İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çikolata kisti olduğu için geç kalmışsın denildi rezervi düşürmüş
Canım çikolata kistinin rezervi düşürdüğünü bilmiyordum ama bu çocuğunun olmasının imkansız olacağı anlamına da gelmiyordur yani en azından doktor öyle düşünseydi tüp bebek de önermezdi lütfen içini ferah tut bebeğin olacak Allah'ın izniyle

Ben de öyle biliyorum. 4 ve üzeri pko diye. Hatta benim 3.9, sınırdayım pkolu sayılmak için. Ama değilmişim tabi

Aynen öyle Allah bağışlasın çocuklarımızı bizee...
ne güzel demiş ve düşünmüşsün... bisiklet de çok iyi olmuş ... benim denge bozukluğum var zor denge sağlıyorum bisiklette artık... nasıl araba kullanıyorsun diye soruyorlar o ayrı diyorum

elbette bu ay olmazsa da önümüzdeki ay olur.. hiiiç stres yapmıyoruuzz... eğlenmeye keyif almaya bakıyoruzz... Teslimiyet çok güzel siz de geliiin

Allah razı olsun.. nedir bu ?
3 değil 6 ay kullanayım yeter ki Allah ın da izni ile işe yarsın

Bu bir takviye. Osman Muftuoglu da cok tavsiye ediyor, ama onun tavsiyesi yaslanmayi geciktirici olarak. Buradaki bir cok kisi de kullanmaya basladi. Doktora sormana gerek var mi bilmiyorum, ama hamile kalirsan ve kullaniyorsan sormak da fayda var.

Bunu kullanip hamile kalan cok kisi var ( 3-4 ay en erken). Yumurta kalitesini artiriyor. Yumurta sayisini artirmak icin de sabahlari soyle guzel zeytinyaginin icine corek otu at (avokado yagi da olur ama o pahalidir). Guzel de tuzla, emegini bana bana, ve o corek otlarini dislerin arasinda eze eze yumurtlama gunun sonuna kadar ye. KAhvaltidan sonra da guzelcene Omega 3 + cok iyi kalite bor balik yagi al :) Sonra gelsin mis kokulu bebekler. Ama tabii sabir edip etki gsotermesini bekleyeceksin.

Bir de sigara iciyorsan ne kullanirsan kullan fayda etmez. O sigara once cope atilacak.

Biliyorum o duyguyu arkadasim var evlendigi ay hamile Kalmış bana sordu düşünuyor musunuz diye bende evet ama nasip dedim. Bende düşünüyorum zaten hemen istedigimde hamile kalirim dedi biraz nispet etmiş gibi oldu kizmistim

Terbiyesizlik etmis. Hic oyle demesin. Benim ilk hamileligim kaza kursunu, istemezken oldu. Ikincisi de hemen oldu, istedik, denedik ve o ay oldu. Ben de oyle boburleniyordum. Hatta esimin kuzeni, arkadaslari var deneyip de hamile kalamayan. Biz ne sansliyiz, saglikliyiz, bak istedigimiz an hamile kaliyoruz diyordum esime. Bunlar boyle alkol, sigara devam etsinler, cocuklari olmaz vs diyordum.

Simdi ucuncu icin kivraniyoruz resmen. Denedik olmadi. Sok sok sok! Benim o kendime guvenim, kendimi begenmisligim yerle bir oldu tabii. Sonra denedik, hamile kaldim. Sonuc: dusuk. Ikinci sok sok sok! Simdi 3 aydir deniyoruz, olmuyor. Yaaaaa... Allah'in sopasi yok iste. Dersim aldim. Muhterem popomun ustune oturdum.

Bir yıl çok bekledim canım olmadı digal yollarla nasip değilmiş benjm korkum tüp Bebek tedavisi de tutmazsa kendimi oyalanacak seyler buldum mecburen puzzle, mandala gibi

Allah razı olsun.. inşaallah müjdeli haberle dönerim

Kötu olmus sizinde ama sıkıntınız yoksa olur sadece Zaman benim sıkıntı farkli olunca olmuyor doktor dedj aslinda degerlerjn iyi ama kist engelliyor kaderimizde tüp Bebek varmış ilk duyduğumda çok aglamistim ama aglamak çare değil çünkü benim hastalığım ameliyatla ilaçla gitmiyor ve ömürlük

Kist tam olarak nerede?

Kızlar aranizda aşılama yaptırmış olan var mi.hic bilgim yok aşılamayı adım adım bilen var mı.yaptırırken ağrı oluyor mu

Hamilelik lehine bir rüya gibi geldi bana canım ama gündem gebelik olunca bazen beynimizin oyunları rüyalara da yansıyor
Ne çok sevinirim pozitif sonuç görsen

Gerçek hayatta konuşması mümkün olmayan varlıkların (ölmüş kişi, bebek, hayvan gibi) söylediği şeyler gerçek çıkar derler.
Senin patron böyle yapmasaymış iyiymiş:)
Güzelim ismi mahvetmiş:)
Büyük oğlumun adı Deniz, 10, 15 yaş arası isminden hiç memnun değildi, artık memnunmuş:)

Kız çocuğu bi başka oluyormuş cidden, belki onlatın da ninjası vardır da:) çok daha azdır en azından
Komşumun 3 çocuğu vardı, en küçüğü kız, oğlanlar okuldan gelip çantayı bir köşeye atarken, kız okula başladığında daha cuma gününden ödevlerini bitirip çantasını hazırlayıp okulun açılmasını bekliyormuş.
Eltimin de 2 kızı var.
Bebekliklerinde varlıklarıyla yoklukları belli değildi.
Oğlan çocukları hem bebekliğinde çok hareketli oluyor hem okul çağında sınıfta zor duran, kitsp okumayı sevmeyen tipler oluyorlar genelde:)
Benim iki oğlum da bebekliğinde çok uykusuz ve kucaktan inmeyen ama büyüdükçe çok sakin ve saygılı oldular ama kitap okumaktan çabuk sıkılıyorlar, sürekli tatil yolu gözlüyorlar:)

Bir de ruyada emzirmenin iyi olmadigini teyit etmis oldummm.
Sevinmistim ruyamda gordum emzirdigimi diye.. ama kurtajla sonuclandi...

Ben de kucukken ismimi mine koymadiklari icin cok kavga ettim annemle
Bi donem oluyor demek ki oyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…