Insallah canim oyledir.yok hayatimda hic sigara icmedim.Iyisin masallah zamanini bekliyor iste... tupe gerek kalmadan olur insallah..
En azindan o yuruyusu yapabilsem..
Sigara hic mi icmedin biraktin mi canim.
Adana da oldumBenim esim de sorun yok.ben de rezerv azligi var.izmirde tedavi oluyorum.sen nerde tedavi oldun
Istanbuldayim cnm. Tuttu mu tup bebek? Cocuk oldu mu pekiBana da oyle demislerdi canim.o yuzden direk tup bebege yonkendirildim.seninle ayni yastaymisiz.biran once tup bebege baskayin dusunuyorsaniz.sen nerde yasiyordun canim bu arada?
cnm tsk ederim. minyon tipliyim azcik indan..bide beslenmeme dikkt ediorm. her seyi yemem. en buyuk dert tabiki stres. bebek tedavisi haricinde zor gunler gecirdm.Ben genc kizken 47 kiloydum yahuu bu yasta 48 iyiymis valla bu yasta masallahhhmaldelmor
İlginç :) O zaman sorun olmamalı herhalde.tiroid yok. aclik toklik seker de iyi cikti
Yok canim.ugrasip duruyorum ben.yumurta toplayip embriyo biruktirne derdibdeyim ama olmuyor.2 negatif tup bebek tedavim var.Istanbuldayim cnm. Tuttu mu tup bebek? Cocuk oldu mu peki
esimin degerleri sikntili. en buyuk sorun.o bizde. ins onlarda iyi olurda bebekmsahibi oluruz. soerm yapi bozuklugu, hateketsiz sperm sayisi fazla. ileri hareket cok,dusuk. bakalm tup bebek denicez.İlginç :) O zaman sorun olmamalı herhalde.
Umarım hemen hamile kalırsın.
Kuzenimin eşinde de aynı sıkıntı vardı. Tüp bebek yapıcaz diye uğraştılar. 2 kere denediler olmadı. Bıraktıktan 1 ay sonra kız hamile kaldı bilgine duyurulur.esimin degerleri sikntili. en buyuk sorun.o bizde. ins onlarda iyi olurda bebekmsahibi oluruz. soerm yapi bozuklugu, hateketsiz sperm sayisi fazla. ileri hareket cok,dusuk. bakalm tup bebek denicez.
Insallah biran once bebek sahibi olursunuz canim.tup bebekte onun caresini buluyorlar.spermle ilgili problem cozumlenebiliyor cogunlukla.esimin degerleri sikntili. en buyuk sorun.o bizde. ins onlarda iyi olurda bebekmsahibi oluruz. soerm yapi bozuklugu, hateketsiz sperm sayisi fazla. ileri hareket cok,dusuk. bakalm tup bebek denicez.
caniiim asilama tutmaz dedi doktorumuz. beni biliosunnn seen :)Kuzenimin eşinde de aynı sıkıntı vardı. Tüp bebek yapıcaz diye uğraştılar. 2 kere denediler olmadı. Bıraktıktan 1 ay sonra kız hamile kaldı bilgine duyurulur.
Bu iş bir sperme bakıyor vallahi.
Proxseed bir Promotil'e bir bakın.
Keçiboynuzu pekmezi al eşine ünal'dan ya da güvenilir bir yerden.
Folik asit kullansın.
Bol su içsin
Bir de Arı sütü.
Spermlerin hücrelerden gelişip dölleme haline gelmesi tam 3 ay aynı kadınlardaki gibi. 3 ay boyunca bir de böyle deneyin bakalım ne olacak.
