Evet sadece hormonlarla deil vajinal ultrasondada gorunmesi lazimmis.bende ikiside yok.biz düzene guvenmeyip bide devlette yaptirdik sperm testini neyseki ordada Iyi cikti.amh da devlette yaptirdim ben.Brnim eşiminde sperm morfoloji düzen de 4-5 çıktı en az 3 testte ama tüp bebek merk lab 0 çıktı biz şok Dr düzenin sonucu doğru bulmadığını söyledi
amh için de bi tek amh bakıp pko denmiyor sanırım belirtileri bide ultrasonda da bakıldığında belli oluyor
Bende de aynen bi de tüp bebek yaptırdık genelde pko olan hastalarda fazla yumurtadan ohss riski oluyor benim 8 yumurtam vardı neyse kafaya takmayalım bende bi devlette yaptırayımEvet sadece hormonlarla deil vajinal ultrasondada gorunmesi lazimmis.bende ikiside yok.biz düzene guvenmeyip bide devlette yaptirdik sperm testini neyseki ordada Iyi cikti.amh da devlette yaptirdim ben.
cnm ben 158 48 kgyumPKO varsa karbonhidrattan uzak durup kilo vermek asiri onemli.
Insulin direnci varsa bunun dusmesi lazim.
Sonra şıp hamile kalınır..
cnm ben 158 48 kgyum
Sen burdaki herbi şeyi okumuyon o zaman. Koenzim Q10'un hücreleri yenileme özelliği var. O yüzden 30 yaşından sonra günde 1 tane 100 mg kullanılması tavsiye ediliyor. Kaliteli bir miktar yağ ile birlikte içilecekse "ubiquinone" formunda alabilirsin, fiyat olarak daha uygun. Yağ ile mesela balık yağı kapsülü ile birlikte içilme sebebi emilimi daha iyi olsun diye. Hangi formda olduğu şişenin arkasında ya da parantez içinde bi yerde yazar.
Ubiquinol formunda ise yağ ile birlikte içilmesine gerek yok. Ben şu an Solgar Ubiquinol kullanıyorum. Ama yine de Astalife balık yağı kapsülleriyle aynı anda içiyorum.
Daha önce de Solgar Koenzim Q10(ubiquinone) kullanmıştım. Direkt ubiquinol ürünü ile arasında fiyat olarak fark var. 100 mg kullanıyorum ama 200 de olur. Paraya bağlı. :)
Hosbuldum canim.tesekkur ederim.Canım merhaba hoşgeldin aramızarahim filmini çektireli 4 sene olmuş bence tekrar çektirmelisin..
Benim esim de sorun yok.ben de rezerv azligi var.izmirde tedavi oluyorum.sen nerde tedavi oldunHoşgeldiniz bende 37 yaşındayım bi tüp denedik olmadı eşimde sperm azlığı vs var siz nerde tedavi oluyorsunuz
Zayif olmak insulin direnci yok anlamina gelmez ki.cnm ben 158 48 kgyum
sekerim minyon tipliyim ya. ondan.boyle zayif. bide ben 7 den sinra hic bisi yemiyorm. klomen ve igbe tedavisinde aldm.kilo isteAllahim, ben 161 ve 62 kiloyum. Nasıl bu kadar zayıf kalabiliyorsunuz?
tiroid yok. aclik toklik seker de iyi ciktiZayif olmak insulin direnci yok anlamina gelmez ki.
Ikincisi tiroid var mi baktirin bence
Bana da oyle demislerdi canim.o yuzden direk tup bebege yonkendirildim.seninle ayni yastaymisiz.biran once tup bebege baskayin dusunuyorsaniz.sen nerde yasiyordun canim bu arada?Kizlar. Bugun doktora gittim kadin hic umitvar konusmadi. Onceki doktorun yaptirdigi test sonuclarini gosterdim. Hsg sonucu icin tek tupun tikali olmasi konusunun cok da anlamli olmadigini soyledi gerci. O konuda umidimi kirmadi da amh degerlerimi de gosteriym derken hic mailimdeydi sonuclar gec acildi filan neyse sonuclari gosterdim. Amh dusuk gerci ama sonuclar bu dedim. Sonuclari gostermene gerek bile yok. 37 yasinda oldugunu soyledigin zaman test bile istemeden ben sana soylerdim zaten amh dusuk oldugunu dedi. Zaman kaybwtmeden anne olman gerek, neden normal yoldan deneyip vakit kaybettigini de anlamadim. Tüp bebek en dogru yontem senin icin dedi
ben de evlendigimde 48 kiloydum.bir daha da goremedim o kiloyuBen genc kizken 47 kiloydum yahuu bu yasta 48 iyiymis valla bu yasta masallahhhmaldelmor
Bende evlenirken oyleydim canim.. sonra aldik basimizi gittik:)ben de evlendigimde 48 kiloydum.bir daha da goremedim o kiloyu
Bende evlenirken oyleydim canim.. sonra aldik basimizi gittik:)
En son 75 ile doguma girdim 12 kilo almistim ki sezaryen olmasina ragmen 10 kilosu dogumda gitti... emzirirken yine verdim 54lere indim... simdi yasla beraber 62 civarlarinda dolaniyorum...
simdi kac kilosun?
Boyun varmis ama o iyi 70 gostermiyorsundur...Simdi boyumla ayni kilodayim.171 boyum 70-71 kilo civariyim
Evet aslinda boy azicik kurtariyor da yine de az versem iyi olucak.cok sukur birsey yok.biraz kolestrol sinirda ama yuksek degil.spor yapiyorum yapabildigim kadar.arafa ara veriyorum gerci de.yuruyus yapiyordum birara.su sira hava soguk diye usendim ona da.sigaram da yok Allahtan.vitaminler yerinde b12 dir d vitaminidir vs.gelgelim.cocuk olmasina yeterli olmuyor iste.Boyun varmis ama o iyi 70 gostermiyorsundur...
Ben oturarak calisiyorumm hareketsizlik
Gobek cevremi etkiliyor...
En az yarim saat yurumem lazim kolesterol hafif derece karaciger yaglanmasi var..
Ama yapiyor muyum hayir...
Bir de ustune sigara mahvoluyorum iste:)
Folik asit ile d vit kullaniyorum...
Doktor demir hapina da adetliyken devam etmemi istedi.. adetle atiyormusuz cunku...
Oyle bende.:)
Ben aldığım Astalife de ikisi de var sanıyorum. Dozu yüksek olarak hemde. Ben önce omepaq10 kullanıyordum bu o zaman yeterliydi. Hem balık yağı hem koenzimq10 iceriyormus.
Bu provomen nasıl acaba? Içerisinde neler var.
Bu vitamin işi de çok pahalı arkadaş. Astalifeyr 270 lira verdim bi de koenzim o zaman 100 lira birde multivamin 100 lira. 500 lira aylık vitamin parası.
Iyisin masallah zamanini bekliyor iste... tupe gerek kalmadan olur insallah..Evet aslinda boy azicik kurtariyor da yine de az versem iyi olucak.cok sukur birsey yok.biraz kolestrol sinirda ama yuksek degil.spor yapiyorum yapabildigim kadar.arafa ara veriyorum gerci de.yuruyus yapiyordum birara.su sira hava soguk diye usendim ona da.sigaram da yok Allahtan.vitaminler yerinde b12 dir d vitaminidir vs.gelgelim.cocuk olmasina yeterli olmuyor iste.
Aslinda biraz usenmesek de en azindan yuruyus yapsak iyi olur.ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?