İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet sadece hormonlarla deil vajinal ultrasondada gorunmesi lazimmis.bende ikiside yok.biz düzene guvenmeyip bide devlette yaptirdik sperm testini neyseki ordada Iyi cikti.amh da devlette yaptirdim ben.

Evet sadece hormonlarla deil vajinal ultrasondada gorunmesi lazimmis.bende ikiside yok.biz düzene guvenmeyip bide devlette yaptirdik sperm testini neyseki ordada Iyi cikti.amh da devlette yaptirdim ben.
Bende de aynen bi de tüp bebek yaptırdık genelde pko olan hastalarda fazla yumurtadan ohss riski oluyor benim 8 yumurtam vardı neyse kafaya takmayalım bende bi devlette yaptırayım

Ben aldığım Astalife de ikisi de var sanıyorum. Dozu yüksek olarak hemde. Ben önce omepaq10 kullanıyordum bu o zaman yeterliydi. Hem balık yağı hem koenzimq10 iceriyormus.

Bu provomen nasıl acaba? Içerisinde neler var.

Bu vitamin işi de çok pahalı arkadaş. Astalifeyr 270 lira verdim bi de koenzim o zaman 100 lira birde multivamin 100 lira. 500 lira aylık vitamin parası.

Kizlar. Bugun doktora gittim kadin hic umitvar konusmadi. Onceki doktorun yaptirdigi test sonuclarini gosterdim. Hsg sonucu icin tek tupun tikali olmasi konusunun cok da anlamli olmadigini soyledi gerci. O konuda umidimi kirmadi da amh degerlerimi de gosteriym derken hic mailimdeydi sonuclar gec acildi filan neyse sonuclari gosterdim. Amh dusuk gerci ama sonuclar bu dedim. Sonuclari gostermene gerek bile yok. 37 yasinda oldugunu soyledigin zaman test bile istemeden ben sana soylerdim zaten amh dusuk oldugunu dedi. Zaman kaybwtmeden anne olman gerek, neden normal yoldan deneyip vakit kaybettigini de anlamadim. Tüp bebek en dogru yontem senin icin dedi

Bana da oyle demislerdi canim.o yuzden direk tup bebege yonkendirildim.seninle ayni yastaymisiz.biran once tup bebege baskayin dusunuyorsaniz.sen nerde yasiyordun canim bu arada?

ben de evlendigimde 48 kiloydum.bir daha da goremedim o kiloyu
Bende evlenirken oyleydim canim.. sonra aldik basimizi gittik:)
En son 75 ile doguma girdim 12 kilo almistim ki sezaryen olmasina ragmen 10 kilosu dogumda gitti... emzirirken yine verdim 54lere indim... simdi yasla beraber 62 civarlarinda dolaniyorum...
simdi kac kilosun?

Simdi boyumla ayni kilodayim.171 boyum 70-71 kilo civariyim

Simdi boyumla ayni kilodayim.171 boyum 70-71 kilo civariyim
Boyun varmis ama o iyi 70 gostermiyorsundur...
Ben oturarak calisiyorumm hareketsizlik
Gobek cevremi etkiliyor...
En az yarim saat yurumem lazim kolesterol hafif derece karaciger yaglanmasi var..
Ama yapiyor muyum hayir...
Bir de ustune sigara mahvoluyorum iste:)
Folik asit ile d vit kullaniyorum...
Doktor demir hapina da adetliyken devam etmemi istedi.. adetle atiyormusuz cunku...
Oyle bende.:)

Evet aslinda boy azicik kurtariyor da yine de az versem iyi olucak.cok sukur birsey yok.biraz kolestrol sinirda ama yuksek degil.spor yapiyorum yapabildigim kadar.arafa ara veriyorum gerci de.yuruyus yapiyordum birara.su sira hava soguk diye usendim ona da.sigaram da yok Allahtan.vitaminler yerinde b12 dir d vitaminidir vs.gelgelim.cocuk olmasina yeterli olmuyor iste.
Aslinda biraz usenmesek de en azindan yuruyus yapsak iyi olur.ama olmuyor

Astalife da antioksidan kapsülü içeriyo ama koenzim q10 değil, astaksantin.
Bu arada ubiquinol fiyatı 100 olsa iyi. :)

Eklentiler

• Screenshot_20190119-223709.png
    199,3 KB · Görüntüleme: 31
Iyisin masallah zamanini bekliyor iste... tupe gerek kalmadan olur insallah..
En azindan o yuruyusu yapabilsem..
Sigara hic mi icmedin biraktin mi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…