Yaşi 35 'di galiba yanlış hatırlamıyorsam, yumurta rezervi iyi demek ki. Rahim dinlendirme de 1200 tl idi. Onu da alçaklar haliyle yumurta dondurmada alçaklar 20 bini bulur. Inşallah pozitif olur da, emekleri boşa gitmez. Bence bir histereskopi de arkadaşını bekliyor genelde yapıyor çünkü.
Işte bizim dedigimiz kişiye özel tedavi yok. Özellikle her hafta 40 doktor hastaları inceliyor hikayesi yalan. Kendi doktorum benim dosyayı bilmiyordu.
Işte belkide çatlamıştı boşuna opu yaptılar para almak için. Çünkü benim haftasonu girmişti araya ve herkesin 36 saatte çatlıyor yumurtası doğru olmayabilir. Benim yumurtam erken çatlıyor catlatma iğnesinden sonra. Opu dan sonra doktor yanıma geldiginde 1 yumurta var dedi. Bende diğer yumurta dedim. Çünkü hep 2 dedi kontrollerde. Ben sorunca bi afalladı geveledi o boş dedi. Belki de o yumurtam çatlamıştı. Araştırdık Instigram hesabı başarı dolu. 0.02 Amh ile bile başarı elde etmiş onu sordum direkt. Bana dediki sen biliyor musun onun 27. Denemesiydi. Bende dedim ki onu oraya yazmamışsınız nerden bileyim. Aslında tüp bebek mucize yaratmıyor. Senin günün birinde atacağın sağlıklı yumurta bir tanesine denk geliyor. Ve o tutuyor. Normalde de denk gelebilir işte :)
15 bin x2 biriktirmeden başlama bence. En azından bir negatif olursa ikinciyi hemen denersin. Yoksa ellerin boş cebin boş kalıyor. Ve benden sana tavsiye 3 ay takviyeleri kullan öyle başla. Arî sütü ve burda bahsedilenler. Birde bazı yerler 15 bine 3 deneme yapıyorlarmış. Keşke öyle bir yere gitseydim. Ben onlara ihtimal vermedim. Bu işin pirine gideyim dedim. Belki diğer küçük yerler daha özen gösterecekti.
--------------
Neyse kızlar benim bat tam zamanında geldi. Yeniden arı sütüne başladım. Elimde 3 tane var daha almayıp diğer takviyelere mi şans versem.
Marjo canım tutunma için ne kullanın diyordun. Onun adını alabilir miyim.