• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yaa bizimki de ben istiyorum diye istiyordu ya zaten... ama korunma yontemi de yum.gunlerinde benden uzak durmak :işsiz:boyle de tutturmak zor iste... :KK11:
O günlerde bi sorun çıkarıp ayrı durmaya mı çalışıyor?
Böyle de zorla gibi sinir oluyor cidden insan.
Ay sanki padişahtan şehzade doğurcaz:)
Benim eşim de; beni kandırmayasın falan diyordu.
Ya dedim sanki evli değiliz de senin mirasına konmak için çocuk yapmaya çalışıyorum, hayır benim özel bir çıkarım mı olacak yani bir çocuğumuz daha olsa
Kasım kasım kasılıyorlar nedense:sinirli:

Esin kendisi mi korunuyo canim? (Kondom) Yoksa geri cekilme mi?
Geri çekilme ile korunduğunu sanıyor işte, belki yaştan dolayı koruyor olabilir ama gençlikte olsa hiç de garanti bir yöntem değil yani
Her şeyi çok açık yazmaya çekiniyor insan ama şöyle söyliyim; daha önce geri çekiliyor ama biraz dışarı da olsa yine üzerimde meni kalıyordu.
Artık akıllandı, tamamen uzaklaşıyor geri çekilme sırasında:)

O günlerde bi sorun çıkarıp ayrı durmaya mı çalışıyor?
Böyle de zorla gibi sinir oluyor cidden insan.
Ay sanki padişahtan şehzade doğurcaz:)
Benim eşim de; beni kandırmayasın falan diyordu.
Ya dedim sanki evli değiliz de senin mirasına konmak için çocuk yapmaya çalışıyorum, hayır benim özel bir çıkarım mı olacak yani bir çocuğumuz daha olsa
Kasım kasım kasılıyorlar nedense:sinirli:
Onun gibi bir sey evet.. sanki bana pasa torunu hıh :KK70:
Demistim ya napcan bebegi bu yastan sonra zor kaldiririz, gormuyo musun 2 cocuklulari vs.vs.
Onun istediginde de korun o zmn diyorum olursa olur olmazsa olmaz diyor.. boyle oynuyorlar bizimle...:KK67:
Bunlarin kafalari tokusturalim biz:ukala:

Onun gibi bir sey evet.. sanki bana pasa torunu hıh :KK70:
Demistim ya napcan bebegi bu yastan sonra zor kaldiririz, gormuyo musun 2 cocuklulari vs.vs.
Onun istediginde de korun o zmn diyorum olursa olur olmazsa olmaz diyor.. boyle oynuyorlar bizimle...:KK67:
Bunlarin kafalari tokusturalim biz:ukala:
Aynen aynen hakediyorlar:sinirli::KK4:
İnsan böyle de, istiyoruz,deniyoruz da diyemiyor doğru düzgün..
Benimki de sık sık çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunu, bir daha asla fiziksel olarak da bunu kaldıramayacağımızı falan arada laf içine katıyor.
Sanki olsa büyümeyecek
Aslında eşim de ben de gerçekten yaşımızdan çok daha genç gösteriyoruz

Aynen aynen hakediyorlar:sinirli::KK4:
İnsan böyle de, istiyoruz,deniyoruz da diyemiyor doğru düzgün..
Benimki de sık sık çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunu, bir daha asla fiziksel olarak da bunu kaldıramayacağımızı falan arada laf içine katıyor.
Sanki olsa büyümeyecek
Aslında eşim de ben de gerçekten yaşımızdan çok daha genç gösteriyoruz
Biz de oyleyiz 39-44 diyelim... 35-39 ancayiz yani :))
Ama iste gel gor ki doktor diyorum yok artik diyor bir urologa gorunmesi lazim bende bisiy yok diyor:))
Tabi sorun cekmezsin ben de yapiyorum diyor bir de...

