Bunlar hep istemem yan cebime koy taktikleri, biliyorsunuz cazgectiginiz anda geleceğini :)
Oooo oooo giydin mi tayti :) hadi Gözün aydın:) geliyor mu terazi kızı:)
Yalniz o yaşar alptekinli dans neydi her taraf kapalı ama açık:) eşime gösterdim zor kurtuldum elinden :) şaka şaka beklentisi var adetten sonra bu yönde.
MASLOW daha 4.5 aylık evlisin ve seni bıktırdılar mi bunlar. Senin daha vücudun evliliğe adapte olmamıştır daha. Dur acele etme olur normal yolla daha çok yeni. Aptal doktorlara bakma sen. Yaş varsa 6 ay yoksa 1 yıl deneyin diyen kendileri. Sen 4.5 ayda bir de catlatma ognelerine mi başladın. Vücudunu kendi haline bırak olur Allah'ın izniyle.
Bugün bende doktora gittim devlete. Hikayemi anlattım tüp bebekle denemeye devam ediceksin diyor. Ne önerirsiniz takviye ilaç diyorum. Nerde tüp bebek yapacaksan ordan bilgi al kimi takviye istiyor kimi kullandiriliyor diyor. Hayır bunlar doktor değil mi anlamadım. Şu an gidemem bu süreçte kendimi hazırlayayım ne önerirsiniz diyorum yok. Tüp bebekciler tıp okudu da bunlar lise mezunu mu? Birde moralini bozuyorlar o ilaçlarla olmadıysa benim vereceğim klomen tarzı ılaclarla hiç olmaz diyorlar.
Ben şunu anladim doktorlarımız kolaya kaçıyor zor vakaysan tüp bebek yaptır diyerek başlarından atıyorlar. Ondan sonra insanlar otlara yöneliyor diye isyan ederler. Hayır tüp bebek çıkmadan önce sonuçta bu insanları tedavi eden sizlerdiniz. Senin çocuğun olmaz git evine mi diyorlardı o zamanlar.