Tabi tüp bebek denemek istiyorsanız onu yapmayın diyemem sonuçta. Aşılama ile neden başlayamıyorsunuz??
promotil men mi cnm ilacPromotil Men:maldelmor
Oksidatif Stres erkek üreme sistemi ve fonksiyonlarını olumsuz yönde etkiler. Antioksidanlar erkek üreme sağlığında doğrudan etkilidir. İnfertil hastaların %30-80 i arasında semen antioksidan kapasitesinde azalma gözlenir. Promotil Men, formülasyonunda bulunan 14 çeşit etkin antioksidan ve aminnoasit sayesinde yüksek etkili antioksidasyon sağlar. Özellikle 2000 mg L-Karnitin ve 100 mg Co-enzim Q10 ve 120 mg E Vitamini içererek sperm enerji üretimini artırma, morfolojisini düzeltme ve sayı ve hareketlilik parametrelerinde düzelme üzerine çalışır. Aynı zamanda folik asit yerine, metabolizasyonunu tamamlamış folat ( L-Metil folat glukozamin tuzu) içererek, karaciğerden vücuda direk kullanılabilir halde dağılmasını sağlar.
Evet içinde L carnitin var spermlerin yapı taşı oluyor kendisi.promotil men mi cnm ilac
Offf. Nasil oluyor bu tup bebek. Yumurta toplama nasil oluyor. Embriyo biriktirme nasil biseyYok canim.ugrasip duruyorum ben.yumurta toplayip embriyo biruktirne derdibdeyim ama olmuyor.2 negatif tup bebek tedavim var.
Kizlar. Bugun doktora gittim kadin hic umitvar konusmadi. Onceki doktorun yaptirdigi test sonuclarini gosterdim. Hsg sonucu icin tek tupun tikali olmasi konusunun cok da anlamli olmadigini soyledi gerci. O konuda umidimi kirmadi da amh degerlerimi de gosteriym derken hic mailimdeydi sonuclar gec acildi filan neyse sonuclari gosterdim. Amh dusuk gerci ama sonuclar bu dedim. Sonuclari gostermene gerek bile yok. 37 yasinda oldugunu soyledigin zaman test bile istemeden ben sana soylerdim zaten amh dusuk oldugunu dedi. Zaman kaybwtmeden anne olman gerek, neden normal yoldan deneyip vakit kaybettigini de anlamadim. Tüp bebek en dogru yontem senin icin dedi
Astalife da antioksidan kapsülü içeriyo ama koenzim q10 değil, astaksantin.
Bu arada ubiquinol fiyatı 100 olsa iyi. :)
Yok canim.ugrasip duruyorum ben.yumurta toplayip embriyo biruktirne derdibdeyim ama olmuyor.2 negatif tup bebek tedavim var.
Tüp bebek bölümüne göz atmadan başlama derim. Biraz orayı takip et cok iyi araştır.Offf. Nasil oluyor bu tup bebek. Yumurta toplama nasil oluyor. Embriyo biriktirme nasil biseyzor bi surec belli. Bilmiyprum goze alamiycakmisim gibi geliyo
Ahh bu doktorlar. Muhakkak o doktorun tüpçü arkadaşı vardır sorsaydın. Öyle bir konuşuyorlar ki sanki tüp bebeğe gidenlerin şıp diye oluyor.
Hiç biri demez tüpte de olmaz 3 kere en az deniycen. Arkadaşım egerki en az 3 kere deneyecek maddi gücün varsa hemen başla. Tabi önce 2-3 ay vitamin al. Sen devletten rapor çıkarabilirsin. O haklarını kullan. Yaş sınırın geçmeden.
En sonunda yeter be moduna gelcem heralde. Araba parası verdik heralde doktorlara vs. Ilaclarla. Çok pahalı bu ne yaa.
Her yumurta toplamaya ne ödüyorsun, bir tüp bebek fiyatı mi.
Yani normal. Ortahalli bir aileyiz. Ortalama ne kadarmis tup bebek tedavisi?Tüp bebek bölümüne göz atmadan başlama derim. Biraz orayı takip et cok iyi araştır.
Yani normal. Ortahalli bir aileyiz. Ortalama ne kadarmis tup bebek tedavisi?
Bu arada hem sag hem.sol tarafta kist olusmus benim. Catlatma ignesinden dolayi oldu sanirim. Bi de bu cikti basima
Kolay bir surec degil tabiki.ben cok yoruldum ama pes de etmek istemiyorum.az daha dayanicam bakalim nereye kadar.Offf. Nasil oluyor bu tup bebek. Yumurta toplama nasil oluyor. Embriyo biriktirme nasil biseyzor bi surec belli. Bilmiyprum goze alamiycakmisim gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?