Biz de oyleyiz 39-44 diyelim... 35-39 ancayiz yani :))
Ama iste gel gor ki doktor diyorum yok artik diyor bir urologa gorunmesi lazim bende bisiy yok diyor:))
Tabi sorun cekmezsin ben de yapiyorum diyor bir de...
Çocuk gibiler mi desem ne desem cidden bi isim bulamadım şu erkek milletine:)
Dünyanın gerçek başrol oyuncuları sanıyorlar kendilerini ama biz olmasak yardımcı oyuncu bile olamazlar:)

Ben de artik vaz gectim yaa:KK12:
Gel sarilalim :KK74:

Bunlar hep istemem yan cebime koy taktikleri, biliyorsunuz cazgectiginiz anda geleceğini :)

:KK15:

Ben yumurtlamak üzereyiiim..:halay:Yaşasın lambadaaa!

Oooo oooo giydin mi tayti :) hadi Gözün aydın:) geliyor mu terazi kızı:)

Yalniz o yaşar alptekinli dans neydi her taraf kapalı ama açık:) eşime gösterdim zor kurtuldum elinden :) şaka şaka beklentisi var adetten sonra bu yönde.

MASLOW MASLOW daha 4.5 aylık evlisin ve seni bıktırdılar mi bunlar. Senin daha vücudun evliliğe adapte olmamıştır daha. Dur acele etme olur normal yolla daha çok yeni. Aptal doktorlara bakma sen. Yaş varsa 6 ay yoksa 1 yıl deneyin diyen kendileri. Sen 4.5 ayda bir de catlatma ognelerine mi başladın. Vücudunu kendi haline bırak olur Allah'ın izniyle.

Bugün bende doktora gittim devlete. Hikayemi anlattım tüp bebekle denemeye devam ediceksin diyor. Ne önerirsiniz takviye ilaç diyorum. Nerde tüp bebek yapacaksan ordan bilgi al kimi takviye istiyor kimi kullandiriliyor diyor. Hayır bunlar doktor değil mi anlamadım. Şu an gidemem bu süreçte kendimi hazırlayayım ne önerirsiniz diyorum yok. Tüp bebekciler tıp okudu da bunlar lise mezunu mu? Birde moralini bozuyorlar o ilaçlarla olmadıysa benim vereceğim klomen tarzı ılaclarla hiç olmaz diyorlar.

Ben şunu anladim doktorlarımız kolaya kaçıyor zor vakaysan tüp bebek yaptır diyerek başlarından atıyorlar. Ondan sonra insanlar otlara yöneliyor diye isyan ederler. Hayır tüp bebek çıkmadan önce sonuçta bu insanları tedavi eden sizlerdiniz. Senin çocuğun olmaz git evine mi diyorlardı o zamanlar.

Bunlar hep istemem yan cebime koy taktikleri, biliyorsunuz cazgectiginiz anda geleceğini :)

Yalniz o yaşar alptekinli dans neydi her taraf kapalı ama açık:) eşime gösterdim zor kurtuldum elinden :) şaka şaka beklentisi var adetten sonra bu yönde.

MASLOW MASLOW daha 4.5 aylık evlisin ve seni bıktırdılar mi bunlar. Senin daha vücudun evliliğe adapte olmamıştır daha. Dur acele etme olur normal yolla daha çok yeni. Aptal doktorlara bakma sen. Yaş varsa 6 ay yoksa 1 yıl deneyin diyen kendileri. Sen 4.5 ayda bir de catlatma ognelerine mi başladın. Vücudunu kendi haline bırak olur Allah'ın izniyle.

Bugün bende doktora gittim devlete. Hikayemi anlattım tüp bebekle denemeye devam ediceksin diyor. Ne önerirsiniz takviye ilaç diyorum. Nerde tüp bebek yapacaksan ordan bilgi al kimi takviye istiyor kimi kullandiriliyor diyor. Hayır bunlar doktor değil mi anlamadım. Şu an gidemem bu süreçte kendimi hazırlayayım ne önerirsiniz diyorum yok. Tüp bebekciler tıp okudu da bunlar lise mezunu mu? Birde moralini bozuyorlar o ilaçlarla olmadıysa benim vereceğim klomen tarzı ılaclarla hiç olmaz diyorlar.

