Yani bende yanip ölmuyorum bebek diye...:)) beni istemiyorsa ben onu hic istemiyorum:)) aynen. Israr ederek antipatik olucagimizi biliyoruz tabiki. Ama onlar nasil istemedigini soyluyorsa, biz de bi cocuk daha istedigimizi soyluyoruz fikrimizi bilsinler yani :)
Yok gerekmez canım:)Bu arada hani su kocalari ikinci,ucüncu cocugu istemeyen arkideşler... onlarin da kendisini hazir hissetmesi gerekmez mi?! Hani hic cocuk olmasa haklisiniz da cocugunuz varken cok da dogru degil sanki bu israr. Bu iki kisinin birlikte verecegi bir karar. Israrci olmak yerine onlarin da kendilerini hazir hissetikleri zamanda olmasi daha dogru gibi
Aynı mesajda ekli dosyada var. BirdeHangi caymis o? Bana da lazim oyle bir cay. Benim de yumurta rezervim az
Yok gerekmez canım:)
Evli bir insanın çocuk isteme hakkı vardır, hatta istememe hakkından çok daha fazla istemeye hakkı vardır.
Hele ki bir erkeğin istememesi nedir ya:)
Hayır karnında taşıması mı zor gelecekbulantıdan mı korkacak
vücudunda kalsiyum azalıp dişleri mi çürüyecek
Doğumdan mı korkacak
Vücudu mu çatlayacak, göğsü mü sarkacak
Doğumdan sonra gece emzirmeye mi kalkacak, nolacak ki bu kadar korku yani
Lambada günleri miydi senin canımNeyse ben yatip uyum bari... lambada da yapmayacagimiza gore
İki oğlumda da hamilelikte gayet kafamıza göre takıldık, hele ilkinde ne sen sor ne ben söyliyeyimŞundan olabilir mi? 9 ay boyunca lambadanin biteceğinden korkuyor olabilir mi?
Aynen yaaa kiz da yok o salonda ben yatakta ahaha giiiti gitttii adile nasit styla
Ahahha masallah ama dedigin gibi geenclik:))İki oğlumda da hamilelikte gayet kafamıza göre takıldık, hele ilkinde ne sen sor ne ben söyliyeyim
Tabi gençlik vardı
Normal lambadaya benzemez belki ama karnın çok büyüdüğü zamanlar da son 2 ay en fazla:)
Hiç yani:)Yani bende yanip ölmuyorum bebek diye...:)) beni istemiyorsa ben onu hic istemiyorumdua etsin kendisinden yapalim diye ugrasiyoruz
Keskin sirke küpüne zarar canım, sen yine de geleceğe yatırım yapAhahha masallah ama dedigin gibi geenclik:))
Bende gurur yaptim yanasmiyorum
Anlamamissin demeyelim ona. Benim anlatip senin anlayamayacagin birsey olamayacagi gibi senin de anlatip benim anlamayacagim bisey olamaz. Yaslar kemale ermis neticede. Hepimiz biseyleri algilayabilecek durumdayiz. Belki ben yanlis ifade etmis olabilirim ki demek istedigim sey her iki tarafin da kendini hazir hissetmesi gerek. Ayni sey bizler icin de gecerli. Bizim binadaki cayci ablamiz tek cocuk dogurmus. Esi cok istemis 2. Cocugu ama kadin istememis. Maddi manevi kendini hazir hissetmiyorsa kimse anne ya da baba olmamali bence. He hic cocuk yoksa tabi durum degisir. Anne ya da babaligi tatmak herkesin hakki. Nacizane gorusumu paylastim ve genel olarak kimseyi etiketlemeden yazdim ki kimse alinmasin gucenmesin diye. Sadece benim gorusum bu. Ne bileyim. Ben acikcasi kendini hazir hissetmeyen bir adaydan cocuk dogurmak istemem.Yok bizi anlamamissin arkides:)) israr yok bizde:)
Aynen. Onu anlatiyorum ben de... yasimi gostermiyorum diye ic organlar da ayni tempoda devam ediyor gibi dusundum. Sonra gercekle yuzlesmek daha zor pldu benim icinNe kadar genç görünürsek görünelim, 30 yaştan itibaren kemikler, 35'ten itibaren de cinsiyet hormonları açısından yaşlanmaya başlıyor.
En azından yenilenme sona eriyor.
Tamam iste kocasi istemeyenlerden biri olarak ustume aldim cevap verdim bende... :)Anlamamissin demeyelim ona. Benim anlatip senin anlayamayacagin birsey olamayacagi gibi senin de anlatip benim anlamayacagim bisey olamaz. Yaslar kemale ermis neticede. Hepimiz biseyleri algilayabilecek durumdayiz. Belki ben yanlis ifade etmis olabilirim ki demek istedigim sey her iki tarafin da kendini hazir hissetmesi gerek. Ayni sey bizler icin de gecerli. Bizim binadaki cayci ablamiz tek cocuk dogurmus. Esi cok istemis 2. Cocugu ama kadin istememis. Maddi manevi kendini hazir hissetmiyorsa kimse anne ya da baba olmamali bence. He hic cocuk yoksa tabi durum degisir. Anne ya da babaligi tatmak herkesin hakki. Nacizane gorusumu paylastim ve genel olarak kimseyi etiketlemeden yazdim ki kimse alinmasin gucenmesin diye. Sadece benim gorusum bu. Ne bileyim. Ben acikcasi kendini hazir hissetmeyen bir adaydan cocuk dogurmak istemem.
İki oğlumda da hamilelikte gayet kafamıza göre takıldık, hele ilkinde ne sen sor ne ben söyliyeyim
Tabi gençlik vardı
Normal lambadaya benzemez belki ama karnın çok büyüdüğü zamanlar da son 2 ay en fazla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?