İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İlginç :) O zaman sorun olmamalı herhalde.

Umarım hemen hamile kalırsın.
esimin degerleri sikntili. en buyuk sorun.o bizde. ins onlarda iyi olurda bebekmsahibi oluruz. soerm yapi bozuklugu, hateketsiz sperm sayisi fazla. ileri hareket cok,dusuk. bakalm tup bebek denicez.

esimin degerleri sikntili. en buyuk sorun.o bizde. ins onlarda iyi olurda bebekmsahibi oluruz. soerm yapi bozuklugu, hateketsiz sperm sayisi fazla. ileri hareket cok,dusuk. bakalm tup bebek denicez.
Kuzenimin eşinde de aynı sıkıntı vardı. Tüp bebek yapıcaz diye uğraştılar. 2 kere denediler olmadı. Bıraktıktan 1 ay sonra kız hamile kaldı bilgine duyurulur.

Bu iş bir sperme bakıyor vallahi.

Proxseed bir Promotil'e bir bakın.
Keçiboynuzu pekmezi al eşine ünal'dan ya da güvenilir bir yerden.
Folik asit kullansın.
Bol su içsin
Bir de Arı sütü.

Spermlerin hücrelerden gelişip dölleme haline gelmesi tam 3 ay aynı kadınlardaki gibi. 3 ay boyunca bir de böyle deneyin bakalım ne olacak.

Tabi tüp bebek denemek istiyorsanız onu yapmayın diyemem sonuçta. Aşılama ile neden başlayamıyorsunuz??

Insallah biran once bebek sahibi olursunuz canim.tup bebekte onun caresini buluyorlar.spermle ilgili problem cozumlenebiliyor cogunlukla.

Promotil Men: maldelmor

Oksidatif Stres erkek üreme sistemi ve fonksiyonlarını olumsuz yönde etkiler. Antioksidanlar erkek üreme sağlığında doğrudan etkilidir. İnfertil hastaların %30-80 i arasında semen antioksidan kapasitesinde azalma gözlenir. Promotil Men, formülasyonunda bulunan 14 çeşit etkin antioksidan ve aminnoasit sayesinde yüksek etkili antioksidasyon sağlar. Özellikle 2000 mg L-Karnitin ve 100 mg Co-enzim Q10 ve 120 mg E Vitamini içererek sperm enerji üretimini artırma, morfolojisini düzeltme ve sayı ve hareketlilik parametrelerinde düzelme üzerine çalışır. Aynı zamanda folik asit yerine, metabolizasyonunu tamamlamış folat ( L-Metil folat glukozamin tuzu) içererek, karaciğerden vücuda direk kullanılabilir halde dağılmasını sağlar.

caniiim asilama tutmaz dedi doktorumuz. beni biliosunnn seen :)

promotil men mi cnm ilac

promotil men mi cnm ilac
Evet içinde L carnitin var spermlerin yapı taşı oluyor kendisi.
Tüp yapacaksanız da kullansın derim.
E vitamini
CoQ10 ya da uniquinol
multivitamin
çinko
selenyum
bunlar erkeklerde çok önemli.

Aslında kadınların üreme sistemine ne yarıyorsa erkeklere de yarıyor. L-carnitin erkeklere özel yalnız!

Bunu mutlaka deneyin bence. Asıl etkisini 3 ay sonra göstereceğini bilerek! ilk ve 2. ayda da son gelişim evresinde faydası olabilir tabi. Biz nasıl yumurta kalitemizi arttırmaya çalışıyoruz erkeklerde de morfoloji böyle düzeliyor işte.

Bol şans.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3455151/ bu konuda bir makale

Sigara içmeyen erkeklerde ciddi oranda sperm kalitesi sayısı ve morfolojisini arttırdığına dair çalışmalar var.

Methods: In an academic reproductive care center, 170 patients including 48 smokers and 122 non-smokers participated in a before–after study. Men were given 1 g of l-carnitine orally 3 × daily for 3 months. Sperm assessment was done before and after the treatment. Main outcome measures were sperm concentration, motility, and morphology before and after the treatment.

Results:l-Carnitine was effective in improvement of percentile of motile sperms, grade A sperms, and normal-shaped sperms. l-Carnitine significantly improved percentile of motile and grade A sperms in non-smokers. Only the change in the median percentile of normal forms was within the significant range in smokers.

Conclusions: The results of this study indicate that smoker patients should not be excluded from the treatment with l-carnitine based on smoking alone.

Keywords: l-Carnitine, non-smokers, smokers, sperm, sperm morphology, sperm motility

Yok canim.ugrasip duruyorum ben.yumurta toplayip embriyo biruktirne derdibdeyim ama olmuyor.2 negatif tup bebek tedavim var.
Offf. Nasil oluyor bu tup bebek. Yumurta toplama nasil oluyor. Embriyo biriktirme nasil bisey zor bi surec belli. Bilmiyprum goze alamiycakmisim gibi geliyo

Ahh bu doktorlar. Muhakkak o doktorun tüpçü arkadaşı vardır sorsaydın. Öyle bir konuşuyorlar ki sanki tüp bebeğe gidenlerin şıp diye oluyor.

Hiç biri demez tüpte de olmaz 3 kere en az deniycen. Arkadaşım egerki en az 3 kere deneyecek maddi gücün varsa hemen başla. Tabi önce 2-3 ay vitamin al. Sen devletten rapor çıkarabilirsin. O haklarını kullan. Yaş sınırın geçmeden.

Astalife da antioksidan kapsülü içeriyo ama koenzim q10 değil, astaksantin.
Bu arada ubiquinol fiyatı 100 olsa iyi. :)

En sonunda yeter be moduna gelcem heralde. Araba parası verdik heralde doktorlara vs. Ilaclarla. Çok pahalı bu ne yaa.

Yok canim.ugrasip duruyorum ben.yumurta toplayip embriyo biruktirne derdibdeyim ama olmuyor.2 negatif tup bebek tedavim var.

Her yumurta toplamaya ne ödüyorsun, bir tüp bebek fiyatı mi.

Offf. Nasil oluyor bu tup bebek. Yumurta toplama nasil oluyor. Embriyo biriktirme nasil bisey zor bi surec belli. Bilmiyprum goze alamiycakmisim gibi geliyo
Tüp bebek bölümüne göz atmadan başlama derim. Biraz orayı takip et cok iyi araştır.

Tüp bebek bölümüne göz atmadan başlama derim. Biraz orayı takip et cok iyi araştır.
Yani normal. Ortahalli bir aileyiz. Ortalama ne kadarmis tup bebek tedavisi?
Bu arada hem sag hem.sol tarafta kist olusmus benim. Catlatma ignesinden dolayi oldu sanirim. Bi de bu cikti basima

Yani normal. Ortahalli bir aileyiz. Ortalama ne kadarmis tup bebek tedavisi?
Bu arada hem sag hem.sol tarafta kist olusmus benim. Catlatma ignesinden dolayi oldu sanirim. Bi de bu cikti basima

15 bin civarı. Is hayati varsa doktora git geller zorluyor .

Kolay bir surec degil tabiki.ben cok yoruldum ama pes de etmek istemiyorum.az daha dayanicam bakalim nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…