İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

:)) aynen. Israr ederek antipatik olucagimizi biliyoruz tabiki. Ama onlar nasil istemedigini soyluyorsa, biz de bi cocuk daha istedigimizi soyluyoruz fikrimizi bilsinler yani :)
Yani bende yanip ölmuyorum bebek diye...:)) beni istemiyorsa ben onu hic istemiyorum dua etsin kendisinden yapalim diye ugrasiyoruz

Yok gerekmez canım:)
Evli bir insanın çocuk isteme hakkı vardır, hatta istememe hakkından çok daha fazla istemeye hakkı vardır.
Hele ki bir erkeğin istememesi nedir ya:)
Hayır karnında taşıması mı zor gelecekbulantıdan mı korkacak
vücudunda kalsiyum azalıp dişleri mi çürüyecek
Doğumdan mı korkacak
Vücudu mu çatlayacak, göğsü mü sarkacak
Doğumdan sonra gece emzirmeye mi kalkacak, nolacak ki bu kadar korku yani

Bir insan çocuğu olduktan sonra keşke olmasaydı asla demez tut ki dedi ilk zaman, sonrasında çocuğu olması sebebi ile hayatını etkileyecek bir sıkıntıya düşmez ama olmadığında keşke olsaydı kelimesini büyük bir hasretle söyler ve geri dönüş yoktur
Ve hiç bir eşin, bir diğerini bu üzüntüye sokmaya hakkı yoktur.
Eğer bir insanla evliliğini sürdürmeyi uygun buluyorsan, ondan çocuk sahibi olmak çok da büyük bir dert olamaz değil mi

Şundan olabilir mi? 9 ay boyunca lambadanin biteceğinden korkuyor olabilir mi?

Ahahha masallah ama dedigin gibi geenclik:))
Bende gurur yaptim yanasmiyorum

Yok bizi anlamamissin arkides:)) israr yok bizde:)
Anlamamissin demeyelim ona. Benim anlatip senin anlayamayacagin birsey olamayacagi gibi senin de anlatip benim anlamayacagim bisey olamaz. Yaslar kemale ermis neticede. Hepimiz biseyleri algilayabilecek durumdayiz. Belki ben yanlis ifade etmis olabilirim ki demek istedigim sey her iki tarafin da kendini hazir hissetmesi gerek. Ayni sey bizler icin de gecerli. Bizim binadaki cayci ablamiz tek cocuk dogurmus. Esi cok istemis 2. Cocugu ama kadin istememis. Maddi manevi kendini hazir hissetmiyorsa kimse anne ya da baba olmamali bence. He hic cocuk yoksa tabi durum degisir. Anne ya da babaligi tatmak herkesin hakki. Nacizane gorusumu paylastim ve genel olarak kimseyi etiketlemeden yazdim ki kimse alinmasin gucenmesin diye. Sadece benim gorusum bu. Ne bileyim. Ben acikcasi kendini hazir hissetmeyen bir adaydan cocuk dogurmak istemem.

Ne kadar genç görünürsek görünelim, 30 yaştan itibaren kemikler, 35'ten itibaren de cinsiyet hormonları açısından yaşlanmaya başlıyor.
En azından yenilenme sona eriyor.
Aynen. Onu anlatiyorum ben de... yasimi gostermiyorum diye ic organlar da ayni tempoda devam ediyor gibi dusundum. Sonra gercekle yuzlesmek daha zor pldu benim icin

Tamam iste kocasi istemeyenlerden biri olarak ustume aldim cevap verdim bende... :)
iste o dedigin cocugu olmayanlar icin gecerli 2.icin ya da 3. Icin ayni durumdan bahsedemeyiz bence zaten var cunku... ama katiliyorum hic cocuk yoksa istemeyen adamdan cocuk dogurmaya calismak istenmez bence de.

Vuhuu eee bu adamın lambadasi da bitmiyor neden korkuyor ki? Senin koca cimrimi yoksa masraf mi olur diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…