İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ayrica ne zaman gonulleri olacak menopoza girince mi:))
:) o da belki ikinci bahar yasamak istiyordur ve ne zaman yasiycaz ikinc bahari,hanim menopoza girince mi diyordur. Son verimli donemlerinizde hazir gencken yeni bie bebegin sorumluluklari ile ilgilenirken kendisine olan ilginin azalmasini istemiyordur

Ya evet de iste yastan sanirim vucut calisiyor istiyor yoksa bende biliyorum zorluklarini vs.. bu yastan sonra zor diyorum... ama bir taraftan da bebik gordukce ayy aman benim kiziminda kardesi olsun diyorum..:)

Gurur kismi ayri mevzu. Benden cocuk istemeyen adamdan hic cocuk.istemem. o ayri. Ama hic cocugu olmayan veya cocugu olup sonrasinda tekrar baba olmaya kendini hazir hissetmeyen bir adamdan cocuk yapmanin farkli sakincalari olduginu dusunyorum. Bakis acilarimiz farkli demek... sizin evliliginiz,sizin karariniz :)

Ya evet de iste yastan sanirim vucut calisiyor istiyor yoksa bende biliyorum zorluklarini vs.. bu yastan sonra zor diyorum... ama bir taraftan da bebik gordukce ayy aman benim kiziminda kardesi olsun diyorum..:)
Avlu filminde bi sahnede kadin kendine ait olmayan bir cocukla ilgilenirken digeri gelip'annelik bi kere isledi mi gitmiyor degil mi' gibi bi cumle kurmustu. Sizlerin de oyle oluyordur anliyorum. Ben de cocuklari cok seviyorum ama.anneligi tatmadan anlayamam nasil bir duygu oldugunu. Cocugunuzun kardesligi tatmasinin onemini de mi kabul etmiyor esiniz. Kardes cok guzel.bisey ve cocuk icin de cok onemli

Vuhuu eee bu adamın lambadasi da bitmiyor neden korkuyor ki? Senin koca cimrimi yoksa masraf mi olur diyor.
Yaşlandıkça cimrileşti biraz evet:) ama daha çok nasıl desem, çocuğu hayatına alıp da çocuklu hayat yaşamaktansa, çocuğun, kendi hayatından birşeyler çaldığını düşünüyor.
Verecek 15 yılı yokmuş, duyan da her gece ayağında sallayacak sanacak

Evet bu çok daha mantıklı geldi bana da
Yani hiç çocuk yoksa, asla senden çocuk istemiyorsa bu evliliği gözden geçirebilir insan ve o adamı kendine mahkum etmeyip yol verebilir:)
Ama zaten ortak bir çocuk varken, ikinci veya üçüncü olması çok da bişey farketmez.
İkinci çocuk, ilk çocuğun da hakkı aslında, bu hayatta bir kardeşi olmaması kararını tek başına anne veya baba vermemeli
Çok yönlü bir mesele ya kısmet diyelim yoksa nerden baksak elimizde kalıyor

Gelecekle ilgili farklı planları var demekki. Büyüğünü saymıyorum o kendini kurtarmış. Diğerinin de 3-5 yılı var. 3-5 yıl sonra belki karısıyla baş başa dünyayı gezmeyi planliyorsa. Şimdi olacak bir bebek bu hayali gerceklestirememek demek, çünkü anaokulu okul derdi bir yerde sabit kalmayı gerektiriyor. O yüzden verecek 15 yılım yok diyor olabilir.
Yok stabil ev iş hayatı rutini devam edecekse haksızlık yapıyor.

Velhasıl kelam arkadaşlar hepimiz bu çocuk işinde geç kalmışız. Geç evlenenler ilk çocukta, ikinciyi üçüncüyü isteyenlerde, ikinciyi yapmakta geç kalmış. 1 yaşına gelmeden ikinciyi yapacaktınız peşinden :)

panic_attack lambada bitmedi mi? Hadi yazcaz biz ise yaradı mi? :)

Evet aynen bu..
Günler önceki mesajımda böyle birşey yazmıştım.
Sadece kendimi anlatabilmek için..
Annelik öyle birşey ki; tattıktan sonra, hiç tatmayanlara göre daha da çok istiyorsunuz.
Ve inanması belki çok zor ama ikinci, birinciden, üçüncü ikinciden daha heyecanlı:)

Ah ah hiç sorma cidden çok geç kaldık:)
Zamanı geri alabilsem, her yıl bi çocuk:)

can09e ve L lyly i da alıp Brexit yapacağım sonunda. Başka çocuklu arkadaş var mıydı?

Hepimiz bu yolun yolcusuyuz. Tartışmayın aranızda rica ediciiim. Bu forumdaki herkes bu sene hamile kalıyor. Önceliği cocuksuzlara veriyoruz, sonrasında biz geliyoruz. Ama biz de çok beklemeyelim ne olur, bizim de olsun hemen.

Neyse ben kocayla tartıştım. Erkenden yatağa girdim. Biraz okuyup uyuyacağım. Herkese esenlikler dilerim.

Koca da benden korkusundan baktım buzlugu boşaltmış, eritmis, yeniden doldurmuş, bulaşık makinesini yerleştirmiş. Arada atarli olmak iyi oluyor demek ki.

Ahaha başlamadık kız daha. Film izliyoruz :))

İyi geceler @Marjo'cum:) bu gece uyku gecesi heralde, @can09e da uykuya geçti:)

Yok zaten polip aldırdığımdan beri uyku gecesi. Yarın ya da öbür gün de adetim başlayacak. Lambada meşalesini @panic_attack a veriyoruz bir süreliğine.
Aynen aynen,Meşale onda:)
Benim de eşim bi gözüme bakıyor bugünlerde ama ne yalan söyliyim hiç meşalelik havam yok regli beklerken:)
Tatilde çocuklar da geç uyuyor, bi uyusunlar falan derken yatıyorum.
Genelde eşim ben istemeden pek ister gibi yapmaz, gururludur ama ne olduysa:)

Lambada dediğin aceleye gelmez diyorsun:)
Bu gece tek lambadacı sensin, hepimizi temsil et dicem de saçma olacak arkandayız diyim bari

Evet aceleye gelmez. Acele etmeyem derken yumurtayı kaçırmam inşallah. Yımırtam sağda, hissediyorum. Ağrısı bacağıma vuruyo. Hepinizi temsil edecem gözünüz arkada kalmasın! Bu dava hepimizin! Ver mehteri! :)))

Ben de varim Brexit'lik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…