Ben şunu anladim doktorlarımız kolaya kaçıyor zor vakaysan tüp bebek yaptır diyerek başlarından atıyorlar. Ondan sonra insanlar otlara yöneliyor diye isyan ederler. Hayır tüp bebek çıkmadan önce sonuçta bu insanları tedavi eden sizlerdiniz. Senin çocuğun olmaz git evine mi diyorlardı o zamanlar.
:KK35:

Eee nasıl olacak o zaman :)

Ama yakındır ben hepten vazgececem.. hazır çocuk alicam :)
Gercekten tamamen ilgini baska yone kaydircan...
Ama o da zor senin icin tabi yas da sikinti olunca... panik gibi dusuncen olmazsa da dunyanin sonu degil dicen.. insallah en kisa zamanda kucaginizi doldursun Rabbim...

Ama o da zor senin icin tabi yas da sikinti olunca... panik gibi dusuncen olmazsa da dunyanin sonu degil dicen.. insallah en kisa zamanda kucaginizi doldursun Rabbim...
Nasip kısmet tamamen:KK51:

Amin inşallah canım.

bearnguin bearnguin senin içtiğin çay, şu 40 yaşından sonra topigindeki pillarin kullandığı çay mi? Yumurta sayısı çoğaltmış

Eklentiler

• Screenshot_20190121-225710_Chrome.jpg
    Screenshot_20190121-225710_Chrome.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 38

Sorma,beni depresyona soktular resmen. Ne bileyim ben 37 yasjma geldigime bile inanamiyorum. Hangi ara bu kadar yasadim diyorum. Beni gorenler de yasima inanamiyorlar. Oyle olunca da sanki icim de genc kalmis gibi dusunuyordum herhalde. Halbuki vucutta yaş alma sinyalleri baslamis. Bu son ay yaptirmadim ben de igne. Akisina biraktim. Cok sinirli oluyorum igne yaptirip da ertesi iki gun mecburi birlikte olma fikri ile hareket edince cinleniyorum. Bu ay igne yaptirmadim. Daha da yaptirmiycam sanirim.

Bu arada hani su kocalari ikinci,ucüncu cocugu istemeyen arkideşler... onlarin da kendisini hazir hissetmesi gerekmez mi?! Hani hic cocuk olmasa haklisiniz da cocugunuz varken cok da dogru degil sanki bu israr. Bu iki kisinin birlikte verecegi bir karar. Israrci olmak yerine onlarin da kendilerini hazir hissetikleri zamanda olmasi daha dogru gibi

Bu arada hani su kocalari ikinci,ucüncu cocugu istemeyen arkideşler... onlarin da kendisini hazir hissetmesi gerekmez mi?! Hani hic cocuk olmasa haklisiniz da cocugunuz varken cok da dogru degil sanki bu israr. Bu iki kisinin birlikte verecegi bir karar. Israrci olmak yerine onlarin da kendilerini hazir hissetikleri zamanda olmasi daha dogru gibi
Yok bizi anlamamissin arkides:)) israr yok bizde:)

Sorma,beni depresyona soktular resmen. Ne bileyim ben 37 yasjma geldigime bile inanamiyorum. Hangi ara bu kadar yasadim diyorum. Beni gorenler de yasima inanamiyorlar. Oyle olunca da sanki icim de genc kalmis gibi dusunuyordum herhalde. Halbuki vucutta yaş alma sinyalleri baslamis. Bu son ay yaptirmadim ben de igne. Akisina biraktim. Cok sinirli oluyorum igne yaptirip da ertesi iki gun mecburi birlikte olma fikri ile hareket edince cinleniyorum. Bu ay igne yaptirmadim. Daha da yaptirmiycam sanirim.
Ne kadar genç görünürsek görünelim, 30 yaştan itibaren kemikler, 35'ten itibaren de cinsiyet hormonları açısından yaşlanmaya başlıyor.
En azından yenilenme sona eriyor.

Back