu okul derdi bir yerde sabit kalmayı gerektiriyor. O yüzden verecek 15 yılım yok diyor olabilir.
Yok stabil ev iş hayatı rutini devam edecekse haksızlık yapıyor.
Velhasıl kelam arkadaşlar hepimiz bu çocuk işinde geç kalmışız. Geç evlenenler ilk çocukta, ikinciyi üçüncüyü isteyenlerde, ikinciyi yapmakta geç kalmış. 1 yaşına gelmeden ikinciyi yapacaktınız peşinden :)
panic_attack lambada bitmedi mi? Hadi yazcaz biz ise yaradı mi? :)
can09e ve L lyly i da alıp Brexit yapacağım sonunda. Başka çocuklu arkadaş var mıydı?
Hepimiz bu yolun yolcusuyuz. Tartışmayın aranızda rica ediciiim. Bu forumdaki herkes bu sene hamile kalıyor. Önceliği cocuksuzlara veriyoruz, sonrasında biz geliyoruz. Ama biz de çok beklemeyelim ne olur, bizim de olsun hemen.
Neyse ben kocayla tartıştım. Erkenden yatağa girdim. Biraz okuyup uyuyacağım. Herkese esenlikler dilerim.
Gelecekle ilgili farklı planları var demekki. Büyüğünü saymıyorum o kendini kurtarmış. Diğerinin de 3-5 yılı var. 3-5 yıl sonra belki karısıyla baş başa dünyayı gezmeyi planliyorsa. Şimdi olacak bir bebek bu hayali gerceklestirememek demek, çünkü anaokulu okul derdi bir yerde sabit kalmayı gerektiriyor. O yüzden verecek 15 yılım yok diyor olabilir.
Yok stabil ev iş hayatı rutini devam edecekse haksızlık yapıyor.
Velhasıl kelam arkadaşlar hepimiz bu çocuk işinde geç kalmışız. Geç evlenenler ilk çocukta, ikinciyi üçüncüyü isteyenlerde, ikinciyi yapmakta geç kalmış. 1 yaşına gelmeden ikinciyi yapacaktınız peşinden :)
panic_attack lambada bitmedi mi? Hadi yazcaz biz ise yaradı mi? :)
can09e ve L lyly i da alıp Brexit yapacağım sonunda. Başka çocuklu arkadaş var mıydı?
Hepimiz bu yolun yolcusuyuz. Tartışmayın aranızda rica ediciiim. Bu forumdaki herkes bu sene hamile kalıyor. Önceliği cocuksuzlara veriyoruz, sonrasında biz geliyoruz. Ama biz de çok beklemeyelim ne olur, bizim de olsun hemen.
Neyse ben kocayla tartıştım. Erkenden yatağa girdim. Biraz okuyup uyuyacağım. Herkese esenlikler dilerim.
İyi geceler @Marjo'cum:) bu gece uyku gecesi heralde, @can09e da uykuya geçti:)
Lambada dediğin aceleye gelmez diyorsun:)Ahaha başlamadık kız daha. Film izliyoruz :))
Aynen aynen,Meşale onda:)Yok zaten polip aldırdığımdan beri uyku gecesi. Yarın ya da öbür gün de adetim başlayacak. Lambada meşalesini @panic_attack a veriyoruz bir süreliğine.
Lambada dediğin aceleye gelmez diyorsun:)
Bu gece tek lambadacı sensin, hepimizi temsil et dicem de saçma olacakarkandayız diyim bari
Ben de varim Brexit'lik :))can09e ve L lyly i da alıp Brexit yapacağım sonunda. Başka çocuklu arkadaş var mıydı?
Evet aceleye gelmez. Acele etmeyem derken yumurtayı kaçırmam inşallah. Yımırtam sağda, hissediyorum. Ağrısı bacağıma vuruyo. Hepinizi temsil edecem gözünüz arkada kalmasın! Bu dava hepimizin! Ver mehteri! :)))
Sadece çatlatma iğnesi kullanılabilinirbende yumurtalar 22 mm oluyor. fakat catlayamadan kiste donusuyor. bu asamada yine igne vs kullanilirmi tup bebekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?